ЕВРО 2012:1/4 Финал: Испания - Франция - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sunset
- Контакти:
Re: ЕВРО 2012: 1/4 Финал: Испания - Франция
Аман от тази Испания. Аман от този анти-футбол, който ни преследва от близкото минало, насам. Сакаме си стария футбол. Без значение от победителя.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Sunset написа:Аман от тази Испания. Аман от този анти-футбол, който ни преследва от близкото минало, насам. Сакаме си стария футбол. Без значение от победителя.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Sunset написа:Аман от тази Испания. Аман от този анти-футбол, който ни преследва от близкото минало, насам. Сакаме си стария футбол. Без значение от победителя.

Защо антифутбол бре?
Ясно ми е, че във всяко едно първенство има уговорени мачове.
Просто той вчера каза, че Германия бил уговорен, днес Испания, утре Англия и Италия
Това вече е абсурдно,наистина...
Лично за мен,ако има уговорен мач на Евро 2012 до момента,то това е-Ейре-Хърватска-1-3

Испания играе на ходом и си взима мача ей така между другото с 2:0, тука некви се оплакват, че им било скучно (и играели АНТИ футбол разбираш ли
) , А как трябваше да се развият нещата - да натегнат франчулята да стане 4-5:0 и защо въобще да си дават зор и без това имат цели 2 дни по-малко почивка от Португалия.
За безинтересния откъм интрига мач обвинявайте Ле Блюз и несъстоятелния Блан - тия на световни и европейски не съм им гледал интригуващ мач от 2006-та

За безинтересния откъм интрига мач обвинявайте Ле Блюз и несъстоятелния Блан - тия на световни и европейски не съм им гледал интригуващ мач от 2006-та
- Sunset
- Контакти:
sl321 написа:Sunset написа:Аман от тази Испания. Аман от този анти-футбол, който ни преследва от близкото минало, насам. Сакаме си стария футбол. Без значение от победителя.
![]()
![]()
Защо антифутбол бре?
Защото са жалки.

Viktor4o_Rs написа:hrclspr12 написа:Viktor4o_Rs написа:Всъщност май само Италия е намерила цаката на испанците. Само че е твърде възможно италианците да отпаднат още днес.
Каквото каже тотото, това ще стане. Мачът между Англия и Италия няма да е "чист". Там ще играят много пари. "Уийлям Хил" и "Бет енд Уин" бая ще има да мислят, но ще го направят.
Нали ти казах, като си толкова всезнаещ, заложи, направи пари, покажи фиша и ни забий в земятаСамо че за това се искат топки, не е като да приказваш празни приказки.
Аз го виждам хикс мача в редовното време и Англия да продължи. Досега ги хващам почти всички мачове, не печеля почти нищо, играя си ги на сингъл с 5 лева, чат-пат залагам на нещо повече от знак и пак познавам... Цигарите и бирата са ми без пари, което хич не е малко, всъщност, който ме познава, знае

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Браво на фуриите без да се напрягат на макс се класираха на 1/2 финал и то минаха през една от най-черните
си котки така да се каже. Франция след първите 2 мача с/у Англия и Украйна впечатлиха но днес и с/у Швеция
направо жалка игра .
си котки така да се каже. Франция след първите 2 мача с/у Англия и Украйна впечатлиха но днес и с/у Швеция
направо жалка игра .
Просто Испания има толкова смазващо превъзходство, че другия отбор не знае къде се намира през по-голямата част от времето и именно заради това мачовете им изглеждат скучни - защото липсва каквото и да е интрига. Въпреки че през по-голямача част беше 1:0 мача изглеждаше абсолютно решен, въобще не се виждаше как франчулята ще направят положения, камо ли да изравнят.
Последна промяна от gacobacov на 24 юни 2012 00:25, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:allez les bleus написа:une fin logique pour les blues
ТОВА Е ВСИЧКО
Le plan de Blanc n'a pas fonctionné
a това е началото
Не зная дали проблема е само в Блан.Предполагам че погледнато дългосрочно може би плана ще проработи с известни промени в състава.