metodito написа:rhaegar написа:Не ти ли заприличва на "вместо да платим данъците, решихме да направим селекция"? Дано не гледаме пак тоя филм накрая.
Абе и на мен нещо ми замирисва. Дано наистина не е така.
Е, го къде е Карлово

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:rhaegar написа:Не ти ли заприличва на "вместо да платим данъците, решихме да направим селекция"? Дано не гледаме пак тоя филм накрая.
Абе и на мен нещо ми замирисва. Дано наистина не е така.
blue avalanche написа:
Само, че ние данъците сме си ги платили. Още през 2016-та. Сега просто си плащаме годишните...
Дългове имаме, но не за данъци.
metodito написа:QUE?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
шивача написа:Нещо ме съмнява този трансфер...
Първо, за да подпише ще иска поне 200-300евро комисионна за него и мениджъри....Поне толкова!
Второ, заплатата ще му е ПОНЕ двойна на Прохазка, Мапуку, сепуку и тн- тоест огромна предпоставка за проблеми.
Трето, ако подпише с вас в същия миг си забива харакири от гледна точка на това, че оттук-нататък ще трябва да играе за ниско разредни отбори и шанса да играе в голямо първенство намалява драстично.
Нищо чудно да е някаква измама и днес да си замине по живо, по здраво...
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Потребители, разглеждащи този форум: sokoleto46 и 34 госта