16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: 16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2

Мнениеот Teo » 02 мар 2013 18:56

sin4ec написа:Аз наблюдавах с интерес Литекс, защото имаме да играем с тях три мача скоро. ЦСКА не мога да коментирам, защото няма какво, Литекс обаче ще ни създава ядове. Имат си слабостите, всяка висока топка в полето им е проблем, но играят много опростено и с идея. Бързи са и веднага запушват пробойните отзад. Добре се подсигуряват, а халфовете им бият здраво в центъра, без да са груби. В Ловеч ще са доста по-агресивни, зор ще да е!

какъв зор ще видите бе sin4ec, ние сме трагично слаби... не можем да бъдем мерило в момента, имаме 2 положения 90 минути, а ония дървар Джонго ми е влезнал в подсъзнанието като пълен дебил! Анисе не му е мястото в центъра, ГЕНЕРЕЛА това още ли не го разбра?!?!?!!? Платини няма място в ЦСКА, който каквото иска да ми говори!!!

ние футбол не може да играем, сърбина ми се е надухал за титла, абе смешна работа какво да се говори...
Последна промяна от Teo на 02 мар 2013 18:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: 16 кръг ЦСКА София - Литекс |02.03|

Мнениеот TristaNNN » 02 мар 2013 18:59

Teo написа:.... оня сърдития идиот дето играе когато му е кеф, да си заминава за там от където е дошъл!!

За кой по-точно говориш, че те май всичките отговарят на това описание :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 мар 2013 19:02

Teo написа:какъв зор ще видите бе sin4ec, ние сме трагично слаби... не можем да бъдем мерило в момента, имаме 2 положения 90 минути, а ония дървар Джонго ми е влезнал в подсъзнанието като пълен дебил! Анисе не му е мястото в центъра, ГЕНЕРЕЛА това още ли не го разбра?!?!?!!? Платини няма място в ЦСКА, който какво иска да ми говори!!!

Не съм убеден, че сте чак толкова слаби, Литекс днес ги покри късмет да вкарат ранен гол и играта да влезе в тяхното русло. Имаха и шанс при две положения първото, ако там беше влезнал гол, ставаше друго. Но ЦСКА наистина след този ранен гол като че се объркаха тотално и нищо смислено не можаха да сглобят, а и не им дадоха. Да, Литекс имат и кусури, но ний да не сме цъфнали? Глей само утре какво ще е в Бургас...
И да, ако играете така, Херо хич няма да ви бави!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 мар 2013 19:02

Teo написа:
sin4ec написа:Аз наблюдавах с интерес Литекс, защото имаме да играем с тях три мача скоро. ЦСКА не мога да коментирам, защото няма какво, Литекс обаче ще ни създава ядове. Имат си слабостите, всяка висока топка в полето им е проблем, но играят много опростено и с идея. Бързи са и веднага запушват пробойните отзад. Добре се подсигуряват, а халфовете им бият здраво в центъра, без да са груби. В Ловеч ще са доста по-агресивни, зор ще да е!

какъв зор ще видите бе sin4ec, ние сме трагично слаби... не можем да бъдем мерило в момента, имаме 2 положения 90 минути, а ония дървар Джонго ми е влезнал в подсъзнанието като пълен дебил! Анисе не му е мястото в центъра, ГЕНЕРЕЛА това още ли не го разбра?!?!?!!? Платини няма място в ЦСКА, който каквото иска да ми говори!!!

Не забравяй че Платини беше контузен до вчера.За другото съм съгласен.Трябва по-спокойно да се говори.
И аз измръзнах и си тръгнах след втория гол.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 02 мар 2013 19:03

Не успях да гледам мача, но при този резултат или ЦСКА е средняшки отбор или Литекс е еврогранд :) ...истината сигурно пак е посредата, но това не говори добре за ЦСКА във всички случаи.Йешич много бързо го разкриха :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 мар 2013 19:05

petko.h.markov написа:
Teo написа:

Не забравяй че Платини беше контузен до вчера.За другото съм съгласен.Трябва по-спокойно да се говори.
И аз измръзнах и си тръгнах след втория гол.

за какво по дяволите ми е Платини? да ми прави муцуни и да ми се цупи ли?

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 02 мар 2013 19:11

Незнам кво става, много слаби, най-слаби Банделовски и Йешич. Понеже бях във В сектор някой знае ли дали господата "пернишки боклуци" са били на мача или пак са били на някой митинг на ББ

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 02 мар 2013 19:11

Платини неска не направи нищо може би само Варела се опита да направи нещо иначе за смяната на Йешич на полувремемто нямам думи... вади един сакат и пуска друг..... :cry: истината е ,че докато някакви чужденци като Присо или Нюанджи играят на мястото на Чочев или който и да е млад футболист ЦСКА няма да направи нищо тези чужденци зимат по една камара пари и какво видя се неска истината Литекс с млад отбор ни направиха за смях....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 мар 2013 19:17

we are the champions написа:Платини неска не направи нищо може би само Варела се опита да направи нещо иначе за смяната на Йешич на полувремемто нямам думи... вади един сакат и пуска друг..... :cry: истината е ,че докато някакви чужденци като Присо или Нюанджи играят на мястото на Чочев или който и да е млад футболист ЦСКА няма да направи нищо тези чужденци зимат по една камара пари и какво видя се неска истината Литекс с млад отбор ни направиха за смях....

и двамата в момента ги боли ****, а ние се ядосваме тука, прекратяване на договорите и на двамата и изчезват, но надали някой друг отбор ще вземе Присо, нито може да лъже, нито може да подава, нито пък да бележи, единственото което прави е да тича като муха без глава по терена... :/ ох много ми кофти баси

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 02 мар 2013 19:27

Вие пък големите фенове дет си тръгнахте след втория гол кво да ви коментираме на вас, и аз бях там и аз мръзнах и на мен ми беше хипер гадно, нервно ама останах до края на мача, иначе като побеждаваме се биете в гърдите кви големи фенове сте, ама днес ви видяхме. Кво да говориме повече, били измръзнали, били си тръгнали след втория гол, ми като ще си тръгвате след като противниците ни вкарват голове аз да ви питам за кво по-точно идвате? Да се похвалите, че сте били на мач? По-добре да си ходим 2000 човека на всеки мач, отколкото 8000 като вас. А за отбора какво да говорим, безбожно слаби бездарници, да си бяха хвърлили фланелките по-добро впечатление щяха да направят, ще ми сменя нашия треньор най-добрите му футболисти напред с двама дефанзивни, за какво по-точно говорим?
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”