Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Имам много добро предчувствие ..... за това, как ще се развие денят ми ......
modor написа:THE G.A.M.E написа:Имам много добро предчувствие ..... за това, как ще се развие денят ми ......
[offtopic]ще ходиш на гей парадали.......![]()
![]()
.....шегичка
[/offtopic]
Pro-European написа:Колега Цеск Фабрегас, вместо да се заяждаш с момичето,
защо не се концентрираш върху това как се трупат мнения и изказвания в Спам темата.
мнения като: ае, ще си лягам, наздраве пияници и други подобни.
щото и за такива мнения брояча си върти, върти...
мен ми е интересно да чета настоящата тема, вкл. и приноса на Синьото момиче в нея
Madridist написа:Blue_Girl написа:"Ла Фурия" е на осминафинал.
Ей това е приказка вече, и аз се усмихнах днеска за товаЧестито на всички техни фенове за успеха
![]()
![]()
megan fox написа:Blue_Girl написа:"Ла Фурия" е на осминафинал.
Същото важи и за мен.
П.П. Сигурен съм, че класирането на Ла Фурия на 1/8 финал направи много хора нещастни (включително тук във форума), а това е повод за една още по-голяма усмивка!![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:Вече съм на 1/4 финал в международния шах турнир в който участвам ...![]()
Само още три стъпки, до нарадата от 3 000 долара ....
Pro-European написа:megan fox написа:П.П. Сигурен съм, че класирането на Ла Фурия на 1/8 финал направи много хора нещастни (включително тук във форума), а това е повод за една още по-голяма усмивка!![]()
![]()
защо нещастието на някои да е повод други да се усмихнат - казано по този начин.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта