А, колко "велика" ( според теб ) е Германия, че Хитлер на няколко пъти моли Цар Борис, България да прати войски на "Източният Фронт" ?Drunken_Master написа:... ....... по време на Ялта, Рузвелт моли чичо Джо, СССР да се включи възможно най-бързо във войната с жълтурите, че очевидно великият американски солджър не може, да се справи самичък... Говорим за февруари 1945 г.
Искам... много точно, да ми обясниш...
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Войната в Украйна
Орките сами са си свалили СУ-25!
moreto vn написа:Орките сами са си свалили СУ-25!
Ми ако е решил да бяга със СУ-то към Украйна кво да го прави..Да му пожелае лек път ли..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
https://news.bg/int-politics/rusiya-porazila-sgrada-na-boeing-v-kiev.html
Пейтриът-ът пак се е осрал ..... иначе Украйна мълчи по въпроса, според тях всички ракети и дронове винаги са свалени, а "отломките" все падат върху "жилищни сгради" и убиват "майки с деца" ....
Пейтриът-ът пак се е осрал ..... иначе Украйна мълчи по въпроса, според тях всички ракети и дронове винаги са свалени, а "отломките" все падат върху "жилищни сгради" и убиват "майки с деца" ....
Drunken_Master написа:Ми... не знам, дали си наясно, ама руснаците от 2023-та насам си карат с хора на договор, които отиват в Украйна по свое собствено желание. Вижда се и тенденцията, че страшно много млади хора възприемат тая война като нещо особено важно за Русия. И на мен ми беше странно, но това е абсолютен факт. Гледах едно интервю на историка Александър Сивилов, той говори по тая тема. Имал доста познати руснаци, които в началото са били твърдо против тая война, но в момента мнението им толкова много се е променило във времето, че голяма част от тях... били в Украйна в момента. ПО СВОЕ СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ са хванали пушката. Само, че от отсрещната страна, украинските командири се оплакват от масово дезертьорство на украинските солдати. Т.е. това което твърдиш не само, че не е така, а е точно обратното.Dust написа:Майната им на украинците, но защо аджеба Путин изпраща руски мъже на почти сигурна смърт. Техният живот има ли някаква стойност за негоАко под "Запад" се разбира Европа... това е направо смешно като твърдение. Европа е тотално слаба да се изправи срещу Русия и Владимир Путин, те даже и заради това протакват толкова време с изпращането на военен контингент под егидата на НАТО. Направо са се на*рали от страх, да не говорим, че тия 800 милиарда за "сигурност", не знам, откъде ще ги извадят, понеже икономическите колоси като Германия, Франция, Италия и прочее се тресат от икономическа криза. Швабите са трета поредна година в рецесия, нещо което никога не е било. На кой ще разчитат за военизиране на ЕС? На България? Съвсем отделна тема е, че САЩ също смятат войната в Украйна за свой огромен провал. Обяснявал съм защо.bubka написа:Може, ама под "Запад" предполагам визираш коалиция от поне 15-20 страни със сумарно доста повече от по всичко спрямо Русия.
Дали, бе https://youtu.be/U45_lIBlDDk?si=LhYlTjB99HJwlR4B
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-