БАЙ ШНУР написа:Кевин Бру защо не е изгонен и той![]()
![]()
Няма право на два трансфера в един и същи прозорец, зимата може да се опитат да му вземат някое евро.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
БАЙ ШНУР написа:Кевин Бру защо не е изгонен и той![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
mistreated написа:abiati написа:Повече от ясно е, че трябват промени. Въпросните играчи, са чужденците които трябва да са с класа над останалите и да дърпат отбора към успехи. Като се сложат нещата на кантар и се видят резултатите, по скоро съм склонен да застана зад решението на Наско. Определено не са си заслужили заплатата с резултати. Ако друга професия вземат чужденец 3 пъти по-скъп от българин и не постигне резултати, още на 2 месец ще е вън.
П.С. малко ми е тъжно за Мюлдер, който в началото на престоя много харесах.
Що, да не би да имате в отбора българин по-добър от Рамос на десното крило или Мюлдер на десния бек? Те пак са класа над българските ви играчи на тези постове.
vas_yoo написа:мюлдер, та мюлдер.. той има 2 мача силни за последните 2 години, а рамос въобще като го гледам ми скъсваше нервите. Аз съм за това решение на Наско, и дано дадат шанс на Христо Попадийн, все пак ми се струва добра алтернатива вдясно
Сираков: Решението за четиримата е мое, с тях не можем да постигнем целите си
Венелин написа:mistreated написа:abiati написа:Повече от ясно е, че трябват промени. Въпросните играчи, са чужденците които трябва да са с класа над останалите и да дърпат отбора към успехи. Като се сложат нещата на кантар и се видят резултатите, по скоро съм склонен да застана зад решението на Наско. Определено не са си заслужили заплатата с резултати. Ако друга професия вземат чужденец 3 пъти по-скъп от българин и не постигне резултати, още на 2 месец ще е вън.
П.С. малко ми е тъжно за Мюлдер, който в началото на престоя много харесах.
Що, да не би да имате в отбора българин по-добър от Рамос на десното крило или Мюлдер на десния бек? Те пак са класа над българските ви играчи на тези постове.
То е ясно, че няма, но новите ще бъдат: вратар, централен защитник, ДЕСЕН ЗАЩИТНИК, ДЯСНО КРИЛО и НАПАДАТЕЛ. С други думи казано - махат се тези, за да дойдат други на мястото им, което е логично. Дали ще са по-добри ще видим. Но няма как да се вземат нови футболисти, а и тези да останат и да си получават заплатите...
Защо точно тези - това предполагам е решение на треньора. Лопес и Силва няма да ги коментирам - то се вижда. Ромос наистина беше добре като дойде, но след като му изгоряха паричките в Кипър спря да играе. От тогава за почти година време не може да се отърси от този проблем и да мисли за футбол и не виждам за какво да остава.
mistreated написа:vas_yoo написа:мюлдер, та мюлдер.. той има 2 мача силни за последните 2 години, а рамос въобще като го гледам ми скъсваше нервите. Аз съм за това решение на Наско, и дано дадат шанс на Христо Попадийн, все пак ми се струва добра алтернатива вдясно
И как точно си я представяш тази работа с Попадийн, като въртите Пелето на всички постове само и само да не се пускат юноши? Путинчанин ще ви оправи, той е по-класен от Мюлдер.
Yoda написа:МОИТЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА РЕШЕНИЕТО НА СИРАКОВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.Силва не става за сериозен футбол. Има физика на централен нападател, но няма никакви футболни умения. Трудно би се наложил даже в отбор от българската Б група.
2. Бразилчето е смешно ! Нивото му е да рита платнена топка в гетото на Сао Пауло
3. Рамос създава впечатление на футболист който технично борави с топката. Само създава такова впечатление иначе футборните му умения са потресаващо слаби. Техниката му е бавна и предвидима. Не умее да играе във фаза защита и във всеки мач е потенциален червен картон.
4. Мълдер - човека който много тича, но за къде ????? Най неориентирания играч в защитата. Само създава впечатление , че върши нещо. Всички стойностни отбори , с които сме играли в първеството и в ЕКТ ни атакуват през зоната на Мълдер, защото бързо го преценяват като дупка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта