Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Защо ЛЕВСКИ ЩЕ отстрани Фк Баку?

Мнениеот gzagorov » 26 юли 2009 13:11

TheClub написа:
ЕМИЛ написа:
liverpul8 написа:A защо ми се струва че прозвището Евроидиот,пак ще си остане В БГ.

Така е ще остане в Европа ,но ще се отнася за един друг отбор който играе на чужди стадиони и неможе да си картотекира играчите

Не ми се пишеше във вашия форум, но пак убиждате ЦСКА. Само ще ви кажа, че не нас нарекоха ЕВРОИДИОТИ. А за картотекирането се видя колко е червено БФС, така че трай емилчо...

Да, но вас ви нарекоха "отбор на властта", а нас "отбор на народа". Това на мен ми стига!

ПП: Виж мнението на liverpul8, за да разбереш кой започва с провокациите!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

veseo
Контакти:

Re: Пак няма да дават Левски по телевизията

Мнениеот veseo » 26 юли 2009 13:14

dimachko написа::) пичове спокойно мачьт ще се предава просто е невьзможно да не бьде изльчен! все пак азерската телевизия ще го изльчва а това означава че ще има сигнал...нали това беше оправданието на ринг бг с мача срещу андорците.А и телевизията много добре ще си направи сметка че ще даде няколко хиляди за правата за изльчване( от сорта на 20-40000 евро) и ще спечели след това много повече... САМО ЛЕВСКИ !!!

От кво ще спечели, ще спечелят само ако го пуснат PPV и по някво чудо българина е дорасъл за тая "сложна и нечестна" технология.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 26 юли 2009 13:16

lakito7 написа:Пак няма да дават Левски по телевизията
26 юли 2009 | 08:31
От: SportLine.bg
размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Феновете на Левски пак ще останат на сухо. След като не можаха да гледат любимците си в реванша със Санта Хулия (5:0) по нито една българска телевизия, те почти сигурно ще останат на тъмно и за гостуването на ФК Баку от III квалификационен кръг в Шампионската лига този вторник.

Разследване на "Стандарт" установи, че родните медии нямат интерес към двубоя. Pro.bg излъчи директно първия мач на "сините" с полуаматьорите от Андора, но после по не много ясни причини се отказа от ответния двубой. Медийната група, към която принадлежат Pro.bg и Ринг.бг, няма намерение да предава изявите на Левски зад граница. Холдингът ще се бори само за домакинствата на българските отбори. Така по всяка вероятност идната седмица ще бъде излъчена срещата на ЦСКА с Дери Сити от Лига Европа, а следващата седмица - реваншът на шампионите с ФК Баку.

Запознати разкриха, че телевизиите не виждат смисъл да плащат за гостуванията, защото не могат да си покрият разходите. Не особено атрактивните съперници не представляват интерес за платежоспособните рекламодатели. БНТ няма никакъв интерес към предстоящите двубои, Диема - също. Единственият вариант е в последния момент мачовете на Левски от Азербайджан и на ЦСКА от Острова да бъдат предложени на безценица.

На "Герена" така или иначе ще си получат парите по ставка, защото са продали тв правата си на компанията "Спорт 5". ЦСКА гори, защото сам трябва да търгува мачовете си.

Според мен,щом частните медии не искат да предават мача,защото ще са на загуба,БНТ трябва да го излъчи,защото тя е държавна тв. и се издържа с голяма част от нашите данъци.

е ти пък какво се чудиш. ние играехме с Ливърпул на Анфилд и няма кой да предаде мача на БГ шампиона със носителя на Шамп. лига...............

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 26 юли 2009 13:16

На мен телевизия не ми трябва за този мач! Ще съм на стадиона! 8-)

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 26 юли 2009 13:22

:shock: колко още ще идват в азербайджан с тебе ? :roll:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 юли 2009 13:35

Традиция е БГ телевизиите да не предават гостуванията на българските отбори в Евротурнирите.Причината е една и съща и всички е знаем -не им се дават парички!Парите на данъкоплатците се харчат за всякакви безмозъчни риалитишоута и се раздават на измислени звезди,които не могат да вържат едно изречение,но им се дава ефирно време.Така ще е докато няма прозрачност за какво се харчи бюджета, даден от държавата на телевизиите! Добра идея е да се протестира срещу харченето на парите на данъкоплатците от БГ телевизиите са всичко друго,но не и за това,което ги интересува! А, Айндховен - Ч.Море? По коя ТВ ще го гледаме-- по холандската :evil:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 юли 2009 13:44

чакайте малко бе хора ами псв и черно море? за него защо не споменавате нищо? И той ли попада в графата неатрактивни?

Потребителски аватар
nedev30
Контакти:

Мнениеот nedev30 » 26 юли 2009 13:53

ЕМИЛ написа:Прави сте за това ,че Про.бг се излагат като не дават мача.Но аз искам да попитам Канал 1 къде спи и защо не предава мача от Баку?Все пак страшно много хора искат да го гледат.И сини и червени и зелени и секакви..............

Червените ги боли сакса.
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!

liverpul8

Re: Защо ЛЕВСКИ ЩЕ отстрани Фк Баку?

Мнениеот liverpul8 » 26 юли 2009 13:58

Много бързо забравихте батетата,каките ,онези дет ви жилиха и тн.изчакаите до 28-и ,не слагаите каруцата пред катъра,все пак сте фенове на бг отбор не на англииски,още повече фенове на отбор наречен от задната преса ЕВРОИДИОТИ.

bokomilanista
Контакти:

Мнениеот bokomilanista » 26 юли 2009 14:00

ЯВНО ВСИЧКО ВЕЧЕ Е БИЗНЕС.АКО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБИЕШ НЕ КУПУВАШ.СЛАБИ СЪПЕРНИЦИ И СЛАБ ОТКЪМ ЗРИТЕЛСКИ ИНТЕРЕС СЕЗОН И ЕТО....НЕ ПРЕДАВАТ МАЧОВЕТЕ.ВИЖ АКО ВЛИЗИМИ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ВСИЧКО ЖИВО ЩЕ СЕ НАТИСКА

Върни се в “Архив”