Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Такива еднодневки от световното не ни трябват. Имаме достатъчно циганя, че и още да взимаме.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Честит рожден ден на ХАВИ МАРТИНЕЗ!!!

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Швайнщайгер e новият капитан на Германия
[wrapimg=left]http://m5.netinfo.bg/media/images/14034/14034647/638-397-bastian-shvajnshtajger.jpg[/wrapimg]Бастиан Швайнщайгер е новият капитан на Германия! Това разкри вестник „Билд“ няколко часа преди пресконференцията на Йоаким Льов, на която селекционерът трябва официално да обяви решението си. Малко след това пък новината бе потвърдена и от лагера на Бундестима.
Изборът на нов капитан се наложи след оттеглянето на досегашния такъв Филип Лам, а с шансове за отговорната роля се считаха Швайнщайгер, Мануел Нойер и Матс Хумелс.
Льов е взел окончателно своето решение след разговор с всички играчи, относно така наречения „съвет на играчите“, който трябваше да претърпи промени заради оттеглянето на Лам, Клозе и Мертезакер. В новия петчленен съвет са попаднали Швайнщайгер, Нойер, Томас Мюлер, Хумелс и Сами Кедира.
Сред тях Швайни е най-опитен и с най-много мачове за националния отбор. Освен това се смята, че той е с главна заслуга за сплотяването между играчите на Байерн и Дортмунд по време на Световното. Халфът се ползва с одобрението на всички в Бундестима, така че логично изборът на Льов е бил той да бъде новият капитан.
Изборът на нов капитан се наложи след оттеглянето на досегашния такъв Филип Лам, а с шансове за отговорната роля се считаха Швайнщайгер, Мануел Нойер и Матс Хумелс.
Льов е взел окончателно своето решение след разговор с всички играчи, относно така наречения „съвет на играчите“, който трябваше да претърпи промени заради оттеглянето на Лам, Клозе и Мертезакер. В новия петчленен съвет са попаднали Швайнщайгер, Нойер, Томас Мюлер, Хумелс и Сами Кедира.
Сред тях Швайни е най-опитен и с най-много мачове за националния отбор. Освен това се смята, че той е с главна заслуга за сплотяването между играчите на Байерн и Дортмунд по време на Световното. Халфът се ползва с одобрението на всички в Бундестима, така че логично изборът на Льов е бил той да бъде новият капитан.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Честито на Швайни,никой не заслужава лентата повече от него! 

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Der Führer написа:Бившият капитан на Байерн и легенда на немския футбол Лотар Матеус разкритикува трансферната политика на Пеп Гуардиола. Според бившия национален селекционер на България, продажбата на Тони Кроос и привличането на Чаби Алонсо са били напълно безсмислени.
„Бях просто удивен от тези трансфери. Байерн продаде световен шампион на Реал. Не мога да си обясня действията на клуба", заяви Матеус.
„За тези пари, които Байерн ще дава като заплати на Алонсо, Кроос вероятно можеше да бъде задържан. В Байерн сякаш сбъркаха с това си решение, но какво да се прави,всеки бърка", заключи Матеус.
Кайзера: Трансферната политика на Байерн е смела и правилна
"Разбирам защо Кроос отиде в Реал, Чаби е перфектната шестица", добави Франц Бекенбауер
Легендата на германския футбол Франц Бекенбауер, който е посланик на Байерн Мюнхен, защити трансферната политика на баварците. В същото време Кайзера прояви разбиране към Тони Кроос, който напусна в посока Реал Мадрид.
"Разбира се, че за Байерн е жалко да загуби такъв прекрасен футболист като Тони, но от негова гледна точка трансферът е разбираем. Когато имаш възможността да отидеш в чужбина и получиш оферта от Реал Мадрид, при която ще взимаш два или три пъти по-висока заплата, тогава е правилно да действаш", каза Кайзера пред sport1.de.
"Байерн трябваше да купи нови футболисти през лятото заради контузените играчи и заради умората при световните шампиони, което е нещо нормално. Когато можеш да вземеш толкова класен футболист като Чаби Алонсо, трябва да го сториш. Той е вече на 32 години, но в никакъв случай не е изхабен. Той е шефът в средната линия на тима."
"Просто имаш нужда от играчи като Алонсо и Хави Мартинес. Това са здрави футболисти, които действат пред защитната линия. В моите очи трансферната политика на Байерн е правилна. Добре е, че Байерн има смелостта да подсили състава. Чаби не е бъдещето на Байерн, но ще помогне в момента. Той е перфектната шестица", добави Бекенбауер за мюнхенския вестник "tZ".
Да видим, кой е прав. Аз мисля, че това е Кайзер Франц. Пък и човекът е по- близо до кухнята на отбора. Матеус дори за поливач на тревата няма да го вземат, ако зависи от Ули Хьонес. Имат си закачка

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:Честито на Швайни,никой не заслужава лентата повече от него!
Че кой друг? Гледах видео от полуфинала срещу БразилиЕ. Екранът бе разделен на три, като излъчваха головете и реакциите на треньорите на двата отбора. Та на това видео Йоги Льов викаше да дава указания на Фусбалгот, не на някой друг. Филип Лаам ми е любимец, даже смятам, че той е "моралният носител на ЗТ 2013", оф че тъпо звучи

П.П. Понеже Фусбалгот е контузен, довечера капитан ще е пак играч на Бавария- Най- недооцененият халф в света

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:Der Führer написа:Бившият капитан на Байерн и легенда на немския футбол Лотар Матеус разкритикува трансферната политика на Пеп Гуардиола. Според бившия национален селекционер на България, продажбата на Тони Кроос и привличането на Чаби Алонсо са били напълно безсмислени.
„Бях просто удивен от тези трансфери. Байерн продаде световен шампион на Реал. Не мога да си обясня действията на клуба", заяви Матеус.
„За тези пари, които Байерн ще дава като заплати на Алонсо, Кроос вероятно можеше да бъде задържан. В Байерн сякаш сбъркаха с това си решение, но какво да се прави,всеки бърка", заключи Матеус.Кайзера: Трансферната политика на Байерн е смела и правилна
"Разбирам защо Кроос отиде в Реал, Чаби е перфектната шестица", добави Франц Бекенбауер
Легендата на германския футбол Франц Бекенбауер, който е посланик на Байерн Мюнхен, защити трансферната политика на баварците. В същото време Кайзера прояви разбиране към Тони Кроос, който напусна в посока Реал Мадрид.
"Разбира се, че за Байерн е жалко да загуби такъв прекрасен футболист като Тони, но от негова гледна точка трансферът е разбираем. Когато имаш възможността да отидеш в чужбина и получиш оферта от Реал Мадрид, при която ще взимаш два или три пъти по-висока заплата, тогава е правилно да действаш", каза Кайзера пред sport1.de.
"Байерн трябваше да купи нови футболисти през лятото заради контузените играчи и заради умората при световните шампиони, което е нещо нормално. Когато можеш да вземеш толкова класен футболист като Чаби Алонсо, трябва да го сториш. Той е вече на 32 години, но в никакъв случай не е изхабен. Той е шефът в средната линия на тима."
"Просто имаш нужда от играчи като Алонсо и Хави Мартинес. Това са здрави футболисти, които действат пред защитната линия. В моите очи трансферната политика на Байерн е правилна. Добре е, че Байерн има смелостта да подсили състава. Чаби не е бъдещето на Байерн, но ще помогне в момента. Той е перфектната шестица", добави Бекенбауер за мюнхенския вестник "tZ".
Да видим, кой е прав. Аз мисля, че това е Кайзер Франц. Пък и човекът е по- близо до кухнята на отбора. Матеус дори за поливач на тревата няма да го вземат, ако зависи от Ули Хьонес. Имат си закачка
То това е ясно ... характерна черта на хер Лотар е , че не знае кога да замълчи . Поради тази причина , не само в Байерн , а Бундеслигата никой не иска да го назначи като треньор .
Измежду двамата аз бих се доверил на Ефенберг . Матеус си има закачка с Ули Хьонес , както и ти каза ... А Кайзер Франц трябва да се съобразява с с позицята на клуба в изказванията си . Докато Ефенберг е нямал конфликти с ръководството на отбора , но и то казва същото :
Бившият капитан на Байерн Мюнхен Щефан Ефенберг подложи на критика ръководството на баварците за това, че привлича полузащитника на Реал Мадрид Хаби Алонсо.
Не мога да разбера логиката на този трансфер. Пускате футболист в Реал (Б.ред. - Кроос) и оттам вземате играч за себе си. Плащате 10 милиона за футболист, който е на 33 години. Този трансфер предизвиква много въпроси", заяви Ефенберг.
А аз на него му вярвам защото или е наясно с нещата от кухнята на клуба , или е пророк . Ето едно негово изказване от април 2013 г.

Ефенберг: Гомес и Кроос ще си тръгнат заради Гьотце
Бившият полузащитник на Байерн Мюнхен Щефан Ефенберг сподели мнението си за евентуалните изменения в състава на мюнхенския отбор във връзка с бъдещия трансфер на крилото н Борусия Дортмунд Марио Гьотце. Както е известно, вчера стана известно, че от 1 юли 20-годишния футболист на "жълто-черните" ще премине на "Алианс Арена" за сумата от 37 милиона евро. Според Ефенберг, този факт ще доведе до напускането на Тони Кроос.
"Мисля, че на Марио Гомес ще му се наложи да си тръгне. Под въпрос са перспективите и за Тони Кроос, тъй като той и Гьотце са играчи с едни и същи функции", заяви Ефенберг.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Ефе съм го гледал на живо. Боготворя го, но за Гомес и Гьотце къде е възката? Фюри, Гомес е страшен пич, но не ме грабна. Гедереецът ми е слабост, но да е жив и здрав.
П.п. У София вали и ми спреха тв- то и нета. Ползувам 3G, но не не мога да гледам ГерманиЕ - Архентина
П.п. У София вали и ми спреха тв- то и нета. Ползувам 3G, но не не мога да гледам ГерманиЕ - Архентина

-
- Контакти:
И по-добре да не го гледаш..Гомез,Дурм,Гинтер и Хиоведес ще ти скъсат живота,а черешката на тортата е представянето на Кроос..Още едно доказателство след Йозил и Кедира,че Мадрид са гробница за немски национали
- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:Ефе съм го гледал на живо. Боготворя го, но за Гомес и Гьотце къде е възката? Фюри, Гомес е страшен пич, но не ме грабна. Гедереецът ми е слабост, но да е жив и здрав.
Няма връзка на пръв поглед ... но една година по-късно думите му са факт

Гомес - той просто е уникален карък . Когато е фъв форма , ще се контузи ... когато получи шанс , ще се скъса да пропуска

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...