Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев

Мнениеот Alexx » 25 дек 2011 15:39

Иначе съм се замислял дали всъщност българи,македонци, румънце и донякъде сърби през средновековието не сме били една държава и просто спорим дали името на тази държава ? :roll: :lol: Но това звучи малко абсурдно. :lol:

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 25 дек 2011 15:47

Alexx написа:Иначе съм се замислял дали всъщност българи,македонци, румънце и донякъде сърби през средновековието не сме били една държава и просто спорим дали името на тази държава ? :roll: :lol: Но това звучи малко абсурдно. :lol:

и аз съм си го мислил... и оше го мисля... мисля ,че българи , македонци , сърби , хървати и християните в босна и черна гора сме един народ... бита , културата и до някъде езика ни е един и същ.. неможе всички да се срещаме тук от наи различни места.. и да сме толкова близки , като народи ! няма логика! ..
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2011 17:21

saffron написа:
Alexx написа:Абе умника ако вие сте наследници на Александър Македонски то и ние сме негови ... :lol: Капиш ?

именно :P значи си струваше 3 дневния дебат :mrgreen:

Не знам дали и колко си е струвало ама ето ти да си прочетеш глупостите,дето си писал ;)

saffron написа:аз пиша на македонски бе... боли ме оная работа за твоето сложно изречение .. кажи ми за какво пожелаваш весили празници на "българите от македония" при положение ...че не празнуват :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 25 дек 2011 17:31

Да се обединят всички балкански държави в една- Велика България! И без това всичко от Дунав до Бяло море и от Охрид и Белград до Черно море е било в рамките на България 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2011 17:51

niki87 написа:Да се обединят всички балкански държави в една- Велика България! И без това всичко от Дунав до Бяло море и от Охрид и Белград до Черно море е било в рамките на България 8-)

Няма кой да го позволи и да го подкрепи :!: Доколкото имам спомени,говореше се,че на времето Георги Димитров и Тито са водили преговори да правят "Балканска конфедерация",ама са се намесили добре познатите ни "велики сили" + СССР :roll: Но не съм сигурен дали има документи относно това и дали наистина е вярно.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 дек 2011 18:03

saffron написа:
Alexx написа:Евреите са единствения народ който може да постигне това което си споменал. Някой ден ще млъкнете пред доказателствата. Цяла Европа ви се смее.

як смях пада :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2AdgCe0cf9g[/youtube]

Лелеее! Тия трябва да осъдят телевизията! Как може да дават, че отговора е грешен.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 25 дек 2011 18:58

AnalBreaker написа:
saffron написа:
Alexx написа:Евреите са единствения народ който може да постигне това което си споменал. Някой ден ще млъкнете пред доказателствата. Цяла Европа ви се смее.

як смях пада :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2AdgCe0cf9g[/youtube]

Лелеее! Тия трябва да осъдят телевизията! Как може да дават, че отговора е грешен.

позеленя ли от яд ? :lol:
CTAHKO написа:Не знам дали и колко си е струвало ама ето ти да си прочетеш глупостите,дето си писал ;)

глупости тук писа само един откачен нацист, на които до колкото си спомням аватара му беше с един плешивец изпълнал дясната си ръка напред и поедигнал я леко нагоре ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2011 19:11

saffron написа:
глупости тук писа само един откачен нацист, на които до колкото си спомням аватара му беше с един плешивец изпълнал дясната си ръка напред и поедигнал я леко нагоре ;)

Не мога да разбера по какво съдиш,че е нацист :roll:

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 25 дек 2011 19:58

CTAHKO написа:
saffron написа:

Не мога да разбера по какво съдиш,че е нацист :roll:

в един от предишните си пост-ове говореше за хитлер и колко хубаво би било ако е спечелил воината... абе й239удфка923исдяй9........ ае не ме занимаваи... със здраве! :arrow:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2011 20:02

Това са си факти :!: 8-)

Върни се в “Свободна зона”