ntodorov написа:Аз лично изнаглях и станах максималист. Не съм доволен. Не съм доволен от Паланков например. Не може да си футболист от А група и да не можеш да подадеш пас на 10 метра разстояние. Имаше една наша контраатака, която същия провали в неумението си да спре една топка и да я "бутне" в страни от себе си. Веднага след това Божов излезе на стрелкова позиция и можеше да ни довърши. Недоумявам и за пропуска на Балджийски ( въпреки, че коментатора на Живия спорт спомена Филипов). Такава топка оня ден на Акациите никой от нас играещите нямаше да изтърве.
нямах възможност да гледам целия мач, но съжалявам за пропуснатия шанс да си вземем всичко от този двубой. С Петкан се чухме по телефона и се опасявахме от факта, че в отбора ни няма достойни заместници на Асис, Траян, Цонков па, ако щете и на Фо Поре. Първия най-вероятно няма да играе срещу Морето в неделя...Фо - то пък със сигурност е аут...И ко праЙм.
[offtopic]Не съм отчаян де. Градивно критичен съм.

[/offtopic]
За първи път няма да се съглася с теб за някои неща..
1.Факта,че Черноморец е 3-ти и е с шансове за титла(дори и само теоритични) не ни дава право да мрънкаме предвид финансовото състояние на отбора. Представяш ли си да си имаме банка за спонсор и да сме 5-ти??
2.Кой да пусне Херо вместо Паланков?? Ясно е,че не става,ама аре кажете кой става за този пост в този мач??
3.Защо не коментирате,че Шаешу беше класи над белите футболисти. Той е способен сам да реши мач,макар,че и при него имаше брак.
4.Пропуска на Балджийски-побеснях!!! Но Балджийски по-голям футболист ли е от тоз русия от Челси(забрайх му името) дет на празна врата не може да вкара. На всеки се случва и на някой от вас на Акациите може да се случи.
За мен важното в този мач беше,че отбора показа настроение макар и едно полувреме.Показа,че може да играе като гост и без основни футболисти.Можеше да спечели,но можеше и да загуби. Дори да бяхме загубили,не можем да се сърдим.Не и при състоянието на отбора. Можем само да сме благодарни. А ако даде Господ да се класираме за Европа-аз напълно подкрепям!!!