[offtopic]

[/offtopic]Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

[/offtopic]THE G.A.M.E написа:Германия е над 80 млн. подкрепата за "Пегида" е в рамките на 5-7 %
Не е кой-знае какво.
Аз имам чувството, че начело на националистически формации в Европа, са все дегенерати, идиоти и малоумници.
Можеби това е нарочно, за да продължи скопяването на национализмът.
ivan56 написа:Гледам и доносника с малка пиш.а е изпълзял от дупката си.
ivan56 написа:Гледам и доносника с малка пиш.а е изпълзял от дупката си.
fcb_bg написа:THE G.A.M.E написа:Германия е над 80 млн. подкрепата за "Пегида" е в рамките на 5-7 %
Не е кой-знае какво.
Аз имам чувството, че начело на националистически формации в Европа, са все дегенерати, идиоти и малоумници.
Тя па канцлерката е направо пример за подражание. Или па Юнкер данъчния мошеник...
Пак е добре, че са толкова малко процентите, щото може пак да се чуе забързана и гневна реч на немски език на висок тон 80г по-късно.![]()
Ама да не забавяме все пак, че тези % са официална статистика, а запалените бежански центрове се увеличават.
fcb_bg написа:THE G.A.M.E написа:Германия е над 80 млн. подкрепата за "Пегида" е в рамките на 5-7 %
Не е кой-знае какво.
Пак е добре, че са толкова малко процентите, щото може пак да се чуе забързана и гневна реч на немски език на висок тон 80г по-късно.![]()
1982 написа:Защото в момента Русия върши агресия в Европа, не САЩ.
Както виждаш, за руската намеса в Сирия няма санкции.
Робърт Де Ниро откри най-новия си ресторант "Nobu" в Москва в понеделник, заедно с японския шеф-готвач Нобу Мацухиса
Холивудският актьор заяви, че „трябва да престанат споровете, да се сложи край на руско-американските глупости".
Първият ресторант, положил началото на международната верига "Nobu", е открит от Робърт Де Ниро и Нобу Мацухисa през 1994 г. в Ню Йорк. В империята на "Nobu" влизат 33 ресторанта в 28 града в света.

THE G.A.M.E написа:fcb_bg написа:THE G.A.M.E написа:Германия е над 80 млн. подкрепата за "Пегида" е в рамките на 5-7 %
Не е кой-знае какво.
Oнова мустакато човече беше първият пирон в ковчега на истинският национализъм.
Щото да си националист/патриот, означава да обичаш своето, не да мразиш другите.
Ама дребният гном вкара омразата в национализма.
И от тогава, та чак до сега, национализъм е мръсна дума.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта