Ремонт на стадион "Христо Ботев"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"
Гадост една камара спортни строежи из България стояха и стоят така.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Pride написа:Гадост една камара спортни строежи из България стояха и стоят така.
Строежи правени с крадени пари трябва да се спират

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

- slash1912
- Контакти:
wannabe написа:Pride написа:Гадост една камара спортни строежи из България стояха и стоят така.
Вашия затова изобщо не го почнаха

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Нали имаше предплатени строителни дейности-защо не се изпълняват? 

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Нали имаше предплатени строителни дейности-защо не се изпълняват?
Ти къде си видял строителство с предплащане?
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

wannabe написа:Кашчей написа:Нали имаше предплатени строителни дейности-защо не се изпълняват?
Ти къде си видял строителство с предплащане?
Чувал и чел съм, че при сключване на договор за изпълнение на строителни работи може да се даде капаро, за да няма отмятане от договора. Не съм чувал, но във форума прочетох, че е възможно да се предплати строителна дейност. Нямам мнение по въпроса, но ми направи впечатление, че въпреки предплащането, строителството на Колежа спря.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
За някои от дейностите е предплатено но те зависят и от други изпълнители на които не е платено нищо.
До колкото знам е платено почти всичкото желязо необходимо за строежа, включително и стоманените конструкции за козирката на стадиона. Но докато се стигне до тях трябва още бая бетон да се налее и да се плати на хората които ще го направят. Иначе седалките са закупени от общината както и таблото което дойде преди седмица.
До колкото знам е платено почти всичкото желязо необходимо за строежа, включително и стоманените конструкции за козирката на стадиона. Но докато се стигне до тях трябва още бая бетон да се налее и да се плати на хората които ще го направят. Иначе седалките са закупени от общината както и таблото което дойде преди седмица.
wannabe написа:Pride написа:Гадост една камара спортни строежи из България стояха и стоят така.
Кой от кого е откраднал бе смешник?Сам от себе си ли е откраднал?Да ва еба в напушените сектанти да ва еба.Как става това крадене от самия себе си не ми става ясно.Знам,че защитавате вашия бащица свинята и партията му с която си разменяте любовни писма,ама няма да ви мине номера.Как така бил откраднал на хората парите,а в същото време не му позволяват да вкара пари в банката за да я заздрави и хората да могат да си ползват вложенията в нея,след изтеглените депозити благодарение на медиините спекулации пуснати от пеевските медии.
Фирма ИПС с нов шеф, тя ще строи стадиона
След трудното лято и замразяването на строежа на новия стадион, проблемите в Ботев са на път да бъдат разрешени.
От няколко дни Веселин Бушев е новият директор на строителната фирма ИПС. Тя, заедно с друга фирма, част от огромния холдинг на Цветан Василев - ТЦ ИМЕ, притежават основния пакет от акциите на “канарчетата“. След няколкомесечна сага около собствеността на ИПС, Бушев застана начело на фирмата.
Изграждането на “Колежа“, което беше принудително спряно в началото на месец юни, ще продължи по план. Именно ИПС ще се заеме с довършването на новия дом на “канарчетата“.
Очаква се работата по “Христо Ботев“ да бъде подновена още през следващата седмица.
http://www.plovdivlive.bg/botev-s-nov-s ... -9310.html