LSFC 1914 написа:Значи за Цска трябва да се пише само хубавото ли?! Май не ви изнася, когато се говори истината за вас !
Неправилно изписване на отбора, не само от него, но и от други потребители в темата за К. Стоянов..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LSFC 1914 написа:Значи за Цска трябва да се пише само хубавото ли?! Май не ви изнася, когато се говори истината за вас !
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Red_Girl написа:LSFC 1914 написа:Значи за Цска трябва да се пише само хубавото ли?! Май не ви изнася, когато се говори истината за вас !
Неправилно изписване на отбора, не само от него, но и от други потребители в темата за К. Стоянов..
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:
Не, не. Нека седи. Така както седят провокаторските теми към Левски, нека сега седи и тази.
modor написа:ehh написа:
Не, не. Нека седи. Така както седят провокаторските теми към Левски, нека сега седи и тази.
Много точно го каза!
kartago написа:modor написа:ehh написа:Не, не. Нека седи. Така както седят провокаторските теми към Левски, нека сега седи и тази.
Много точно го каза!
Я дайте да ги видим тези провокативни теми, които гадните модератори ги оставяме, иначе казаното от вас остава преливане от пусто в празно! Red_Girl, когато тръгваш да подаваш сигнал първо виж своите си мнения, че в тази тема мазалото тръгва точно от теб!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Виж сега, аз нямам нищо против отгоровите им,а правилното изписване на отбора. Нека се заяждат, не ми пречи. Но не съм написала никъде името на отбора им грешно, следователно държа и ЦСКА да се изписва правилно. Има го и в правилата!
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 29 госта