Мнениеот CSKA ME » 22 апр 2013 15:06
Здравейте, казвам се Йордан. Нали не обичате анонимността, знайте, кой ви критикува.
Причината, поради която искам да изкажа огорчението си към сайта е публикуването на въпросната декларация на привърженици на Левски. Защо?
- Тази декларация е крайно злобна, неморална и грозна, и не може по никакъв начин да допринесе за развитието на българските запалянковци като хуманни фенове по стадионите, а именно обратното, като шайка олигофрени отишли там за да чупят, псуват и пилеят злоба.
- Разбирам, че сте медия, имате право да публикувате, каквото решите за добре, но като НАЙ-ГОЛЯМАТА спортна медия в уеб средите, трябваше да се замислите повече за последиците, които ще дойдат от прочита на нещо толкова грозно и злобно, което може да роди отвращение и лоши чувства. Не така ще се оправи ситуацията с хулиганите, като им се слагат пред очите провокативни текстове, от които нищо хубаво не може да излезе. Не може да допуснете в публикация във вашия сайт да бъдат осквернявани имената на хора, като най-големият български футболист, Христо Стоичков и институцията ЦСКА, наричана по обидни начини, както отбора, така и феновете им. Ами ако реша да напиша декларация от лицето на председател на X фен-клуб, в която обиждам и накърнявам достойнството на други отбори, пак ли ще ми я публикувате.
- Тук не става въпрос за феновете на Левски. Познавам и имам за приятели страхотни хора, левскари, които нямат нищо общо с тъй наречения председател на синия фен-клуб. ГОЛЯМАТА вина на медиите са провокациите, които от началото на прехода използват в материалите си, за да бъдат четени. Но последиците в съзнанието на феновете са непоправими. Резултатите - злоба, липса на морал и респект към противника и успелите хора.
Пиша ви с добри чувства, надявам се, да ми разберете тезата!
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн