mistreated написа: Лесна група с настоящият победител в Св. лига и бъдещият бронзов медалист от Олимпиадата. Ок, нека да е била лесна.
Извинявай, сравняваш ми Полша и Италия с Бразилия и Русия, така ли ??!
Само един въпрос - кои 2 отбора играха финал на въпросната олимпиада ??
mistreated написа:Това е абсолютен ФАКТ. Защото Германия оставяше зад себе си Сърбия на 2 първенства подред и има 2 победи от последните 3 мача между тях, като победата на Сърбия е домакинска с 3:2. За домакините от Полша пък съм просто убеден, че щяха да смажат сърбите.
Пич, първенство с първенство не си приличат. То и ние уж биехме Италия наред, ама напоследък ни чукат, където ни хванат. Така че не ми обяснявай в световната лига какво било, сърбите спокойно могат да си бият и Полша, и Германия, нищо особено не са тези 2 отбора тази година. И в световната лига се видя, и на европейското.
mistreated написа:Ти знаеш ли в каква група бяха Сърбия, за да стигнат до полуфинала през 2006-та и в каква ние??? При нас - Бразилия, Франция, Италия, Куба, САЩ, Германия. При сърбите - Русия и Полша. Има разлика, не мислиш ли?
Куба, САЩ и Германия не бяха нищо особено тогава. Не манипулирай така евтино, Германия онези години беше много по-слаб тим, както и САЩ, Куба също, мисля че Вилфредо Леон още не беше заиграл за тях, той им вдигна нивото в по-следващите години.
Реално силните тимове в нашия поток бяха Бразилия, Италия и Франция. В на Сърбия бяха Русия и Полша.
mistreated написа:Проблемът ти е, че нито веднъж не излезе със смислен довод и аргумент, а повтаряш едни и същи изречения нонстоп.
Да, ти излезе със страшни "доводи" - наричаш факт някакви си твои имагинерни неща ..... Италия и Сърбия не можели да минат през нашия страшен поток - Полша и Германия, супер страшните отбори .... все едно ми пишеш за Бразилия и Русия. Достатъчно показателно за тезите ти .... страшни аргументи.