dreben23 написа:Кашчей написа:гражданин от село написа:Аз писах,че Югославия е на футболният пазар повече от 40г.,но тук се завъртя разговорът около сърбите.А колкото и да се мразят бившите републики в бизнеса са все едно са все още една държава.
Колко българи са играли в големи отбори-броят се на пръстите на ръцете. А колко такива, от бивша Югославия са го правили.....Те си имат и отбор, носител на КЕШ, а ние...?!
Извинявам се за отплесването в темата

Ние си имаме запазена четвърта урна!

Ние, за съжаление, имаме запазени твърде много четвърти урни.. поради липсата на пета.
Чета ви за селекцията, чета ви и оптимистичните коментари...както съм ги чел от 4-5 години.. и не намирам почти нищо различно, освен имената на играчите.Ще видим.. след седмица започват мачовете и ще си проличи кой се е сработил и кой не чак толкова. Личното ми мнение е , че този дълъг прозорец у нас прави лоша услуга на клубовете, като се има предвид "изключителната " ни черта да правим нещата в последния момент. У нас, колкото са по-кратки сроковете-толкова ще е по-добре. Вярно е и , че понякога в последният момент се уреждат някои трансфери, но те би трябвало да са започнали, като преговори, доста време преди това.