Dust написа:И аз искам върхът да се казва Сталин, но кой съм аз, че да ми се изпълни желанието.
В опитите си за оригиналничене показваш колко си неадекватен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Dust написа:И аз искам върхът да се казва Сталин, но кой съм аз, че да ми се изпълни желанието.
Thsmith написа:ReBorn1982 написа:Попитах ясно - ако искам да отида в "Кролевец", кой трябва да ми разреши - Полша или Русия ??! Не получих отговор.
Полския граничар евентуално трябва да те пусне да минеш :) И след това да не те пусне да се върнеш. :lol:
ReBorn1982 написа:Thsmith написа:ReBorn1982 написа:Попитах ясно - ако искам да отида в "Кролевец", кой трябва да ми разреши - Полша или Русия ??! Не получих отговор.
Полския граничар евентуално трябва да те пусне да минеш :) И след това да не те пусне да се върнеш. :lol:
Карай .... ясно е, че отговорът е неудобен и всячески го избягваш ....
goshev написа:Dust написа:И аз искам върхът да се казва Сталин, но кой съм аз, че да ми се изпълни желанието.
В опитите си за оригиналничене показваш колко си неадекватен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Между другото Калининградска област от къде се захранва с ресурси като ток и газ?
paceto написа:Dust написа:Между другото Калининградска област от къде се захранва с ресурси като ток и газ?
През Литва минава газта. Имат също така и терминал за втечнен газ в случай на нужда.
Токът в последните години е предимно чрез собствени електроцентрали, но голям процент от тях са на газ.
Съвсем наскоро (мисля някъде преди 2 месеца) прекъснаха всякакви връзки по електропровода преминаващ през Литва.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Thsmith написа:Временния обитател на Кьонигсберг ли?
tmanolov написа: Апропо, да се сравни Калининград с Нахичеван - много интересни паралели са, както и войната в Нагорни Карабах (Арцах) и Донбас -Тръмп наистина е прав, че путлерчо е лузър и една велика сила щеше да приключи всичко за 1-2 седмица, ако е велика сила
ReBorn1982 написа:tmanolov написа: Апропо, да се сравни Калининград с Нахичеван - много интересни паралели са, както и войната в Нагорни Карабах (Арцах) и Донбас -Тръмп наистина е прав, че путлерчо е лузър и една велика сила щеше да приключи всичко за 1-2 седмица, ако е велика сила
Зад арменците в Карабах никой не стоеше, бяха оставени абсолютно сами. Зад Украйна стоят САЩ и цялата им глутница помияри .... няма място за сравнение. Украйна самичка отдавна щеше да е приключена.
Иначе Тръмп говори, ама и САЩ си чупи зъбите винаги, когато зад врага им седи СССР или/и Китай.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 6 госта