Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку
ах този комплекс за малоценност радвайте се на чуждите победи зощото никога не можахте да биете Левскикакто трябва
-
- Контакти:
Re: Чорни: Едно завръщане на Сираков няма да е добро за клуба
za6to napadate 4orni kakvo vie vinoven toi da ne bi toi da igrae v levski i ako be6e se varnal serakov da li ste 6e da bade sa6ttoto predi 3 god.minalata godina kato otpadnaxme ot bate i jilina toi lini be vinoven ,SAMO LEVSKI I DANO OSTANIM FK.BAKY SAMO LEVSKI OLE- OLE
- yasen_ov4arov
Още един дебил-абе хора хора като толкова не сте съгласни с мен кажете кое не е вярно в думите ми,а комплексите ми ги оставете на мира.Някой може ли да каже нещо смислено като контратеза на твърденията ми ,че феновете на Левски/ЦСКА са жалки,комплексирани лумпени ,които ни правят за срам пред света?
П.С:предлагам ти ,дете на природата, да се запознаеш с историята на Ботев и на Левски в евротурнирите ,да ги сравниш и тогава да ми говориш за комплекс за малоценност
.
П.С 2:Поне като пускаш някакви голи твърдения вземи да ги провериш следващия път става ли?Ботев Пловдив е нанесъл най-голямото поражение на Левски на техния стадион 0 на 5 .До преди 7 години (да,това включва и част от Христоловото управление,просто толкова голяма е била разликата) Ботев имаше положителна голова разлика срещу Левски.Просто дай да се съсредоточим върху темата а,какво ще кажеш?
П.С:предлагам ти ,дете на природата, да се запознаеш с историята на Ботев и на Левски в евротурнирите ,да ги сравниш и тогава да ми говориш за комплекс за малоценност

П.С 2:Поне като пускаш някакви голи твърдения вземи да ги провериш следващия път става ли?Ботев Пловдив е нанесъл най-голямото поражение на Левски на техния стадион 0 на 5 .До преди 7 години (да,това включва и част от Христоловото управление,просто толкова голяма е била разликата) Ботев имаше положителна голова разлика срещу Левски.Просто дай да се съсредоточим върху темата а,какво ще кажеш?
Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Ами той нали вече няма общо с Левски или греша?
Re: Жоро Христов или Ортега?
Канар написа:Момчета, тези азери са фрашкани с мангизи. Не си правете илюзии, че после болката ще е много слина. Единият е психически лабилен (голът срещу ЦСКА е единственото изключение от правилото), а другия няма и един петък служба в Левски. Като сложим жегата и пълния стадион в Баку, ако се оттървете с 2:0 ще е добре.Въпреки всичко дано се класирате, та да гледаме повече мачове в София...
Още първия мач ще бием Баку! Според мен с 2-0! Само тоя норвежки съдия да не развали мача!
yasen_ov4arov написа:Още един дебил-абе хора хора като толкова не сте съгласни с мен кажете кое не е вярно в думите ми,а комплексите ми ги оставете на мира.Някой може ли да каже нещо смислено като контратеза на твърденията ми ,че феновете на Левски/ЦСКА са жалки,комплексирани лумпени ,които ни правят за срам пред света?
П.С:предлагам ти ,дете на природата, да се запознаеш с историята на Ботев и на Левски в евротурнирите ,да ги сравниш и тогава да ми говориш за комплекс за малоценност.
Ами феновете на Ботев,които във форума се заяждат със софийските отбори.Един пример ще ти дам:Пускат тема против Христолов.И доста Левска-ри изразяват съжалението си,че е такава ситуацията в Ботев.В замяна на това част от Ботев-истите започват да се заяждат с ПФК Левски.Е как после да се отнасяме с почтеност към сеъщите тези?

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Чорни винаги ще е част от Левски!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Приятелю, не знам защо ме обиждаш /като фен на левски/??? Мисля, че прекаляваш.
С изтичането на срока на забраната ми да посещавам България
И кога по-точно му изтича забраната?
И кога по-точно му изтича забраната?
Тази година май.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема