Славия - Черноморец FT 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Славия - Черноморец FT 1-1

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 апр 2012 22:41

subzero написа:
Искам си Акаунта написа: Това "момче" в 6 мача за Славия е отбелязало 4 гола и е донесло 9 точки на отбора откакто е в него . Явно умее и други работи освен да преиграва . За 4 мин репортаж аз видях поне 6 негови влизания през зоната на Фо Поре .
колкото и да е преигравал , втория жълт картон на франсето си е нарисуван ( за първия нищо не мога да кажа ) .

Миро,за 90 минути бяха повече влизанията,но едното няма нищо общо с другото. При всяко влизане това момченце падаше. Не е нормално според мен.Не оправдавам Фо,вероятно е имало нарушение.

Част от играта е . Те и на Барса балерините падат с подухването на вятъра , ама там никой не казва че не е нормално . Нали се сещаш , че ако пада без контакт никой няма да му дава нарушения . И какво означава "вероятно" . Класическо подсичане отзад - жълт картон . Не може играч с жълт картон да влиза по подобен начин . Мисля че и Херо каза нещо подобно .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 апр 2012 23:49

Като цяло лош мача. Много лежерно нещо, заспало, мудно и без желание .Елементарен гол и след това мъка цял мач . Съдията наистина си свиреше против нас . Фо Поре направи фаул , но реакцията на съдията забележете, засили се да вади червен картон , а нарушението беше даже смешно . Явно си беше решено това да е картон , възползва се човека в жълто .
И тези белите многобройни фенове направиха поредната си простотия след като още към 20-тата минута некой от тях скрит зад нашия сектор хвърли доста голям камък и за малко Шопа и Тошко не бяха ударени . Дебелите полицаи семкаджии разбраха ,че нещо става чак след 5 минути , като онзи бял фен беше вече изчезнал ....
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 апр 2012 23:53

Искам си Акаунта написа: Част от играта е . Те и на Барса балерините падат с подухването на вятъра , ама там никой не казва че не е нормално . Нали се сещаш , че ако пада без контакт никой няма да му дава нарушения . И какво означава "вероятно" . Класическо подсичане отзад - жълт картон . Не може играч с жълт картон да влиза по подобен начин . Мисля че и Херо каза нещо подобно .

"вероятно" означава,че не успях да го видя. А ти сещаш ли се,че може да пада и без контакт?? И ще те учуди ли?? И кво значи контакт,шпалир ли да му правят?? И пак повтарям,не оправдавам Фо и не упреквам съдията,дори напротив.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 апр 2012 23:57

Момчета, не успях да гледам мача, бях на път и го слушах по Дарик. Какво ми прави впечатление. И тук, и по другите форуми, феновете на другите отбори ни хвалят, само комплименти, отново ни приравняват към най-добрите, даже много пишат, че сме най-стойностния отбор, с най-добра постройка, тактика и физика, пресиращ противника отначало докрай. А реакциите на нашите фенове, докато бяха положителни по време на мача, то накрая всички недоволни. На кого да вярвам??????
Последна промяна от k.dimitrov на 03 апр 2012 00:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 апр 2012 23:59

k.dimitrov написа:Момчета, не успях да гледам мача, бях на път и го слушах по Дарик. Какво ми прави впечатление. И тук , и по другите форуми, феновете на другите отбори ни хвалят, само комплименти, отново ни приравняват към най-добрите, даже много пишат, че сме най-стойностния отбор, с най-добра постройка, тактика и физика, пресиращ противника отначало до край. А реакциите на нашите фенове, докато бяха положителни по време на мача, то накрая всички недоволни. На кого да вярвам??????

Аз не съм недоволен,Ники. Смятам,че отбора игра добре и пропусна да спечели.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 апр 2012 00:12

Аз лично изнаглях и станах максималист. Не съм доволен. Не съм доволен от Паланков например. Не може да си футболист от А група и да не можеш да подадеш пас на 10 метра разстояние. Имаше една наша контраатака, която същия провали в неумението си да спре една топка и да я "бутне" в страни от себе си. Веднага след това Божов излезе на стрелкова позиция и можеше да ни довърши. Недоумявам и за пропуска на Балджийски ( въпреки, че коментатора на Живия спорт спомена Филипов). Такава топка оня ден на Акациите никой от нас играещите нямаше да изтърве. :|
нямах възможност да гледам целия мач, но съжалявам за пропуснатия шанс да си вземем всичко от този двубой. С Петкан се чухме по телефона и се опасявахме от факта, че в отбора ни няма достойни заместници на Асис, Траян, Цонков па, ако щете и на Фо Поре. Първия най-вероятно няма да играе срещу Морето в неделя...Фо - то пък със сигурност е аут...И ко праЙм.
[offtopic]Не съм отчаян де. Градивно критичен съм. :)[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 03 апр 2012 00:20

subzero написа:
Искам си Акаунта написа: Част от играта е . Те и на Барса балерините падат с подухването на вятъра , ама там никой не казва че не е нормално . Нали се сещаш , че ако пада без контакт никой няма да му дава нарушения . И какво означава "вероятно" . Класическо подсичане отзад - жълт картон . Не може играч с жълт картон да влиза по подобен начин . Мисля че и Херо каза нещо подобно .

"вероятно" означава,че не успях да го видя. А ти сещаш ли се,че може да пада и без контакт?? И ще те учуди ли?? И кво значи контакт,шпалир ли да му правят?? И пак повтарям,не оправдавам Фо и не упреквам съдията,дори напротив.

Погледнах положението. Поре се спусна рязко и осъществи контакт с Пепи Димитров, който се възползва от ситуацията и падна. Но Поре сам си е виновен, трябва да се внимава с такива противници като Димитров, особенно ако съдията се прави, че не ги забелязва и ги толерира. Ситуацията не беше критична и можеше да подходи по-внимателно, а сега може би лиши отбора от победа.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 03 апр 2012 00:22

ntodorov написа:Аз лично изнаглях и станах максималист. Не съм доволен. Не съм доволен от Паланков например. Не може да си футболист от А група и да не можеш да подадеш пас на 10 метра разстояние. Имаше една наша контраатака, която същия провали в неумението си да спре една топка и да я "бутне" в страни от себе си. Веднага след това Божов излезе на стрелкова позиция и можеше да ни довърши. Недоумявам и за пропуска на Балджийски ( въпреки, че коментатора на Живия спорт спомена Филипов). Такава топка оня ден на Акациите никой от нас играещите нямаше да изтърве. :|
нямах възможност да гледам целия мач, но съжалявам за пропуснатия шанс да си вземем всичко от този двубой. С Петкан се чухме по телефона и се опасявахме от факта, че в отбора ни няма достойни заместници на Асис, Траян, Цонков па, ако щете и на Фо Поре. Първия най-вероятно няма да играе срещу Морето в неделя...Фо - то пък със сигурност е аут...И ко праЙм.

Относно Паланков, явно Херо вижда нещо в него, което ние не забелязваме, иначе няма причина да го предпочита за титуляр пред останалите халфове.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 апр 2012 00:25

ntodorov написа:Аз лично изнаглях и станах максималист. Не съм доволен. Не съм доволен от Паланков например. Не може да си футболист от А група и да не можеш да подадеш пас на 10 метра разстояние. Имаше една наша контраатака, която същия провали в неумението си да спре една топка и да я "бутне" в страни от себе си. Веднага след това Божов излезе на стрелкова позиция и можеше да ни довърши. Недоумявам и за пропуска на Балджийски ( въпреки, че коментатора на Живия спорт спомена Филипов). Такава топка оня ден на Акациите никой от нас играещите нямаше да изтърве. :|

За първи път няма да се съглася с теб за някои неща..
1.Факта,че Черноморец е 3-ти и е с шансове за титла(дори и само теоритични) не ни дава право да мрънкаме предвид финансовото състояние на отбора. Представяш ли си да си имаме банка за спонсор и да сме 5-ти??
2.Кой да пусне Херо вместо Паланков?? Ясно е,че не става,ама аре кажете кой става за този пост в този мач??
3.Защо не коментирате,че Шаешу беше класи над белите футболисти. Той е способен сам да реши мач,макар,че и при него имаше брак.
4.Пропуска на Балджийски-побеснях!!! Но Балджийски по-голям футболист ли е от тоз русия от Челси(забрайх му името) дет на празна врата не може да вкара. На всеки се случва и на някой от вас на Акациите може да се случи. ;)
За мен важното в този мач беше,че отбора показа настроение макар и едно полувреме.Показа,че може да играе като гост и без основни футболисти.Можеше да спечели,но можеше и да загуби. Дори да бяхме загубили,не можем да се сърдим.Не и при състоянието на отбора. Можем само да сме благодарни. А ако даде Господ да се класираме за Европа-аз напълно подкрепям!!!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 03 апр 2012 00:31

Ха добра вечер!
Яд ме е като куче.... С тоз осакатен състав, че на всичко отгоре и с 10 души второто полувреме, надиграхме Славия. Не че сме били с класи нагоре, но поне имахме положения.... А те НЯМАХА! Дори с човек повече! Дори с Паланков в състава...
На някой може и да му е смешно, но аз вярвах, че можем да се преборим за първото място. Сега май всичко свърши вече :( Дано успеем поне в тройката да влезем :(

Върни се в “Черноморец”