КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Мнениеот tsonpen » 02 ное 2012 09:17

Тази ситуация остава спорна. Може би най-правилното беше да се отсъди ъглов удар. Но не знаем какво е видял съдията от неговата гледна точка.
За мен най-фрапантният съдийски пропуск в този мач е забавянето на втория жълт картон за Анисе и подминаване на второто му тежко нарушение. Това щеше да промени изцяло хода на мача и съответно резултата.
Има вече видео на сайта на Лудогорец от клубната камера.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 ное 2012 09:21

crap написа:Кога почнахте да пишете по форумите, кога рога успяха да ви поникнат! С подобно поведение и коментари, не очаквайте да ви се радват хората...

Какво ми има на коментара ? Казвам това което виждам !
Честно казано не ми пука да ли ни обичате или не ! То от толкова форумни плюнки вече претръпнахме и не ни прави впечатление ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 ное 2012 09:23

tsonpen написа:Тази ситуация остава спорна. Може би най-правилното беше да се отсъди ъглов удар. Но не знаем какво е видял съдията от неговата гледна точка.

И моето мнение е такова - ъглов удар ... а той даде аут и жълт картон ?!!!, но той е толкова дебел че незнам какво и как е видял...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 02 ное 2012 09:25

snakebite написа:
crap написа:Кога почнахте да пишете по форумите, кога рога успяха да ви поникнат! С подобно поведение и коментари, не очаквайте да ви се радват хората...

Какво ми има на коментара ? Казвам това което виждам !
Честно казано не ми пука да ли ни обичате или не ! То от толкова форумни плюнки вече претръпнахме и не ни прави впечатление ;)

Какво му се връзваш на Crap, и той е като другите мисли си че съществуваме като отбор и хора а може би и като град отпреди 3 години или иначе казано откак Лудогорец започна да ги млати а истината е такава че ще ни има и след Лудогорец а ще има футбол както е имало и преди след Кирил Домусчиев!

tsonpen написа:Тази ситуация остава спорна. Може би най-правилното беше да се отсъди ъглов удар. Но не знаем какво е видял съдията от неговата гледна точка.
За мен най-фрапантният съдийски пропуск в този мач е забавянето на втория жълт картон за Анисе и подминаване на второто му тежко нарушение. Това щеше да промени изцяло хода на мача и съответно резултата.

От камерата на Лудогорец не се вижда нищо! Досега съм се кьорил но не ми се вижда като нарушение за дузпа..... ако има дузпа аз съм първият който ще признае както признах че ЦСКА са ни надиграли и им честитих победата.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 ное 2012 09:43

snakebite написа:

И моето мнение е такова - ъглов удар ... а той даде аут и жълт картон ?!!!, но той е толкова дебел че незнам какво и как е видял...

Да, щом не е успял да види добре, поне да не ощетява някой, който може да не е виновен. Между другото, първоначално бях възмутен, че дава картон за симулация на Платини, но гледайки повторението, допускам малката възможност Платини наистина да преиграва с падането - в смилъл - да си вдига краката не за да прескочи препятствието, а за да не падне на тях. Възможно ли е наистина да не усети, че Барт влиза за топката? Това го казвам като разсъждение, нищо не твърдя.
Още един път обаче сме свидетели, че за ощетен се смята този, който протестира и дори буйства. Нашият щаб не скочи срещу ненаказаната серия на Анисе. В обратния случай Стойчо вече щеше да е на терена и след това феновете му пак да коментират що за полицейщина е да го извеждат от там ;)

nikec1, и на мен не ми прилича, а не ми приличаше дори от първото виждане на ситуацията. Опитвам се да видя нещата и от друг ъгъл. Но и бях доста учуден от жълтия картон за Платини. Интересно ми е дали червените фенове сега ще признаят, че събарянето на Марселиньо от Коце Стоянов през миналата година е било дузпа .

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 ное 2012 09:48

fen-fen написа:
BRF написа:
fen-fen написа:Ето как виждам аз нещата от моя гледна точка. Мач с голям заряд и двата отбора излизат за победа. След гола на Миро Иванов последва серия от брутални нарушения на "червените", и нито едно не бе наказано с картони. Изключителен такъв беше и случаят с Анисе, който вече имаше един жълт и направи фаул за директен червен картон малко преди края на първото полувреме,обаче остана на терена и дори не получи втори жълт картон от съдията.

През втората част вече, тотално осралия се Ристосков подмина дузпа за ЦСКА след шпагат на Барт в краката на Платини. По този начин той компенсира грешките, които направи срещи Лудогорец в първото полувреме.Естествено Бандаловски реагира и той го предупреди официално, но така или иначе Бандата го репликираше постоянно. Та с две думи! Съдията е слаб и опорочи мача. Ако свиреше правилно със сигурност резултата нямаше да бъде такъв, виждах го равен!
Човече,шегуваш се нали :o :shock: :? ?

Много хора, много мнения! Това видях от екрана и това е моят извод. Сподели кое не е вярно от това което написах!?

Това

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 ное 2012 10:01

BRF,
Без въобще да оспорвам заслужената ви победа, и аз твърдя, че ако съдията свиреше изрядно, щяхте не само да изпуснете победата, но и да загубите, защото Анисе щеше да ви издъни доста рано.
От друга страна, толкова много нарушения има защото играчите усещат, че няма адекватни наказания. В другия случай щеше да има съвсем друг мач. И пак чест прави на футболистите, че почти нямаше напрежение помежду им, както се случва в подобни случаи.
Ако този съдия е искал да помогне на Лудогорец, просто нямаше да подмине второто нарушение на Анисе и в момента упреците към него дори щяха да са по-малко, защото последващите ситуации въобще нямаше да ги има.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 ное 2012 10:05

Сега изгледах репортажа от сайта ви!Още веднъж да изразя радоста си от това,че мача се предаваше по ТВ,защото ако трябваше от този репортаж да се правят изводи :o !Спрете с тези самонавивания-дузпа срещу Платини имаше и се вижда прекрасно дори от вашите камери!Не коментирате дузпата срещу Апата-значи всички сме на мнение,че там спор няма!Още веднъж отбелязвам перфектната гледна точка на съдията при нарушението срещу Попов!
[offtopic]На репортажа много се изкефих на публиката.При атаката за втория гол се чува:Айде Нджонго,явно подигравателно и ГОЛ :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 ное 2012 10:11

tsonpen написа:BRF,
Без въобще да оспорвам заслужената ви победа, и аз твърдя, че ако съдията свиреше изрядно, щяхте не само да изпуснете победата, но и да загубите, защото Анисе щеше да ви издъни доста рано.
От друга страна, толкова много нарушения има защото играчите усещат, че няма адекватни наказания. В другия случай щеше да има съвсем друг мач. И пак чест прави на футболистите, че почти нямаше напрежение помежду им, както се случва в подобни случаи.
Ако този съдия е искал да помогне на Лудогорец, просто нямаше да подмине второто нарушение на Анисе и в момента упреците към него дори щяха да са по-малко, защото последващите ситуации въобще нямаше да ги има.

Аз кога съм твърдял,че съдията е помагал на вас :? ?Констатирах,че е пълен некадърник и е дебел!В краина сметка,той изтърва мача още в началото,когато вашите футболисти симулираха,а той ви даваше фалове!Дузпата срещу Апата,беше преди ситуацията за изгонването на Анисе!Незнам защо се спускам по тази плоскост,след като това е порочен кръг!Никой незнае как щеше да се развие мача при различно отсъждане на само една от ситуациите!Това,че единия отбор ще остане с човек повече не означава,че ще постигне по-добър резултат ;) !Справка-предпоследния ни мач!

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 02 ное 2012 10:17

А за мен най-фаталтият прапуск е непоказването на директен червен картон на ромския Деко за нарушението му срещу Саша,а няма да припомням непрекъснатите симулациипо терена преди това....

Върни се в “Лудогорец”