Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bet_Expert
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Bet_Expert » 30 окт 2025 20:31

icko65 написа:
Bet_Expert написа:
icko65 написа:
Bet_Expert написа:https://www.vesti.bg/sviat/la-stampa-4-prichini-zashto-putin-niama-da-specheli-v-ukrajna-6242321
Снимката на диктатора е култова.
Същински злобен изрод!
Няма такова изражение :))
Зверски поглед и свити от злоба устни.
Да ти е кеф да го гледаш, хаха:))
А статията направо разкрива цялата му несъстоятелност и комплексарщина, като на всяко джудже.

Тия лайна де си ги тряснал са такава лъжа..Нищо общо с реалноста и това какво предстои..Статията нищо ама нищо не разкрива.Заблуждава такива наивници като теб..

Личи си, че си жител на бившия град Сталин, сегашна Варна:))
Братска дружба - КПСС.
Пак ще си говорим след Нова Година :))

Ми жител съм на сегашния Варна..То и ти си жител на град от ЕС..ама каква полза..Нали няма бившо в цялата работа.Ама има.....ф-а-л-ш-и-в-о..

Е като си във Варна, не си ли част от ЕС?
Да не живееш в Африка?
Или Варна вече е минала към Руската Педерация?
Значи аз живея в български град в ЕС, а ти живееш във Варна, но не си в ЕС.
Евала, страшен си :)))

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 окт 2025 21:43

https://news.bg/int-politics/blizo-100-000-mladi-mazhe-sa-napusnali-ukrayna.html

Няма май много желаещи да гинат за САЩ. Младите мъже масово напускат потъващата кочина.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 31 окт 2025 16:06

nghcvth написа:Тоя експерта по залагания страшно много ми напомня на онова нещо Пуйол, не знам защо.

А ти ми напомняш на един проруски платен трол, не знам защо.
Нито ти знам Пуйол, нито ти знам кой е, нито пък ме интересува.
Тук сте станали като някаква секта, и който не е от вашата Кремълска вяра, бива игнориран и набеждаван, че е някой друг.
Приемат се само мнения, възхваляващи Путин, мразещи Запада и особено САЩ, а според вашите мозъчета, Украйна трябва да бъде изрината от света и територията им да бъде пришита веднага към Русия. После, ако Путин поиска Литва, Латвия и Естония, вие и това ще подкрепите.
За вас трябва да върнем отново СССР, СИВ, Варшавския Договор и разбира се, Берлинската стена.
Само ще ви кажа, че в омразната ви САЩ и омразният ви Запад работят 3 млн българи, а в Русия колко са???
И ако тези 3 млн българи спрат да пращат пари, България е фалирала. Защото те са най-големия ни инвеститор. За да ни има. И това е доказано.
От Русия да сте чули някой да праща рубли на семейството си тук???
Нищо, продължавайте да защитавате диктатора Путин.
Само, че като падне(до няколко месеца), много ще се срамувате!
Защото тогава ще се разкрият хилядите му зверства, за които сега Русия е принудена да мълчи.
Тогава ще осъзнаете колко заблудени сте били да подкрепяте един убиец на собствения си народ.
Само, че ние, другите, и сега го знаем.
А вие ще го разберете тепърва.
Така е, всичко руско бавно загрява, бавно пали, и обикновено е некачествено! Или крадено! От лошия Запад :)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 31 окт 2025 16:45

Bet_Expert написа:
icko65 написа:
Bet_Expert написа:https://www.actualno.com/europe/analiz-testyt-na-burevestnik-e-poveche-politicheski-piar-otkolkoto-istinsko-oryjie-news_2513602.html

Ей, прост Путляк и това си е.
Тоя преди да падне ще стане за смях и на кучетата.
Тества ракета, която е изоставена от САЩ като технология от 70-те години.
А Путляка я представя като нещо иновативно и супер мощно.
Хората са забравили кога са ползвали такива ракети.
Самият факт, че е технология от 50-те години на миналия век буди смях.
И един въпрос, вие на тази снимка устни виждате ли?
Тоя от злоба няма устни бе.
Как може такова проклето джудже убиец да е начело на най-голямата страна в света цели 30 години?
Това извращение може да стане само в Русия.
Един велосипед не могат да измислят, ама тръгнал да воюва и до дуе мускули.
Хората му слагат санкции, които за 48 часа му нанасят щети за 5.5 млрд $, той точно в тоя момент тръгнал да тества ракети и да се прави на мъж.
Абе, мухльо, държавата ти гори, тая нощ Украйна ти е ударила нови рафинерии, целият свят ти казва, че влизаш в рецесия и Русия на практика е на бунището, той ракети тества.
И сега като му изхвърлят всички руски банки и техните клонове от SWIFT, за да му фалира хубаво и банковата система и в Русия ще ядат плъхове и кори от бреза като през 1941 год.
Да не говорим за неговите мобилизации, че изпотрепа милиони руски момчета и мъже и ги осакати завинаги.
Хора, диктатурата е лошо нещо!
Там, където има диктатура, няма живот!

Спри с простотиите бе момче.Идея си нямаш какво предстои..Русия щяла плъхове да яде..Бягай на пясъка с лопатката..

Бако, щом ме наричаш момче, благодаря.
На пясък с лопатка съм играл преди 50 години, когато ти си бил на баща си в Ташкент.
Тръгнал да ми опонира, а понятие си няма от комунизъм и живот под руския похлупак.
Успех, момченце, цункай портрета на Путляка за лека нощ :)

Е..с едно уточнение..Сигурно съм по голям от теб.И когато аз съм играл на пясъка ти си бил някъде в баща си..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 01 ное 2025 12:34

Bet_Expert написа:
nghcvth написа:Тоя експерта по залагания страшно много ми напомня на онова нещо Пуйол, не знам защо.

После, ако Путин поиска Литва, Латвия и Естония, вие и това ще подкрепите.

Ще пропусна "мнението" ти, защото нямаше никакъв смисъл в него и го видях по диагонал, само за балтийските ще кажа, че е огромна грешка на Русия, че са им позволили да си направят самостоятелни държави на тия плюнки на картата.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 01 ное 2025 14:22

nghcvth написа:
Bet_Expert написа:

После, ако Путин поиска Литва, Латвия и Естония, вие и това ще подкрепите.

Ще пропусна "мнението" ти, защото нямаше никакъв смисъл в него и го видях по диагонал, само за балтийските ще кажа, че е огромна грешка на Русия, че са им позволили да си направят самостоятелни държави на тия плюнки на картата.

Смешко, "плюнката" Естония е толкова напреднала технологично, че любимата ти Русия може да им диша пепелта. "Плюнката" Естония е въвела такъв модерен начин на живот, за какъвто повечето държави по света само могат да мечтаят.
И тези 3"плюнки" държави предпочитат да са близки със Скандинавските страни, а не с тоталитарната Русия, подчинена на един диктатор и масов убиец.
Знаеш ли кога животът на руските роби ще стигне този на естонците?
Никога!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 ное 2025 14:38

Украинците(елитни части) са разнебитени при Покровск в опит за контранастъпление...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Свободна зона”