шивача написа:аз ли прекалявам, не съм се усетилиначе шампиона е ясен, това е ЦСКА
Е, това с шампанското дойде вповече някак си...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:аз ли прекалявам, не съм се усетилиначе шампиона е ясен, това е ЦСКА
LIMASSOL написа:Манчо пропиляха 8т за 5 кръга,дано не ни сполети тяхната съдба
stancho1234 написа:Адемар току що публикува във фейсбука си няква простотия, в която "случайно" споменава, че заплатите в ЦСКА се бавят. Как мислите, дали на фона на играта и начина, по който Мораес изпълни дузпата може да са играли симулативно? И още нещо, очевидно адемар иска да се знае, че не взимат заплати защото е написал на български, че скоро си отивал към Бразилия... едвали съобщението е насочено към приятелите му от бразилия. Дали пък атаката не идва от вън?
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:а хора, как смятате от каква позиция би било по удобно за нас, да излезнем за мача в разград. като водач-нужен ни дори и равен да спечелим титлата, или от страната на догонващ-длъжен задължително на три точки ? замислих се днес, и моето мнение незнам защо е, че ако търсим хикс, това ще ни подведе в развоя на мача. вие как мислите
***cska*** написа:Започна се с мача в Лудогорец и направо бях обезумЕл,от наглото и тенденциозно съдийство през първото полувреме в ощърб на Черноморец.Първия им гол(на Лудогорец) идва след откровено нарушение.Следва изгонване на Херо,гарнирано с невероятно комична дуспа,пак за домакините.Мача свърши,съдията си "свърши работата"!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта