Thsmith написа:ReBorn1982 написа:Почти всичко, което ползваш в ежедневието си, съдържа ресурси от изтока .... а много неща и направо са произведени на изток ....
Попитах те кое е това нещо, което са измислили? Не това, което са намерили под земята и което благодарение на западните технологии извличат и експортират докато са собственик на земята отгоре.
Може ли аз - например барута, компаса и хартията :mrgreen: А без барута нямаше да имаш сегашния тип войни. Освен това САЩ нямаше да бъде в този си вид, а щеше да е още индианска кочина и т.н - не отричай Изтока - че са свине, свине са (видял съм го с очите си) и не стават за глобален лидер (хиляди пъти е по-добре да са хъмериканските кравари)
Thsmith написа:icko65 написа:Не мога да повярвам..Западняк да ми говори за лицемерие..И малко мисли..България е в Европа преди кочината..преди САЩ..Нали си много отворен..Боли ма уя кой командвал..Ние сме номер 1..Запомни го..пъпеш..Ни евреи ни руснаци ни американци..
Забави малко, поеми си дъх и опитай да съставиш смислено изречение, което да не изглежда написано от орк на 3 краставички и 10 водки. :lol:
Ицката може и да е пил 3 ракии, ама тук не виждам с какво се е изложил - ние сме в Европа много преди всякаква западна и източна измет - Бългериа фърст, така да се каже :geek: