Тоя смути нещо пак е объркал хапчетата.
Дървеното му философстване със статистики изсмукани от пръстите (цитира разбира се само това, което му изнасня), няма да коментирам. Вчера Тотнъм игра добре, но по-скоро бих казал че Алегри допусна грешка прибирайки отбора твърде назад, не че Тотнъм са показали кой знае какво. Първото полувреме реално можеше да свърши 4-1 и сега да коментираме други работи. Реваншът ще е интересен, защото тогава Тотнъм ще са поставени вече под големия натиск, когато ще трябва да покажат манталитет могат ли да отстранят един от еврограндовете. Вярно че и Юве не са това, което бяха миналата година, но с правилна тактика спокойно могат да победят пилетата в Лондон.
За мача тая вечер ми е пълна мъгла. Както може ПСЖ да имат ден и да разгромят Реал в неговия дом (Емери да разучи Барса как го прави последните сезони на Бернабеу 4-0 и 3-0), така и Зидан може да измисли нещо как да нулира атомното трио отпред и да бие с 1-0 или 2-1, което прави реванша отворен. Аз мисля че Зидан ще избере именно прибранна тактика, за да избегне опасността нещата да се решат още тая вечер в полза на ПСЖ с някой неприятен разгром. Като цяло очаквам мача да НЕ оправдае очакванията и да има по-скоро надлъгване, отколкото надиграване. Прогноза 1-1.