VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Мнениеот BRF » 26 сеп 2012 13:34

nikec1 написа:за нас успех е това че имаме отбор, успех е това че родителите не се притесняват да пускат децата си на мач... нещо което при вас няма как да се случи щото всички са ви осъдили за поведението ви.
Така че въобще не ми пука за мнението ти, гледаме реалноста а тя е че ви мелим където ви хванем (впрочем това е бонус, както казах раздваме се че имаме отбор в А група) а и между другото това ще продължи по-дълго отколкото си мислите :mrgreen:
Успех и ви пожелавам един по силен цесекарски сектор ама едва ли с това държание ще се получат нещата, впрочем сектора ви в момента е на дереджето на управата ви... ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО :)

Радвайте се на успехите си!Предполагам,че не ти пука за мнението ми и така трябва да е!Все пак за това са форумите!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 26 сеп 2012 13:46

Ето и мнението на Йешич за играта на "ЦСКА":

ЦСКА вече изостава на десет точки от Левски и Лудогорец... Има ли опасност отборът да остане извън евротурнирите догодина?

- ЦСКА има добри играчи. Има шансове за Европа чрез купата или добро представяне в първенството в следващите мачове. Нищо не е загубено, но нещата в отбора трябва коренно да се променят. Не може да играеш с Лудогорец за втори пореден път затворен с десет души отзад. ЦСКА трябва постоянно да атакува.

Надявам се Йешич да не е гледал само статичните положения. Не знам кой трябва да обясни на червените, че това нещо на терена е всичко друго, но не и футбол. Когато им го кажем ние се сърдят, какво казват когато го каже някой друг?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 26 сеп 2012 20:02

D.Georgiev написа:Ето и мнението на Йешич за играта на "ЦСКА":

ЦСКА вече изостава на десет точки от Левски и Лудогорец... Има ли опасност отборът да остане извън евротурнирите догодина?

- ЦСКА има добри играчи. Има шансове за Европа чрез купата или добро представяне в първенството в следващите мачове. Нищо не е загубено, но нещата в отбора трябва коренно да се променят. Не може да играеш с Лудогорец за втори пореден път затворен с десет души отзад. ЦСКА трябва постоянно да атакува.

Надявам се Йешич да не е гледал само статичните положения. Не знам кой трябва да обясни на червените, че това нещо на терена е всичко друго, но не и футбол. Когато им го кажем ние се сърдят, какво казват когато го каже някой друг?

Какво казват ли? Изтъпанва се брилянтния футболист Сашко Младенов и започва да обяснява, че горецитирания тренер е сръбско менте, а видиш ли тати му е някаква неподражаема смес от Специалния, Съра и Пеп :) Трагикомедията в червено, вече откровено си отива към фарс!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 сеп 2012 21:08

BRF написа:Човече,наистина ме объркваш!Уж говорим за стадиони в България,ти за телевизия и Европа!На кой сериозни клубове го няма това поведение?Наистина бъди по-конкретен!Това дали си съгласен е едно,това какво става на вашия стадион е друго!Можем да променим начина на разговор и да говорим аз и ти какво правим или не правим!Все пак темата е за двете публики!Това което се скандира са просто думи и това е!Ти да не приравнявяш няколко стотин хиляди българи в боклуци :o ?Сами го казвате,че допреди известно време голяма част от публиката ви е била за ЦСКА или Левски!И те ли са боклуци!Това са просто думи и са в реда на нещата!Мен неможеш да ме засегнеш като ми викаш боклук на стадиона,вие защо се засягате незнам :lol: !Отделно от това скандирането е "смърт за турците"!Що се засягаш?Последния мач преди Дерби винаги изпращаме футболиститесъс:Армейци УМРЕТЕ,но Левски победете! ;)

По-малко време ще загубим, ако ти посочиш водещ клуб от западноевропейска държава, където го има това поведение. В България не знам друга агитка да хвърля запалени факли и бомби нарочно в кротката публика на другия отбор. На терена или на пистата - да. Но след хората и то в трибуни, където въобще няма ултраси - това е само ваша запазена марка. И не знам къде спи ръководството ви, а не осъди тези, които го направиха.
Не знам какво още ме занимаваш с обидните скандирания. Аз ясно ти казах, че аз никога не скандирам подобни неща и не ги одобрявам. Все пак разликата между "Червени боклуци" и "Турци сте; Смърт на турците" е голяма. Дано сам (като мениджър на ГОЛЯМА фирма) можеш да се сетиш защо за първото не могат да те подведат под отговорност, докато за второто могат да те съдят.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 сеп 2012 13:37

tsonpen написа:
BRF написа:Човече,наистина ме объркваш!Уж говорим за стадиони в България,ти за телевизия и Европа!На кой сериозни клубове го няма това поведение?Наистина бъди по-конкретен!Това дали си съгласен е едно,това какво става на вашия стадион е друго!Можем да променим начина на разговор и да говорим аз и ти какво правим или не правим!Все пак темата е за двете публики!Това което се скандира са просто думи и това е!Ти да не приравнявяш няколко стотин хиляди българи в боклуци :o ?Сами го казвате,че допреди известно време голяма част от публиката ви е била за ЦСКА или Левски!И те ли са боклуци!Това са просто думи и са в реда на нещата!Мен неможеш да ме засегнеш като ми викаш боклук на стадиона,вие защо се засягате незнам :lol: !Отделно от това скандирането е "смърт за турците"!Що се засягаш?Последния мач преди Дерби винаги изпращаме футболиститесъс:Армейци УМРЕТЕ,но Левски победете! ;)

По-малко време ще загубим, ако ти посочиш водещ клуб от западноевропейска държава, където го има това поведение. В България не знам друга агитка да хвърля запалени факли и бомби нарочно в кротката публика на другия отбор. На терена или на пистата - да. Но след хората и то в трибуни, където въобще няма ултраси - това е само ваша запазена марка. И не знам къде спи ръководството ви, а не осъди тези, които го направиха.
Не знам какво още ме занимаваш с обидните скандирания. Аз ясно ти казах, че аз никога не скандирам подобни неща и не ги одобрявам. Все пак разликата между "Червени боклуци" и "Турци сте; Смърт на турците" е голяма. Дано сам (като мениджър на ГОЛЯМА фирма) можеш да се сетиш защо за първото не могат да те подведат под отговорност, докато за второто могат да те съдят.

Що да не могат да те съдят за обидата "боклук"!Каква обида е "турчин"!Да ме подведат под отговорност :) !Каква отговорност-расизъм?Защо да кажеш на черния "черен" е расизъм?Или и ти си от ония дето смятат,че 500 години тук е имало "османско присъствие",а Левски и Ботев са терористи :evil: ?Вземи малко да изразяваш собственно мнение,а не това което ти казват по телевизията!
Това за моята работа явно яко ви бръкна някъде :lol: !Спокоино,всеки човек който има нещо в главата може да постигне нещо в този живот!Не се отчайвайте :lol: !От къде на къде ще се сравнявате с публика на водещ европейски отбор :lol: !Ще ме умориш от смях! :lol:

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 27 сеп 2012 14:47

BRF написа:
tsonpen написа:

Що да не могат да те съдят за обидата "боклук"!Каква обида е "турчин"!Да ме подведат под отговорност :) !Каква отговорност-расизъм?Защо да кажеш на черния "черен" е расизъм?Или и ти си от ония дето смятат,че 500 години тук е имало "османско присъствие",а Левски и Ботев са терористи :evil: ?Вземи малко да изразяваш собственно мнение,а не това което ти казват по телевизията!
Това за моята работа явно яко ви бръкна някъде :lol: !Спокоино,всеки човек който има нещо в главата може да постигне нещо в този живот!Не се отчайвайте :lol: !От къде на къде ще се сравнявате с публика на водещ европейски отбор :lol: !Ще ме умориш от смях! :lol:

Е, ти какво си мислиш, че едва ли не сме се комплексирали от работата ти?! В заблуждение си, не сме коминочистачи, да не се окаже, че някой от нас е постигнал повечко с главата си от колкото си мислиш ти. Четох доста от постовете ти, но точно с тези последните си доста ме разочарова ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 сеп 2012 14:58

Защо бе човек?Написах едно изречение за себе си(за което вече съжалявам)за да разберете с какъв човек си имате работа!Идеята ми беше да се замислите малко и върху друга гледна точка!Просто имаше доста комплексарски коментари,та за това!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 27 сеп 2012 15:03

nedko написа: Е, ти какво си мислиш, че едва ли не сме се комплексирали от работата ти?! В заблуждение си, не сме коминочистачи, да не се окаже, че някой от нас е постигнал повечко с главата си от колкото си мислиш ти. Четох доста от постовете ти, но точно с тези последните си доста ме разочарова ;)

Остави го тоя, не го знам какво работи, но е факт, че трудно пише на български и не знае граматиката. Да не говорим, че никой уважаващ себе си кариерист няма да тръгне да ходи на всяко гостуване на любимия му отбор. Каквото и да прави е някакво връзкарче, защото му личи че няма никой на втория етаж.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 сеп 2012 15:06

D.Georgiev написа:Ето и мнението на Йешич за играта на "ЦСКА":

Аз пък предполагам,че Йешич нищо не е гледал,а просто се заяжда със Стойчо!Предположението ми се базира на това,че нямаше пряко излъчване на мача в България!Може да греша при два варианта:1.Мача да са го предавали по някакъв начин във въпросната Арабска държава където той е треньор 2.Вашето ръководство веднага да му е изпратило запис от мача!
3.Господина пуснал поста да продължава да си избива комплексите на тема ЦСКА :?
п.п.Ако си мислите,че играете кой знае какъв футбол(в този мач) жестоко се лъжете!Все пак играхте с един средняк на 8-мо място като домакин ;) !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 сеп 2012 15:08

D.Georgiev написа:
nedko написа: Е, ти какво си мислиш, че едва ли не сме се комплексирали от работата ти?! В заблуждение си, не сме коминочистачи, да не се окаже, че някой от нас е постигнал повечко с главата си от колкото си мислиш ти. Четох доста от постовете ти, но точно с тези последните си доста ме разочарова ;)

Остави го тоя, не го знам какво работи, но е факт, че трудно пише на български и не знае граматиката. Да не говорим, че никой уважаващ себе си кариерист няма да тръгне да ходи на всяко гостуване на любимия му отбор. Каквото и да прави е някакво връзкарче, защото му личи че няма никой на втория етаж.

Ха-ха-ха!Комплексарче!Това,че ходя в почивен ден на мач ме прави връзкар :) !Според теб трябва да избирам ЦСКА или работата :lol: !Много си зле!Това за кариериста ме умори от смях :lol: :lol: :lol: !Благодаря ти!

Върни се в “Лудогорец”