ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Kой балон ще се спука в събота?

Мнениеот ЕМИЛ » 12 окт 2009 22:19

Без кой знае какви особени проблеми ЦСКА ще бие Ботев с 2-0.Всичко досега в Ботев беше плод на еуфория .Но тя ще свърши в 1 момент.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 12 окт 2009 22:23

ЕМИЛ написа:Без кой знае какви особени проблеми ЦСКА ще бие Ботев с 2-0.Всичко досега в Ботев беше плод на еуфория .Но тя ще свърши в 1 момент.

Играчите са добри,и определено ще са в еуфоритя да постигнат нещо срещу Цска.Във форума обсъждаме организационните проблеми в Ботев,много слухове...кой е верен и кой не е...скоро ще се разбере!Надявам се момчетата да покажат качествата си и да вземем нещо от мача :)
Изображение
Изображение

bultras

Мнениеот bultras » 12 окт 2009 22:23

Ще се спука употребеният кърмъзъ презерватив.Добре дошли в Пловдив, другари болшевики.БКП ще бди над вас , червеноармейци.

Потребителски аватар
stan71
Контакти:

Мнениеот stan71 » 12 окт 2009 22:33

ЕМИЛ написа:Без кой знае какви особени проблеми ЦСКА ще бие Ботев с 2-0.Всичко досега в Ботев беше плод на еуфория .Но тя ще свърши в 1 момент.

грешиш относно безпроблемната победа на ЦСКА, ако изобщо победят ,то ще е най-вероятно благодарение на съдията или на късмет.
Повярвай ми,аз съм човек - реалист и трябва да ти кажа ,че в "пияните" ," безработните " и "некадърни" италианци има доста футбол и професионализъм.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 окт 2009 22:38

stan71 написа:

грешиш относно безпроблемната победа на ЦСКА, ако изобщо победят ,то ще е най-вероятно благодарение на съдията или на късмет.
Повярвай ми,аз съм човек - реалист и трябва да ти кажа ,че в "пияните" ," безработните " и "некадърни" италианци има доста футбол и професионализъм.

Стан,е тва се опитвам да обясня от одеве....

Потребителски аватар
miro_plovdiv

Re: Кой лъже в момента?

Мнениеот miro_plovdiv » 12 окт 2009 22:42

Всички мощно на колежа в събота и да подкрепим ПФК "БОТЕВ" а каквото има да става то ще си стане,няма кой знае какво да променим,на всички в сърцата ни е "БОТЕВ",затова нека да си дадем подкрепата към клуба и да оставим хората да се разберат и да си стиснат ръцете.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Истината е някъде там......

Мнениеот vhpvhp » 12 окт 2009 22:46

PLOVDIV PEE 1912 написа:
vhpvhp написа:Нали виждате - това е Митьо Селската Пръчка. :evil: Все още имаме вземане - даване с него... Тука има презумпция за песимизъм - дотогава , докато няма факти за оптимизъм. Нещата бяха тръгнали към добро до преди две седмици , имаше раздвижване , и аз станах сдържан оптимист... Но в критичния момента - НОТАРИУС :!: :!: :!: сделката зацикли... Кво правим сега ? :oops:

Абе ,кое е зациклило бе майна????????????????/

Ами още няма сделка. Не забелязваш ли тоя "дребен" факт...Ба ти въпроса - "Кое било зациклило..." Зациклило е това ,че все още собственик ни е лицето Димитър Христолов - ей това е зациклило. :evil:

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 12 окт 2009 23:04

vhpvhp написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
vhpvhp написа:Нали виждате - това е Митьо Селската Пръчка. :evil: Все още имаме вземане - даване с него... Тука има презумпция за песимизъм - дотогава , докато няма факти за оптимизъм. Нещата бяха тръгнали към добро до преди две седмици , имаше раздвижване , и аз станах сдържан оптимист... Но в критичния момента - НОТАРИУС :!: :!: :!: сделката зацикли... Кво правим сега ? :oops:

Абе ,кое е зациклило бе майна????????????????/

Ами още няма сделка. Не забелязваш ли тоя "дребен" факт...Ба ти въпроса - "Кое било зациклило..." Зациклило е това ,че все още собственик ни е лицето Димитър Христолов - ей това е зациклило. :evil:

това е и не е вярно. Твърди се че има джиросване, т.е. прехвърляне на акцците. има и висящи дела и "административно" време (дори и без дела насреща) което просто трябва да мине. С една дума - и арабски шейх да беше взел Ботев, пак към този момент нямаше да има сделка - финална и окончателна. От тази гледна точка, фкатът че няма сделка е меко казано не коректно изплозван.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Кой лъже в момента?

Мнениеот Hacko1912 » 12 окт 2009 23:05

miro_plovdiv написа:Всички мощно на колежа в събота и да подкрепим ПФК "БОТЕВ" а каквото има да става то ще си стане,няма кой знае какво да променим,на всички в сърцата ни е "БОТЕВ",затова нека да си дадем подкрепата към клуба и да оставим хората да се разберат и да си стиснат ръцете.

Ето това е единствената възможна правилна позция според мен. това е истината. всички та!м!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 12 окт 2009 23:14

Споко момчета аз викам да мине мача с ЦСКА и тогава да го мислим, ще продължим ли да подктрепяме отбора или не.
Според мене има не лоши признаци, че отбора ще бъде продаден тия италиански играчи едвали щяха да сключат едногодишни договори със Селяка да не говорим, че наш селю неможе да плаща заплатите на българите в отбора пък какво остава за италиянците които със сигурност взимат доста повече парички.Според мене сделка ще има, а помията шопите я изливат за да ни разединят и да се откажем да ходим на мача с чорбата, тях още ги е яд на равния който направихме със софийските буферчета пък сега ако бием чорбата направо ще им пуснем пяна от устата бъдете сигурни в това.

Върни се в “Ботев”