blue avalanche написа:Дърво без корен написа:Разбрах само, че ако информацията е от преписали един от друг сайтове е приемлива и вярна.
Това, че някой има по-достоверна информация ГО прави форумен бог, колкото и омразно да ви звучи на вас, левскарите, името Литекс (особено пък свързано с определен потребител тук).Предпочитам този вид информация, пред написаното и безброй пъти преписано от почти всички спортни сайтове.
ПП-Никога не знаеш кой стои от отсрещната страна, пред монитора, за да подмяташ такива иронични вметки!
Щом толкова ти харесва потребителя "Литекс" си го вземи
във вашия форум(на ЦСКА) да се прави на Бог там.
"Никога не знаеш кой стои от отсрещната страна, пред монитора, за да подмяташ такива иронични вметки!"Това някаква заплаха ли е?
По повод на въпроса за заплахата-не, не е заплаха.Виж това, което аз съм маркирал и кажи как определи, че нашият (моят ) форум е този на ЦСКА

Именно и това имах предвид-че не знаеш кой е насреща ти-нито човека, нито възможностите му, нито знанията му, нито фенските му пристрастия.Аз може да съм от ЦСКА, но също така мога и да не съм-ти как ме определи, като не ме познаваш?
А относно трансферното лято-ще е пълно със слухове, с трансферни "бомби", много често само в главите на писалите за такива бомби.Както обикновено, дали е бомба ще си проличи по време на официалните мачове, а не по платените пари и дитирамбите около даден играч.Дано заедно с успешен входящ трансфер на играч сте направили и успешен вътрешен на треньор, защото и най-добрите играчи не могат без качествен треньор.