ros написа:Еми точно - сегашния Левски не е новина че отпада!!! Тампере обра каймака на грандиозните провали
В историята остава отбора, който ни е елиминирал, а не с какъв състав сме били

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ros написа:Еми точно - сегашния Левски не е новина че отпада!!! Тампере обра каймака на грандиозните провали
siniq_fen написа:ros написа:Еми точно - сегашния Левски не е новина че отпада!!! Тампере обра каймака на грандиозните провали
В историята остава отбора, който ни е елиминирал, а не с какъв състав сме билиТака че резил номер едно е Иртиш Павлодар.
modor написа:Другата седмица
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/46806_616856868348687_2112602010_n.jpg[/rimg]
siniq_fen написа:delqnski47 написа:Въпреки масовите атаки по ЦСКА последният месец,аз от много време съм на мнение,че тези провокации си идваха от разни дребнави хора,а не от ''левскари'' ''ботевисти'' и т.н.!Няма значение от кой отбор си,важно е как разсъждаваш индивидуално ти самият!Така че абсолютно по никакъв начин не мога да кажа,че съм ви искал отпадане от Иртиш!Даже бях оптимист,че ще продължите и исках да продължите!Просто си казвах на ум(но не пишех,защото знаех,че е клише,няма смисъл,а и не съм длъжен),че тия,които провокираха,е добре да отделят енергията и времето си за любимия си отбор,защото с плюнки по ЦСКА,нито се вреди на ЦСКА,нито се помага на съответния отбор,чийто собствен фен го игнорира!И вие това не го знаете...но сините провокации по ЦСКА повляха и на самия отбор Левски!Това вие не го знаете,но си е абсолютен факт!И то повлия негативно !Защо е така,мисля че всеки има глава на раменете си да помисли!
Затова бях писал,че най-големите виновници за загубата от Иртиш са самите фенове на Левски!
Честно казано вината на нашите привърженици е в това, че много плямпат. Обаче тия жалкари се изгавриха брутално с нас. Няма как ние да сме виновни, че не става чеп за зеле от тях.
siniq_fen написа:Хубава вечер ви пожелавам, аз отивам да се забавлявам!
we are the champions написа:Отборът на Левски ще отбележи своя 100-годишен юбилей с титла – това предвижда Еврофутбол, след като българският букмейкър пусна коефициентите за шампион в "А" група на България за 2013-2014-та година. Сините са с най-нисък коефициент от 2.20, следвани от Ботев Пловдив с 3.50, а бронзът се предвижда да е за двукратния шампион Лудогорец – 5.00. Всички коефициенти можете да видите ТУК.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
we are the champions написа:Отборът на Левски ще отбележи своя 100-годишен юбилей с титла – това предвижда Еврофутбол, след като българският букмейкър пусна коефициентите за шампион в "А" група на България за 2013-2014-та година. Сините са с най-нисък коефициент от 2.20, следвани от Ботев Пловдив с 3.50, а бронзът се предвижда да е за двукратния шампион Лудогорец – 5.00. Всички коефициенти можете да видите ТУК.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта