Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Furious_Monk » 14 фев 2018 15:43

Sardukar написа:Днес си пожелавам 0-0 в Мадрид или разгром за един от двата отбора. Ще е забавно Неймар да се изгаври с белите и феновете на Барса да обясняват, че не е по-добър от Коутиньо :mrgreen:

Не че нещо, но този Реал в момента е пълна развалина- на 16 точки зад първия в Испания и отпаднал от треторазряден отбор за купата. Не можеш да се докажеш, като биеш грохнал старец, само защото преди години е бил голям боец. А във футбола 6 месеца могат да бъдат като векове.

Неймар или Коутиньо ще се докажат, ако вземат ШЛ. Защото и двамата играят в силни отбори, които преследват тази цел.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

gambletrade
Контакти:

Мнениеот gambletrade » 14 фев 2018 16:21

И двата мача днес са руска рулетка. Да кешира!

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 14 фев 2018 16:23

Тоя смути нещо пак е объркал хапчетата. :roll:
Дървеното му философстване със статистики изсмукани от пръстите (цитира разбира се само това, което му изнасня), няма да коментирам. Вчера Тотнъм игра добре, но по-скоро бих казал че Алегри допусна грешка прибирайки отбора твърде назад, не че Тотнъм са показали кой знае какво. Първото полувреме реално можеше да свърши 4-1 и сега да коментираме други работи. Реваншът ще е интересен, защото тогава Тотнъм ще са поставени вече под големия натиск, когато ще трябва да покажат манталитет могат ли да отстранят един от еврограндовете. Вярно че и Юве не са това, което бяха миналата година, но с правилна тактика спокойно могат да победят пилетата в Лондон. ;)
За мача тая вечер ми е пълна мъгла. Както може ПСЖ да имат ден и да разгромят Реал в неговия дом (Емери да разучи Барса как го прави последните сезони на Бернабеу 4-0 и 3-0), така и Зидан може да измисли нещо как да нулира атомното трио отпред и да бие с 1-0 или 2-1, което прави реванша отворен. Аз мисля че Зидан ще избере именно прибранна тактика, за да избегне опасността нещата да се решат още тая вечер в полза на ПСЖ с някой неприятен разгром. Като цяло очаквам мача да НЕ оправдае очакванията и да има по-скоро надлъгване, отколкото надиграване. Прогноза 1-1. :roll:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 фев 2018 17:21

Pichichi написа:
Thsmith написа:
Pichichi написа:Еее тука послъгваш доста с бройката! :mrgreen:
Не ми се рови но Гранеро да има 50/60 мача макс за Реал от който 70% и нагоре сигурно са влизане от пейката. Дж. Пенант едва ли има по- малко за Пуул и със сигурност повече като титуляр от Гранеро.

Ми аз не съм ги смятал, просто отворих трансфермаркет и излязоха 96 мача 5 гола 10 асист и 4415 минути. :lol: Ти ако имаш съмнения, може да ги смяташ един по един. :lol:

:lol:
Добре, накара ме да се ровя по сайтове за статистика, числото което си посочил е коректно!
Дж. Пенант -> 80 мача за Пуул и 18 за Арсенал = 98!
:mrgreen:

19 мача в ШЛ с Пуул и Арсенал.
24 мача с националния отбор на Англия U21!

Само да ти допълня че примерно Олимпиакос е купувал от Реал М и Барселона играчи с много повече мачове
за Реал и Барса вкл. и за нац. отбор на Испания от въпросния Гранеро и това какво точно трябва да ми говори
за силата на гръцката лига или пък за турските клубове въобще да не зачеквам темата че те изкупиха
звездите и на Премиер по едно време. Ей сега преди 2 седмици един турски клуб с под 30 г. история
(можеш и сам да се досетиш колко по-голям клуб е КПР) купиха играч на Барселона. 2 пъти шампион на
Испания! И какво точно означава това по логиката за трансфера на Гранеро в КПР?

Кой точно е купил? Някой свършил с футбола или играч в зенита на силите си и вкаран дори да печели 1/2 през последната година? :lol:
И не, не значи че гръцкото е по силно. Именно това се опитвам да кажа. Значи, че Олимпиакос е по силен от Граната и Нумансия.
Ако беше най слабия отбор в първенството, а не шампиона и това бяха възможностите на най слабия, тогава щеше да значи горното.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 14 фев 2018 17:29

Sardukar написа:Днес си пожелавам 0-0 в Мадрид или разгром за един от двата отбора. Ще е забавно Неймар да се изгаври с белите и феновете на Барса да обясняват, че не е по-добър от Коутиньо :mrgreen:

Неймар е 10 класи над Коутиньо. Това всеки нормален фен може да го види, аз не съм чул фен на Барселона да твърди друго. Друг е въпросът че е цигане. Но като футболист определено е в топ3-5 а Коутиньо е много далеч от това.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 фев 2018 17:31

:lol:
Опитвам се да ти кажа че индуктивната ти логика че от някакъв трансфер на Е.Гранеро в КПР може да се направят
някакви генерални изводи не е никак издържана! Поради простата причина че много по-малки клубове от КПР
са взимали играчи на Реал М и Барселона и то по-силни от Гранеро.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 фев 2018 17:55

Pichichi написа::lol:
Опитвам се да ти кажа че индуктивната ти логика че от някакъв трансфер на Е.Гранеро в КПР може да се направят
някакви генерални изводи не е никак издържана! Поради простата причина че много по-малки клубове от КПР

Аре кажи кои са тези малки клубове, които могат да си позволят да купят играч с почти 100 мача за шампиона на страната и то такъв, които е взимал участие във важните мачове, а не е гледал от трибуната? Аре сега да видим тези малки отбори, които могат да съберат 6-7 печелили кеш едновременно. :lol: Даже ако си спомням правилно, тогава излезе статистика, че харчат повече за заплати от 3 тия в Испания :lol: Тва е все едно да Леванте да купи Лингард от Ютд (като имаш предвид, че Ютд са мн по слаби от Реал през 2010). Само дето ще трябва да продадат стадиона и 1/2 вината отбор за да го направят.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 фев 2018 17:58

Мое да шитнем Моисей на Чоло за едни 30м, примерно. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 фев 2018 17:59

Thsmith написа:
Pichichi написа::lol:

Аре кажи кои са тези малки клубове, които могат да си позволят да купят играч с почти 100 мача за шампиона на страната и то такъв, които е взимал участие във важните мачове, а не е гледал от трибуната? Аре сега да видим тези малки отбори, които могат да съберат 6-7 печелили кеш едновременно. :lol: Даже ако си спомням правилно, тогава излезе статистика, че харчат повече за заплати от 3 тия в Испания :lol: Тва е все едно да Леванте да купи Лингард от Ютд (като имаш предвид, че Ютд са мн по слаби от Реал през 2010). Само дето ще трябва да продадат стадиона и 1/2 вината отбор за да го направят.

Стоук бяха събрали четирима или петима печелили ШЛ,но не знам колко от тях са купили ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 фев 2018 18:07

QPR купиха Джибрил Сисе, Гранеро и любимеца на Сър Алекс за тегавите мачове - Парк Джи Сунг. Взеха Жулио Сезар от Интер с изтекъл договор и Босингва от Челси. Имаше още някакъв ама забравих кой. По късно взеха и Рио от Ютд, но той си беше вече в категория пълен пенсионер за доиграване. Купиха и един куп национали от рода на Лирой Фер, Мбиа, Самба, Варгас, Исла, Коукър, Лойк Реми и етк и пак отпаднаха. :lol:

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”