Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот milen.hristov » 01 юли 2011 20:59

Tommi написа:
milen.hristov написа:
Tommi написа:А кой е спортно-технически директор на Ловеч? Любо Пенев също има цялата власт (за спортно-техническите въпроси), както Гонзо и Радуканов.

Стойчо Стоилов макар и пост под друго име,подпомаган от Трифон Попов и заместникът му.

Доколкото знам, Стойчо Стоилов е с по-малка власт, в сравнение с властта му при предишните треньори. А Трифон Попов е на съвсем различна длъжност.

Длъжността като име е различна като функции,не е.Мисълта ми е породена от това,че по принцип не възприемам този пост който заемат в момента ГИ и МР

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 юли 2011 21:00

нима не виждате, че каквото направи единия "гранд" след някой и друг ден нещо такова сторва и другия.Левски и ЦСКА са като скачени съдове и нещата вървят към много лош сценарии (за нас запалянковците и в синьо, и в червено).А истината е една- босовете на двата клуба имат общи интереси в няколко начинания и е само "прах в очите ни" еженето на Батков пред камерите на телевизиите.Тези "хубавци" "пърдят в едни гащи" разберете го и докато не хванат агитките, цялата публика на Левски и ЦСКА да изметем тези боклуци, все така ще я караме. С елементарни лъжи за наивни душици, с подкупуване на някои от тарторите на агитките, с машинации и манипулации на резултати от мачовете и т.н. и т.н.
Вече се убеждавам, че Гонзо е "буфер" между нас и онзи родопски измислен аЙдукат (грешката е вярна).Но също така съм сигурен, че нашата велика синя публика, към която и аз и всички вие спадаме, не можем да бъдем лъгани безкрайно.Това е.Дано все пак намерят желанието и силите да върнат Левски където му е мястото- НА ВЪРХА!
Но до този момент нито Гонзо, нито Батков са ме убедили, че наистина искат, знаят и могат да го направят.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юли 2011 21:06

milen.hristov написа:Playing position Forward
Това е според йикипедия Иван Цветков и Левски

Твърденията, че атакуващият полузащитник е нападател, не ги приемам, ако това имаш предвид, като си написал forward.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 юли 2011 21:16

sangio написа:не виждам смисъл да спорите ... утре ще го видим , Цветков на какъв пост ще играе ... :? Иначе мисля си , че ще е по добре като 2-ри нападател , но това си е мое виждане и не искам да ангажиран никого ... !

Братле, 1 е контрола и друго е официален мач.
Сещаш се, какво имам предвид, нали?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 юли 2011 21:17

Tommi написа:
milen.hristov написа:Playing position Forward
Това е според йикипедия Иван Цветков и Левски

Твърденията, че атакуващият полузащитник е нападател, не ги приемам, ако това имаш предвид, като си написал forward.

Ще съглася с теб,обаче това означава да се вземе още един футболист за конкуренция ,а евентуално и за заместник на Тасевски

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 01 юли 2011 21:59

Blue_Girl написа:
sangio написа:не виждам смисъл да спорите ... утре ще го видим , Цветков на какъв пост ще играе ... :? Иначе мисля си , че ще е по добре като 2-ри нападател , но това си е мое виждане и не искам да ангажиран никого ... !

сеш'ашм се ... но нали и ти се сещаш , че тези контроли са точно за да се види какво може и къде ( за по 45 минути де ) ... и все пак си мисля ( имайки предвид , че не е първа младоср ( 32 ако не се лъжа , ако ли не някой ще ме поправи ) ) , че ще свърши повече работа като 2-ри нападател ... ;)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 юли 2011 22:03

sangio написа:
Blue_Girl написа:

сеш'ашм се ... но нали и ти се сещаш , че тези контроли са точно за да се види какво може и къде ( за по 45 минути де ) ... и все пак си мисля ( имайки предвид , че не е първа младоср ( 32 ако не се лъжа , ако ли не някой ще ме поправи ) ) , че ще свърши повече работа като 2-ри нападател ... ;)

Точно така, че в контролите може да се правят всякви експерименти, с даден футболист.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 юли 2011 22:09

Blue_Girl написа:
sangio написа:
Blue_Girl написа:Братле, 1 е контрола и друго е официален мач.

Точно така, че в контролите може да се правят всякви експерименти, с даден футболист.

Точно в контролите също трябва и да се обиграва отбора

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 юли 2011 22:33

И ти си прав Милене, но товаможе да се случи в заключителният етап, а не в началото.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 юли 2011 22:53

Blue_Girl написа:И ти си прав Милене, но товаможе да се случи в заключителният етап, а не в началото.
:mrgreen:

е да,в началото трябва да се даде шанс на всички ,дори и да се експериментира

Върни се в “Архив”