Ех тия "патриоти" бре, които се възмущават, че някой иска да си защити семействата и Родината.
Ще бъдете същите, като тия на които се възмущавате, че ся избягали от Украйна, при едно такова положение тука( хипотетично), ама пусто, че сте цървули и нямате кинти, ще ви пратят за "кайма", не че ще е голяма загуба де.
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Бе доста е спорна темата. Факт е, че всеки ден излизат нови и нови клипове как насилствено ги хващат и ги пращат на фронта, за да мрат за САЩ.
В началото имаше някаква еуфория в определени групи, но отдавна вече се кара на изцяло насилствена "мобилизация".
В началото имаше някаква еуфория в определени групи, но отдавна вече се кара на изцяло насилствена "мобилизация".
favaca8888 написа:ivan56 написа:favaca8888 написа:pomiqrat написа:favaca8888 написа:pomiqrat написа:
Защото :lol:
Защото мандата на Кенефски изтече,а той забрани със Закон нови избори.
Други въпроси по темата ?
Естествено. Как се провеждат избори по вреве на война на територията ти и окупирани твои земи? Според конституциите изборите спират ли се по време на война?
По начина ,по който ми задаваш въпросът,ще отговоря,че това не е война,а специална операция и никой никого не е окупирал.(преди година и половина така се говореше и Кенефски имаше възможността да направи избори и народа ги искаше.Но не ще воювам,ще духам на Запада и Тъмп и ще съм си на власт докогато си искам).
Много ви се проточи "СВО-то"
Все още има тъпанари, които не схващат, че има хора, които въпреки, че знаят, че нямат шанс се борят. За децата си, жена си, майка, баща пък и Родина, колкото и банално да звучи. Ама вие това с простите си тикви няма как да го разберете.
Обзалагам се, че си и против евраците.
Хич не звучи банално защо ?Точно така бе,Ваньо!
И аз на това се възмушавам! ЗАШОТО НИЕ С ТЕБ финансираме това украйнци да продължават да умират!Разбира ли простатата ти тиква това?
Аз съм ЗА ЛЕВА,не съм против никой,Само ако ми го натрисат.
Ти си от тея патриоти къде по време на Априлското въстание са останали вкъщи

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:

Украинците губят вяра в „преговарящите“: доверието в мирната реторика на Киев е спаднало с 12%
▪️Според ново проучване на групата „Рейтинг“, броят на украинците, които вярват, че преговарящата група прави „всичко възможно за постигане на мир“, е намалял с 12% само за един месец.
▪️През юни 48% са смятали така, през юли - само 36%. Други 31% смятат, че „поне нещо се прави“, 18% - „твърде малко се прави“ и 9% смятат - „изобщо нищо не се прави“.
▪️Първите два кръга преговори между Киев и Москва през 2025 г. се проведоха през май и юни. Третата среща все още не е договорена.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
- Контакти:
Помияр,браво !Направо ме закри с тоя пост.
Хвани излез малко навън брато,стига с тоя и нет и тоя Гонг.
Хвани излез малко навън брато,стига с тоя и нет и тоя Гонг.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
ReBorn1982 написа:Бе доста е спорна темата. Факт е, че всеки ден излизат нови и нови клипове как насилствено ги хващат и ги пращат на фронта, за да мрат за САЩ.
Факт, но има и достатъчно такива, които отиват да защитават страната си, семейството и децата си след като са повикани.
Ама много сте интересни, толкова не може да проумеете едно, има и хора, които искат да се борят.
Тва, че глупавият буфер, Сиса и други путинофили не го разбират това и че искат тези хора да свият перки и да не се борят за семейството и Родина не означава че това ще се случи.
Иначе в другите теми ми се барат за големи родолюбци.
Първи ще дадат г@за при едно такова положение тука.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Drunken_Master
- Контакти:
Тоя нормален ли е ве? В Украйна от началото на СВО-то имало над 200 000 дезертьори, при това говорим за официални данни... 

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
- Контакти:
ivan56 написа:ReBorn1982 написа:Бе доста е спорна темата. Факт е, че всеки ден излизат нови и нови клипове как насилствено ги хващат и ги пращат на фронта, за да мрат за САЩ.
Факт, но има и достатъчно такива, които отиват да защитават страната си, семейството и децата си след като са повикани.
Ама много сте интересни, толкова не може да проумеете едно, има и хора, които искат да се борят.
Тва, че глупавият буфер, Сиса и други путинофили не го разбират това и че искат тези хора да свият перки и да не се борят за семейството и Родина не означава че това ще се случи.
Иначе в другите теми ми се барат за големи родолюбци.
Първи ще дадат г@за при едно такова положение тука.
Каза ,Ваньо ,свръх интелекта и родолюбец .....и сипа една ракия :)
Ти какво направи за това общество?Изчисти ли поне веднъж градинката пред блока в Бургас ?Бил ли си някога на протест?Участвал ли си някога в някаква иницитива или нещо което ти си създал и можеш да ми покажеш?
Не,нали ?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
pomiqrat написа:favaca8888 написа:pomiqrat написа:favaca8888 написа:
И не на последно място,държава с абсолютно нелигитимно управление.
Защото :lol:
Защото мандата на Кенефски изтече,а той забрани със Закон нови избори.
Естествено. Как се провеждат избори по вреве на война на територията ти и окупирани твои земи? Според конституциите изборите спират ли се по време на война?
Конституциите на държавите са различни, ако не знаеш.
pomiqrat написа:favaca8888 написа:ivan56 написа:favaca8888 написа:pomiqrat написа:favaca8888 написа:Защото мандата на Кенефски изтече,а той забрани със Закон нови избори.
По начина ,по който ми задаваш въпросът,ще отговоря,че това не е война,а специална операция и никой никого не е окупирал.(преди година и половина така се говореше и Кенефски имаше възможността да направи избори и народа ги искаше.Но не ще воювам,ще духам на Запада и Тъмп и ще съм си на власт докогато си искам).
Много ви се проточи "СВО-то"
Все още има тъпанари, които не схващат, че има хора, които въпреки, че знаят, че нямат шанс се борят. За децата си, жена си, майка, баща пък и Родина, колкото и банално да звучи. Ама вие това с простите си тикви няма как да го разберете.
Обзалагам се, че си и против евраците.
Хич не звучи банално защо ?Точно така бе,Ваньо!
И аз на това се възмушавам! ЗАШОТО НИЕ С ТЕБ финансираме това украйнци да продължават да умират!Разбира ли простатата ти тиква това?
Аз съм ЗА ЛЕВА,не съм против никой,Само ако ми го натрисат.
Ти си от тея патриоти къде по време на Априлското въстание са останали вкъщи
А ти носеше на гръб черешовото топче! :mrgreen: