ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: ВСИЧКИ ЗАД ПИЧОНЕ И ОТБОРА!

Мнениеот Ki Cho » 13 окт 2009 08:44

Щом сте рекли!!! :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:

КАНАРИ, НАПРЕД !!!!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 13 окт 2009 08:46

Е то че ще бъдем на мача това е ясно!!!Сега единственото,което можем и трябва да правим е да подкрепяме момчетата.Досега се раздават истински.Едно голямо браво.Убеден съм че така ще продължават.Но дори и да не вземем точки от ЦСКА(което обаче не е съвсем трудно и невъзможно) подкрепата за нашия отбор трябва да продължи,както винаги досега и да не правим трагедии.

ИНТРЕРВЮ НА ПИЧИОНИ
Ботев знае как да бие ЦСКА, отсече вчера треньорът Енрико Пичиони.

- Ще направим всичко възможно да вземем максимално добър за нас резултат. От днес (б.р. вчера) почваме подготовката за мача. Момчетата се чувстват отлично. Доста пъти съм гледал ЦСКА и ги познавам добре - каза пред "7 дни спорт" Пичиони. Спецът от Конечрано обясни, че няма да взема никакви мерки, след като негови играчи бяха изловени в бар "Папараци" да танцуват и се наливат с алкохол.

- Това е едно художествено изпълнение на журналиста, артистично бих казал. Става въпрос за пауза в шампионата. А и в "Папараци" са били цяла група - и български, и италиански футболисти - усмихна се Пичиони.
Треньорът на Ботев категорично отрече плъзналата мълва за разделение на съблекалнята и напрежение между българи и италианци. За проблема пръв заговори бившият административен директор на Ботев Ангел Бекяров.

- Не е истина. В никакъв случай не съм съгласен, че има такова деление. Този Бекяров не го познавам, не съм го и виждал. Той не е сред нас, за да знае как са нещата. Не бива да хвърля бензин в огъня. Явно целта му е да предизвика фалшива полемика и да развали атмосферата в Ботев - каза мустакатият спец от Апенините.

Той не дели играчите на българи и италианци.

- При мен на терена в мачовете излизат само достойните, тези, които са се показали на тренировките през седмицата - добави Пичиони.

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 13 окт 2009 08:58

ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!

Але але але ....

RED MAGIC
Контакти:

Re: Kой балон ще се спука в събота?

Мнениеот RED MAGIC » 13 окт 2009 09:02

Добре сте се надъхали. Дано окажете съпротива и да има заряд.
Ние шопите пристигаме. :)
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Kой балон ще се спука в събота?

Мнениеот bulgaro » 13 окт 2009 09:14

Don Rumen написа:Това ще бъде първата загуба на цска... и на трибуните.

Защо поставяш битката и по трибуните?
Много ясно, че като винаги на нашия стадион, не може да се говори за съперничество по трибуните, ние доминираме. ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Re: ИМА РЕАЛЕН КУПУВАЧ ЗА ОТБОРА!!!

Мнениеот nerak » 13 окт 2009 09:16

Добре че не видях темата още снощи иначе нямаше да заспя.Да си призная последните дни бях скептичен отностно сделката,но след като прочетох темата ми се стопли сърцето.Всичко което е написано е много хубаво чак немога да повярвам,но след като Don Rumen и други казват от първа ръка значи е истина.В събота за пръв път от много години ще съм на ТИ,да си повикам и попея. :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 13 окт 2009 09:26

Казах вчера ,че ерата на Селския в Ботев приключва. Дано с това мнение на Ветерани ,разберете ,че когато се каже Ботев няма да се свързва с Христолов,а каквото има да става в клуба ще стане. Само ви моля се като каза ,че от този вторник до другия ще стават много неща с Ботев не си мислете ,че положението ще се промени коренно за една седмица,да ще има подобрения ,но за да се излекуваме от Селския ще трябват поне 2 г. Иначе на мача с ЦСКА всички на трибуните,нека стане един уникален празник за града,нека се забавляваме и направим шоу по трибуните както само ние си можем.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 13 окт 2009 09:29

БУДАПЕЩА вика "БОТЕВ ПЛОВДИВ"!!!

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 13 окт 2009 09:35

vhpvhp написа:Изложеното звучи добре и успокояващо. Мен лично не ми стана ясно от какво са обидени италианците ? Публиката гледа на тях като на месии , а подкрепата от трибуните в последните два мача беше впечатляваща.Не виждам основания за мнителност и информационно затъмнение...

Според мен са обидени на скептизима и на писанията в медиите. Само през последните няколко дни колко помия се изля върху тях и Ботев, не е истина!
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 13 окт 2009 09:37

vhpvhp написа:Изложеното звучи добре и успокояващо. Мен лично не ми стана ясно от какво са обидени италианците ? Публиката гледа на тях като на месии , а подкрепата от трибуните в последните два мача беше впечатляваща.Не виждам основания за мнителност и информационно затъмнение...

Ами аз няколко пъти го писах защо е възможно да са обидени. Погледни нашето проучване, с отеца, и ще разбереш... Тиражират се някаква глупости, без някой да си направи труда да вдигне телефона, да се набута 2 лева за сметка и да звънне тук-таме. "Великите" медии пишат едно към гьотере и трябваше един фенски сайт, малък и нов, да разкрие една от истините, а именно - че официално италианската федерация не плаща заплати на футболисти.

Това е само една от дреболиите. В интерес на истината, докато няма официален сайт на отбора, в който да излизат официалните позиции, ще има подобни тълкувания и простотии.

Прави се някакво представяне, което се обръщане на фенско скандиране, на повтаряне до втръсване на едно и също... И журналисти, и някои фенове повтарят едно и също. И аз да съм, и аз ще направя информационна затъмнение. И ще гледам сеира на "повтарячите".

А да не ти говоря, специално онзи петък, Любо Апостолов какви ги наръси, наш Велизар също как се намеси, въобще пълна аматьорщина. И италианците са виновни до някъде, но от българска страна байганьовщината мина всякакви граници.

Има един доста стар трик в т.нар. "журналистика". Трикът се състои в това - аз ви плюя, за да се сетите да ме нахраните. Бъдете сигурни, че някои от материалите, излезли в пресата, са плод на този трик, толкова успешно минаващ спрямо Левски и ЦСКА.

Дано се стабилизират нещата организационна скоро, да има официален сайт, в който нещата да излизат с "подписа" на клуба, а пък после коя медия как ще си ги тълкува - да си е за нейна сметка.

Върни се в “Ботев”