Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот moreto vn » 07 юли 2025 19:35

То тука русофили,ако има са рядкост.По скоро имат друго наименование което,когато използвам обикновено двама са дежурните,който се припознават.
Чакаме от пияния военен есксперт,да ни обясни, "скоро падат Покровск и Часов яр".Какво означава скоро,месеци,години...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юли 2025 19:42

moreto vn написа:Чакаме от пияния военен есксперт,да ни обясни, "скоро падат Покровск и Часов яр".Какво означава скоро,месеци,години...
Ти обясни първо за бомбардировачите, дето излъга, та тогава ще ти кажа и за Покровск и Часов Яр. На въпрос не се отговаря с въпрос...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 07 юли 2025 19:53

Drunken_Master написа:
moreto vn написа:Чакаме от пияния военен есксперт,да ни обясни, "скоро падат Покровск и Часов яр".Какво означава скоро,месеци,години...
Ти обясни първо за бомбардировачите, дето излъга, та тогава ще ти кажа и за Покровск и Часов Яр. На въпрос не се отговаря с въпрос...

А вие наистина сте много зле.Първо го написа,твойто другарче 1948,после аз постнах от руски телеграм канал,какво са публикували,не съм коментирал дали е вярно или не.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юли 2025 19:54

moreto vn написа:
Drunken_Master написа:

А вие наистина сте много зле.Първо го написа,твойто другарче 1948,после аз постнах от руски телеграм канал,какво са публикували,не съм коментирал дали е вярно или не.

Аха. Взехме да даваме назад вече... ОК... Изображение

Морския просто е постнал нещо по тоя въпрос, ама не бил сигурен, дали било вярно или не. Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 юли 2025 23:34

moreto vn написа:То тука русофили,ако има са рядкост.По скоро имат друго наименование което,когато използвам обикновено двама са дежурните,който се припознават.
Чакаме от пияния военен есксперт,да ни обясни, "скоро падат Покровск и Часов яр".Какво означава скоро,месеци,години...

Путинофили, путинороби, както и да ги наречеш няма да сбъркаш.
Няма как да са русофили, защото не знаят руски, нямат си и представа от нищо руско(поезия, музика, литература, култура, бит), знаят само някое руско оръжие, "сводка" и тем подобни глупости от руските канали.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 юли 2025 09:47

https://news.bg/int-economics/pregovornite-glavi-na-ukrayna-za-es-tryabva-da-badat-otvoreni-do-kraya-na-2025-g.html

Много ми е интересно как точно ще преговаряш за членство на държава, която даже не е ясно с какви граници е/ще е .... ??! ...... ако броиш тези от 1991-а, то около 20 % от тях вече не са в Украйна. Те ще влизат ли в ЕССР или не ??! И ако да, как точно ще изпълнят "преговорната рамка", като Украйна няма никакъв контрол там и съответно не може да прилага нищо в тях ??!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 юли 2025 12:09

ReBorn1982 написа:https://news.bg/int-economics/pregovornite-glavi-na-ukrayna-za-es-tryabva-da-badat-otvoreni-do-kraya-na-2025-g.html

Много ми е интересно как точно ще преговаряш за членство на държава, която даже не е ясно с какви граници е/ще е .... ??! ...... ако броиш тези от 1991-а, то около 20 % от тях вече не са в Украйна. Те ще влизат ли в ЕССР или не ??! И ако да, как точно ще изпълнят "преговорната рамка", като Украйна няма никакъв контрол там и съответно не може да прилага нищо в тях ??!

вече имаме прецедент - Кипър, за които не вярвах, че има и минимален шанс да ги приемат в ЕС, ма на, приеха ги. Та Украйна ще я приемат, независимо дали искаме, или не. Въпросът е войната да продължи максимално дълго, за да може това, което се приеме, да е максимално малко малко и с минимален народ, плюс да е достатъчно смазано. Влизане на Украйна дори и със сегашните и територии и население, е смърт за Бг, особено за офисния пепедейберастки планктон и зърнарите
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 юли 2025 17:17

tmanolov написа:
ReBorn1982 написа:https://news.bg/int-economics/pregovornite-glavi-na-ukrayna-za-es-tryabva-da-badat-otvoreni-do-kraya-na-2025-g.html

вече имаме прецедент - Кипър, за които не вярвах, че има и минимален шанс да ги приемат в ЕС, ма на, приеха ги. Та Украйна ще я приемат, независимо дали искаме, или не. Въпросът е войната да продължи максимално дълго, за да може това, което се приеме, да е максимално малко малко и с минимален народ, плюс да е достатъчно смазано. Влизане на Украйна дори и със сегашните и територии и население, е смърт за Бг, особено за офисния пепедейберастки планктон и зърнарите

И не на последно място,държава с абсолютно нелигитимно управление.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 юли 2025 17:58

favaca8888 написа:

Защото :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 юли 2025 18:33

pomiqrat написа:
favaca8888 написа:

Защото :lol:

Защото мандата на Кенефски изтече,а той забрани със Закон нови избори.
Други въпроси по темата ?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Свободна зона”