cunimepox написа:нали се сещаш, какво призна в този момент?
Че сте толкова слаби, та дори и за чай не ставате! Пиеш, миеш и плюеш!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
cunimepox написа:нали се сещаш, какво призна в този момент?
Pupper_ написа:cunimepox написа:нали се сещаш, какво призна в този момент?
Че сте толкова слаби, та дори и за чай не ставате! Пиеш, миеш и плюеш!
Teo написа:Тениски ''умрете прасета'' - невероятно силен мозъчен интелект се изисква за това нещо....![]()
не случайно те мразят повече ЦСКА от колкото си обичат модния отбор!
cunimepox написа:един познат от форума ми разказа ,как си му се молил да му правиш свирка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:Вие па все едно не сте били в чужди агитки аре моля те..![]()
Както вие пеете кур за ЦСКА, така и ние пеем кур за Левски.. Въпроса е, че тези знаменца висят по оградата ви, имахте и цяла хореография с такива тениски и транспаранти, а после ми обяснявате: Нашата любов е по-силна от вашата омраза.
Това е жалко!
1982 написа:Лично съобщение от едно от дечицата, които пишат тук:cunimepox написа:един познат от форума ми разказа ,как си му се молил да му правиш свирка.
![]()
![]()
Teo написа:Тениски ''умрете прасета'' - невероятно силен мозъчен интелект се изисква за това нещо....![]()
не случайно те мразят повече ЦСКА от колкото си обичат модния отбор!
1982 написа:Лично съобщение от едно от дечицата, които пишат тук:cunimepox написа:един познат от форума ми разказа ,как си му се молил да му правиш свирка.
![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта