ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Ад чака АИК на "Герена"

Мнениеот housestyle » 23 авг 2010 20:15

Солидни приходи от продажба на билети очаква ръководството на Левски от реванша с АИК. Сините приемат шведите в четвъртък от 20:30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Според шефовете "Герена" ще се изпълни почти до краен предел, тъй като въодушевлението сред феновете е голямо. Очаква се около 20 хиляди ултраси да натъп-кат съоръжението. В предишния кръг на Лига Европа близо 17 хиляди души изгледаха успеха с 5:3 над Калмар, информира „Тема „Спорт". Сега от клуба се надяват на няколко хиляди зрители повече. Шефовете все още не са решили каква цена да сложат на билетите, тъй като по-скъпи входни талони биха спрели част от запалянковците.

Срещу Калмар те бяха по 12, 10 и 6 лева съответно за секторите А, В и Б.

За сметка на приходите от билети обаче Левски няма да може да припечели от телевизионни права. Причината е, че засега нито една шведска телевизия не е заявила желание да излъчва пряко срещата в четвъртък.

Най-вероятно тимът от АИК ще бъде и без подкрепата на феновете си на реванша. От ръководството на клуба вече предупредиха запалянковците си да не пътуват до София, за да се предпазят от инциденти.

"В Хърватска се бият с бухалки. В България, доколкото знам, е същото, феновете на Левски са темпераментни", предупреди и нападателят на АИК Горан Любойевич.

Имам само един призив към всички..
Да бъдем над 20 000 на ''Герена'' ;)
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

bongo
Контакти:

Re: Ад чака АИК на "Герена"

Мнениеот bongo » 23 авг 2010 20:21

офффффффффффффф :!: :!: :!: Кво ще ги правите бре ? Нема да ги бесете :lol:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 23 авг 2010 20:24

bongo написа:офффффффффффффф :!: :!: :!: Кво ще ги правите бре ? Нема да ги бесете :lol:

Теб специално трябва да те ограмотяваме. За шведите ще решим по-късно
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 авг 2010 20:30

Споко, никого няма да бием, бесим и т.н. :) Само че, моите уважения към хореографии, мажоретки и др. такива "екстри" на сегашния футбол, ама друго си беше, когато 50 хиляди гърла ревяха в подкрепа на любимия отбор и на съперниците, били те дори от най-висок ранг в Европа, им се подкосяваха краката и сърцата им падаха в гащите! :lol: Сега и 20 хиляди на "Георги Аспарухов" няма да са малко, затова - да подкрепим нашите момчета и най-важното, да не забравяме, че мачът свършва след 90-та минута - тогава, когато съдията свирне и посочи към съблекалните! :)
П.П. Аз съм вече бита карта, ама няма ли някое наше момче да предложи брак на някое наше момиче, както стана преди няколко години, да объркаме тотално шведите? ;) Това в рамките на шегата.... :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 23 авг 2010 20:36

Защо ли имам опасения, че някои по-крайни от вашата агитка и техните фенове да си спретна едно меле на стадиона и тогава не ми се мисли. Те може и да изгорят след случилото се в Швеция, но редно ли е вие да изгаряте като тях?
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 23 авг 2010 20:38

hristov25 написа:Защо ли имам опасения, че някои по-крайни от вашата агитка и техните фенове да си спретна едно меле на стадиона и тогава не ми се мисли. Те може и да изгорят след случилото се в Швеция, но редно ли е вие да изгаряте като тях?

Ще има доста полиция, така че не вярвам нещо да стане ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 23 авг 2010 20:42

Много ми е чудно, как 20 000 ще натъпкат стадион който има капацитет над 29 000 души. Спокойно могат да се съберат 25 000 като махнем сектора за гости и буферните зони.

Потребителски аватар
Drakes
Контакти:

Мнениеот Drakes » 23 авг 2010 20:48

Мача ще е страхотен и МНОООООООООООООГО ме е яд, че няма да мога да отида :cry: :cry: :cry:
НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 23 авг 2010 20:51

Хората са играли и пред доста по-пълни стадиони,така че не виждам какъв ад ще сътворите!Ад може да се каже за стадионите и базите в Бг!Относно публиките сме може би на едно от последните места в Европа!

Нека да се спрем на варианта:Мощна подкрепа за Левски,ама чак ад за Аик!

lucifer1948
Контакти:

Мнениеот lucifer1948 » 23 авг 2010 21:01

ад е да се играе пред 50-60-70 000 , а пред 20 000 невиждам какъв ад е при положение, че те редовно си играят пред поне 15 000, а и както видяхме феновете им съвсем не са безинтересни.

Върни се в “Архив”