1982 написа:Сера на това предаване.
Значи сереш вечер... колко интересно и поучително.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Сера на това предаване.
GA_ veliki написа:Началото на март.Всчко е кишавица.Заточени на учение някъде към Али Ботуш.Два дни без ядене, консервите които бяхме гепили от артелчика свършваха.Едни етусиасти слезнаха до най-близкото село(наоколо само помашки села).Донесоха баят хляб и сланина.Траверсата беше изгорена и кемафчето роди гениална идея.Запали гаубицата и я напече докато ауспуха не се пипаше.Метнахме една ламарина на него и на нея филии хлаб и сланинката.По-вкусно нещо от това не съм ял, печен хляб с печена сланина.Бал съм му и здравната каса.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Май ще взема да позная, че картофа няма да изкара зиматаКоалицията започва да се разпада
dunavfc написа:CTAHKO написа:Май ще взема да позная, че картофа няма да изкара зиматаКоалицията започва да се разпада
Не знам дали ще познаеш в този случай, ама след 30-на дена, май ще трябва да сменяме аватара и подписа....
CTAHKO написа:dunavfc написа:CTAHKO написа:Май ще взема да позная, че картофа няма да изкара зиматаКоалицията започва да се разпада
Не знам дали ще познаеш в този случай, ама след 30-на дена, май ще трябва да сменяме аватара и подписа....
Щом се налагаДа видим, 30 дена са много време
Ей на, сега искат унгарците да изключват от ЕС. Дано да стане до 30 дена
CTAHKO написа:dunavfc написа:CTAHKO написа:Май ще взема да позная, че картофа няма да изкара зиматаКоалицията започва да се разпада
dunavfc написа:CTAHKO написа:dunavfc написа:CTAHKO написа:Май ще взема да позная, че картофа няма да изкара зиматаКоалицията започва да се разпада
От сега искам да кажа, че ако спечеля не искам да сменяш нищо, защото така ще се загуби идентичността ти във форума.
Потребители, разглеждащи този форум: tiamat и 13 госта