СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ralimavridov
- Контакти:
Re: СПАМ
Той ще ги довърши! 
на мене вече ми липсват градските дербита - в Кольо ми е надеждата вече
ама по новия регламент за Б групата - дано първо да ги задържи и догодина там ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
-
Гочето1913
Рекламата на отбора е работа на ръководството.Аз от доста време се чудя защо обора не се рекламира?Няма реклами,няма билбордове,няма инф.табла.Те повечето хора във Варна нямат представа кога играе "Черно Море"
А могат да се привлекат още доста зрители на стадиона.
ааааа, изчакват да довършат стадион варна и тогава ще почва по-сериозната рекламна кампания.. как да рекламират отбор, който няма тоалетна и играе на картофена нива, то все едно ходиш да гледаш децата в квартала как играят
сега скоро като вдигнат новия стадион и ще вкарат мащабни рекламни кампании

ogrizko написа:ааааа, изчакват да довършат стадион варна и тогава ще почва по-сериозната рекламна кампания.. как да рекламират отбор, който няма тоалетна и играе на картофена нива, то все едно ходиш да гледаш децата в квартала как играятсега скоро като вдигнат новия стадион и ще вкарат мащабни рекламни кампании
![]()
''100 години футболен клуб Ботев Пловдив''
Фен на Черно море и човек, който уважава футболната история на България, няма как да честити на една лъжа!
Фен на Черно море и човек, който уважава футболната история на България, няма как да честити на една лъжа!
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
"Наливат 6,5 млн. в село
Селският стадион в симитлийското село Крупник ще има осветление. И това няма да е единствената нова придобивка. Ще се построят нова административна сграда, салон за фитнес и конферентна зала. Модерното игрище няма да остане сън на местните хора, а реален факт. Община Симитли изпълнява по план всички административни ангажименти по проекта за стадиона. Това установи мониторингът по реализацията на проекта "За младите хора и тяхното бъдеще".
Финансира се от Програмата за европейско териториално сътрудничество България - Гърция 2007-2013.
Игрището в селото ще се превърне в супермодерен стадион с инвестиция от шест милиона и половина лева."
Владимир Симеонов, в."Стандарт"
Няма само аз да се ядосвам, я!
Селският стадион в симитлийското село Крупник ще има осветление. И това няма да е единствената нова придобивка. Ще се построят нова административна сграда, салон за фитнес и конферентна зала. Модерното игрище няма да остане сън на местните хора, а реален факт. Община Симитли изпълнява по план всички административни ангажименти по проекта за стадиона. Това установи мониторингът по реализацията на проекта "За младите хора и тяхното бъдеще".
Финансира се от Програмата за европейско териториално сътрудничество България - Гърция 2007-2013.
Игрището в селото ще се превърне в супермодерен стадион с инвестиция от шест милиона и половина лева."
Владимир Симеонов, в."Стандарт"
Няма само аз да се ядосвам, я!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Аха 6млн ама друг път
Сещаш ли се каква "модернизация" ще е за 6млн след като могат да си бутнат и построят модерно игрище 3 пъти с толкова пари.