Литекс - Могрен - 3:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи напред в турнира ?

Анкетата завърши на 20 юли 2011 19:39

Литекс
65
88%
Могрен
9
12%

Общо гласове: 74

Reckless

Re: Литекс - Могрен - 3:0 FT

Мнениеот Reckless » 20 юли 2011 01:23

Абе, ако ми хареса играта и представянето на някой отбор бих влезнал във форума им да ги поздравя и съм го правил, но да вляза в друг форум с идеята да оплюя някой... :shock: Това е приоритет единствено на кретените. Такива малоумници имат проблеми със себе си най-вече !
Както и да е...

Хайде Литееееееекс, само напред :)

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 20 юли 2011 01:28

Имате шанс да биете Висла макар да са малко по силни от вас все пак са преодолим отбор, а вие сте доказвали че срещу силните играете добре въпреки, че не ги отстранявате.
Все пак и като гости играете доста силно, а и като ви гледам статистиката в ЕКТ вие сте с най добри показатели от ЦСКА и Левски.

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 юли 2011 02:28

Не знам. Изобщо не мога да преценя. Мисля, че имаме реални шансове да ги отстраним, но от друга страна все още не мога да преценя силен отбор ли сме направили в действителност, или така ми се струва срещу непретенциозните Могрен. От една страна ми хареса отбора с играта си, като изключим някои несериозни отигравания в защита, но пък от друга страна, това е Могрен... Мисля, че срещу Висла, че се види какво е наистина състоянието на Литекс :lol: Защото те ще играят за победа а не, като Могрен за нищо. Нали знаете, че когато единия отбор не играе, противника му изглежда много класен :) От друга страна, пък ако сме станали толкова силни, че противниците ни да не могат да ни устоят... :)
Точно срещу Могрен няма как да преценя, макар че много ми се иска това да е Литекс. Ако надиграем и Висла, тогава вече ще си отговоря на въпросите :) За тях поне е сигурно, че са с претенции !

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 20 юли 2011 10:59

за мача
гледам че се коментира посещаемсттта ,ами тя си беше много добра аз даже се изненадах колко хора имаше,стадиона изглежда доста добре така
за играта
в защита имаше някои колебания,П. Николов за пореден път доказа че е най-слабият,с този ще има МНОГО проблеми срещу ВИСЛА,ЗАНЕВ игра супер
за халфовете Г.Миланов може повече,Янев и Цветанов се стараха,ТОМ игра много по-добре от ляво отколкото от дясно,получаваха му се пробивите ,беше много по-остър може би в ляво би бил по-добър,Флорес има качества и при възможносттта си за гол ги финтира много добре,ОБАЧЕ май няма да е титуляр срещу ВИСЛА за сметка на Миланов и може би ще играе като резерва ,Мирасема имаше 2/3 добри отигравания,вижда се че като играе в центъра е по-полезен,при гола на ЯНЕВ добре проби и финтира и още 2/3 добри неща от него ,той е футболист за зад нападателя и да играе по в центъра на атаката,забит на крилото НЕ СТАВА НИЩО ОТ НЕГО ,да обиждал съм го че е аматьор но и писах че има скорост,добри движения и става за играч зад нападателите ,но като заместник на ДОКА на крилото е ГОЛА ВОДА просто няма играта за крило така си мисля
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 юли 2011 15:52

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9vXvwdtW9VE&hd=1[/youtube]
Изображение

dido1
Контакти:

Мнениеот dido1 » 20 юли 2011 16:20

абе каде е оня разбирач сега,синя лагуна ли е,блато ли е,че голям спец го раздаваше нешто

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 юли 2011 20:35

Ей го оня събра смелост да се появи тук след храчките от негова страна от преди седмица по Литекс.

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Re: Литекс - Могрен |19.07 20:00ч Пряко по БНТ|

Мнениеот iliyan79 » 20 юли 2011 21:59

PFC Litex написа:
iliyan79 написа:
PFC Litex написа:Bella, още по-интересното е, че този кълвач се прави на фен на Литекс.
Локо Сф. като пътуваха с автобуса до Скопие да разбирам, че нямат пари за самолет ли?

http://litex.gong.bg/view_article.php?article_id=214275 :lol: :lol: :lol:

Кълвач пусни си запис на новините по БТВ от снощи и слушай внимателно.

Абе дал сум ти линк,ве ОХЛЮВ....ТАМ ясно ти пише с какво са дошли!

Върни се в “Литекс”