Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Red_Girl » 13 дек 2011 17:07

LSFC 1914 написа:Значи за Цска трябва да се пише само хубавото ли?! Май не ви изнася, когато се говори истината за вас ! ;)

Неправилно изписване на отбора, не само от него, но и от други потребители в темата за К. Стоянов..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 дек 2011 17:18

Някой няма ли да вземе отношение към вулгарната тема :?:
viewtopic.php?f=&t=95271
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 дек 2011 17:20

Red_Girl написа:
LSFC 1914 написа:Значи за Цска трябва да се пише само хубавото ли?! Май не ви изнася, когато се говори истината за вас ! ;)

Неправилно изписване на отбора, не само от него, но и от други потребители в темата за К. Стоянов..

И наистина кога ще започнете да наказвате за неправилно изписване на отборите? Това за поне хиляден път го виждам.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 дек 2011 17:25

pomiqrat написа:Някой няма ли да вземе отношение към вулгарната тема :?:
viewtopic.php?f=&t=95271

Не, не. Нека седи. Така както седят провокаторските теми към Левски, нека сега седи и тази.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 дек 2011 17:27

ehh написа:
viewtopic.php?f=&t=95271

Не, не. Нека седи. Така както седят провокаторските теми към Левски, нека сега седи и тази.

Много точно го каза!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 дек 2011 18:07

modor написа:
ehh написа:
viewtopic.php?f=&t=95271

Много точно го каза!

Я дайте да ги видим тези провокативни теми, които гадните модератори ги оставяме, иначе казаното от вас остава преливане от пусто в празно! Red_Girl, когато тръгваш да подаваш сигнал първо виж своите си мнения, че в тази тема мазалото тръгва точно от теб!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 13 дек 2011 18:13

kartago написа:
modor написа:
ehh написа:Не, не. Нека седи. Така както седят провокаторските теми към Левски, нека сега седи и тази.

Много точно го каза!

Я дайте да ги видим тези провокативни теми, които гадните модератори ги оставяме, иначе казаното от вас остава преливане от пусто в празно! Red_Girl, когато тръгваш да подаваш сигнал първо виж своите си мнения, че в тази тема мазалото тръгва точно от теб!

Виж сега, аз нямам нищо против отгоровите им,а правилното изписване на отбора. Нека се заяждат, не ми пречи. Но не съм написала никъде името на отбора им грешно, следователно държа и ЦСКА да се изписва правилно. Има го и в правилата!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 13 дек 2011 20:53

Red_Girl написа:Виж сега, аз нямам нищо против отгоровите им,а правилното изписване на отбора. Нека се заяждат, не ми пречи. Но не съм написала никъде името на отбора им грешно, следователно държа и ЦСКА да се изписва правилно. Има го и в правилата!

Прочети т.1 от правилата на форума, където се казва, че комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
Когато претендираш за спазване на правилото за правилното изписване на даден отбор, за което си права, така помисли дали заяждането, против което нямаш против подлежи на санкции.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 13 дек 2011 21:45

Добре бе, аз вече просто нямам нерви :!: Вижте последните страници на тази тема и вижте как само един и същ потребител провокира всички с писанията.Колко сигнали се пуснаха и той пак продължава с изливането на помия. :!:

levski/viewtopic.php?f=1&t=78513&start=4510

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 дек 2011 22:10

Обсъдили сме го с Милен и въпросният потребител ще получи почивка! ;)

Върни се в “Свободна зона”