Ливърпул - Саутхемптън 21.09.2013 | 17:00 | 0-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Саутхемптън 21.09.2013 | 17:00
Напред сме малко клизма без Суарез, не става всеки мач Миноле да ни вади отзад и Стъридж да печели мача. Но започнахме пъти по позитивно от последните години има дълбочина и конкуренция. Лукас без заместник най вече физически издиша, Агер и особено Шкъртел срещу Саутхемптън бяха отвратително зле. Специално последния мач ако не беше Миноле отивахме на разлика, Моузес е чудесно попадение - линейна скорост и пробивност а не центриране. От Борини можем да се отървем и да вземем дефанзивен халф. Като за 3 месеца отсъствие толкова от мен.
wolf написа:
Welcome back
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

- we are the champions
- Контакти:
wolf написа:Напред сме малко клизма без Суарез, не става всеки мач Миноле да ни вади отзад и Стъридж да печели мача. Но започнахме пъти по позитивно от последните години има дълбочина и конкуренция. Лукас без заместник най вече физически издиша, Агер и особено Шкъртел срещу Саутхемптън бяха отвратително зле. Специално последния мач ако не беше Миноле отивахме на разлика, Моузес е чудесно попадение - линейна скорост и пробивност а не центриране. От Борини можем да се отървем и да вземем дефанзивен халф. Като за 3 месеца отсъствие толкова от мен.
Борини е в ''Съндърланд''
suareshampion написа:boabbb написа:Момчета, аз ви предупредих, че издишате много от физическа гледна точка и Миноле извади няколко точки сам. Вие се изредихте да ме псувате и да викате колко не разбирам. "Светците" са свестен отбори това се видя, феновете на Манчо не ги слушайте - тях ги пребиха като кучета в неделя и сега трябва да си траят . Дано биете в сряда, щото и те са много зле - нищо в градивен план срещу Сити - дадоха сума пари за Перуката, а него го носи вятъра по терена Мойте хора и тях ги забелязвам, че едва ходиха второто полувреме със Стоук, а това не е на добре . Няма какво да се тъжи за Крал Кени - все пак той ви докара Керъл, Хендо и Даунинг, и то не за 5 М общо, а за 70-тина така че ...
Kakъв отбор са светците ?Светците са пълен смях ..дадохме им мача . Ливърпул е най измамния отбор в света !
Петя ,не ми говори само за резервите и юношите моето момиче. Гледал съм сумати мачове и на двете формации. От както Уиздъм е в тия състави вече 2 -3 години ,аз не помня негов мач като дефанзивен .А и само като видиш Уиздъм ,колко бързо мисли и как пипа топката
как можеш да си го представиш на тоя пост ,тъпа моя пеперудо ?
Първо Майкъл Робъртс играеше там ,после Родан,Коуди ..но Уиздъм ?
СМеняй спорта ти казах ,не ти ли омръзна две години вицове да разказваш ?
Гледала тя много мачове ..хаха ..само не ми се прави на голяма фенка ..да не те изпитам ся набързо за едно време и да те направя за смях за пореден път ..може би хиляден .
Ходиш сигурно всеки на църква да се молиш да се махна от тук ,нали миличка ?Чак тема си пуснала да ми сложат бан тия модераторчета ?
Смятай колко свирки си направила на тоя малкия ?
Саутхямптън играят много приятен футбол и са доста компактен отбор, така че не говори наизуст за "дадени" и "взети" мачове - това да не ти е Славия - Локо София

Леевски, оле

we are the champions написа:wolf написа:Напред сме малко клизма без Суарез, не става всеки мач Миноле да ни вади отзад и Стъридж да печели мача. Но започнахме пъти по позитивно от последните години има дълбочина и конкуренция. Лукас без заместник най вече физически издиша, Агер и особено Шкъртел срещу Саутхемптън бяха отвратително зле. Специално последния мач ако не беше Миноле отивахме на разлика, Моузес е чудесно попадение - линейна скорост и пробивност а не центриране. От Борини можем да се отървем и да вземем дефанзивен халф. Като за 3 месеца отсъствие толкова от мен.
Борини е в ''Съндърланд''
Това променя ли факта, че е некадърен струва пари и още не сме го продали?
-
boabbb написа:suareshampion написа:boabbb написа:Момчета, аз ви предупредих, че издишате много от физическа гледна точка и Миноле извади няколко точки сам. Вие се изредихте да ме псувате и да викате колко не разбирам. "Светците" са свестен отбори това се видя, феновете на Манчо не ги слушайте - тях ги пребиха като кучета в неделя и сега трябва да си траят . Дано биете в сряда, щото и те са много зле - нищо в градивен план срещу Сити - дадоха сума пари за Перуката, а него го носи вятъра по терена Мойте хора и тях ги забелязвам, че едва ходиха второто полувреме със Стоук, а това не е на добре . Няма какво да се тъжи за Крал Кени - все пак той ви докара Керъл, Хендо и Даунинг, и то не за 5 М общо, а за 70-тина така че ...
Kakъв отбор са светците ?Светците са пълен смях ..дадохме им мача . Ливърпул е най измамния отбор в света !
Петя ,не ми говори само за резервите и юношите моето момиче. Гледал съм сумати мачове и на двете формации. От както Уиздъм е в тия състави вече 2 -3 години ,аз не помня негов мач като дефанзивен .А и само като видиш Уиздъм ,колко бързо мисли и как пипа топката
как можеш да си го представиш на тоя пост ,тъпа моя пеперудо ?
СМеняй спорта ти казах ,не ти ли омръзна две години вицове да разказваш ? Гледала тя много мачове ..хаха ..само не ми се прави на голяма фенка ..да не те изпитам ся набързо за едно време и да те направя за смях за пореден път ..може би хиляден .
Ходиш сигурно всеки на църква да се молиш да се махна от тук ,нали миличка ? Чак тема си пуснала да ми сложат бан тия модераторчета ?Смятай колко свирки си направила на тоя малкия ?
Саутхямптън играят много приятен футбол и са доста компактен отбор, така че не говори наизуст за "дадени" и "взети" мачове - това да не ти е Славия - Локо София
Аве кво играят ве ..играе ли ...играят ганкиното ..супер умрял отбор .
Ти си поредния ограничен фен ,който не знае за какво става въпрос ..по целия свят отборите направиха сумати пари от залагания ,вие продължавайте да вярвате в честността

Ливърпул ,от години уреждат мачове и правят измами .За да слагам толкова крайно определение ,аз не съдя само от един мач срещу тия умрели светци ..на мен ми е писнало ..ясен ли съм заблудено момче ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:boabbb написа:suareshampion написа:boabbb написа:Момчета, аз ви предупредих, че издишате много от физическа гледна точка и Миноле извади няколко точки сам. Вие се изредихте да ме псувате и да викате колко не разбирам. "Светците" са свестен отбори това се видя, феновете на Манчо не ги слушайте - тях ги пребиха като кучета в неделя и сега трябва да си траят . Дано биете в сряда, щото и те са много зле - нищо в градивен план срещу Сити - дадоха сума пари за Перуката, а него го носи вятъра по терена Мойте хора и тях ги забелязвам, че едва ходиха второто полувреме със Стоук, а това не е на добре . Няма какво да се тъжи за Крал Кени - все пак той ви докара Керъл, Хендо и Даунинг, и то не за 5 М общо, а за 70-тина така че ...
Kakъв отбор са светците ? Светците са пълен смях ..дадохме им мача . Ливърпул е най измамния отбор в света !
Петя ,не ми говори само за резервите и юношите моето момиче. Гледал съм сумати мачове и на двете формации. От както Уиздъм е в тия състави вече 2 -3 години ,аз не помня негов мач като дефанзивен .А и само като видиш Уиздъм ,колко бързо мисли и как пипа топката как можеш да си го представиш на тоя пост ,тъпа моя пеперудо ?
СМеняй спорта ти казах ,не ти ли омръзна две години вицове да разказваш ? Гледала тя много мачове ..хаха ..само не ми се прави на голяма фенка ..да не те изпитам ся набързо за едно време и да те направя за смях за пореден път ..може би хиляден .
Ходиш сигурно всеки на църква да се молиш да се махна от тук ,нали миличка ? Чак тема си пуснала да ми сложат бан тия модераторчета ?Смятай колко свирки си направила на тоя малкия ?
Аве кво играят ве ..играе ли ...играят ганкиното ..супер умрял отбор .
Ти си поредния ограничен фен ,който не знае за какво става въпрос ..по целия свят отборите направиха сумати пари от залагания ,вие продължавайте да вярвате в честността![]()
Ливърпул ,от години уреждат мачове и правят измами .За да слагам толкова крайно определение ,аз не съдя само от един мач срещу тия умрели светци ..на мен ми е писнало ..ясен ли съм заблудено момче ?
Мачове се въртят, но го правят букитата с определени играчи, а не е клубна политика, Джон Хенри да не ти е Венци Стефанов?

Леевски, оле

-
Навскяде има уредени мачове .Навсякъде. Погледни съставите първо,погледни действията на играчите и поведението им на терена ,погледни действията на съдиите ..всичко е цирк и не е вярно ,че ръководителите не са наясно. Участвал съм в подобни циркове ,но нека да не задълбочаваме темата.
Останете си с вашето мислене ,така е най добре. Иначе ще изгубите интерес ,като фенове.
Останете си с вашето мислене ,така е най добре. Иначе ще изгубите интерес ,като фенове.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.