БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!
Сигурен съм, че ще се върнеш на стадиона когато нещата се оправят. Всъщност точно тогава отбора ще има нужда от подкрепа, не сега, нали? Точна така действа един истински фен! 

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- TPAKTOP
- Контакти:
vaskonti написа:Сигурен съм, че ще се върнеш на стадиона когато нещата се оправят. Всъщност точно тогава отбора ще има нужда от подкрепа, не сега, нали? Точна така действа един истински фен!
Истински фен на какво? Това не е ЦСКА! Вече почвам да мисля че искам всичко да се беше случило като със Ботев! Това което е в момента е едно ПФК ЦСКА АД което няма нищо общо с нашия любим отбор!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
vaskonti написа:Сигурен съм, че ще се върнеш на стадиона когато нещата се оправят. Всъщност точно тогава отбора ще има нужда от подкрепа, не сега, нали? Точна така действа един истински фен!

Нали ти казвам бе, за кво да ходя и давам пари за билет и да пълня гушата на титан. Тва не е ЦСКА в момента, тва е ФК "Титан". Тва е някво фирмено отборче бе пич. Шефовете си купуват игграчи, продават си ги. Сложили са ЕДНИ КУКЛИ НА КОНЦИ, доказано некомпетентни при това, манипулират ги кой да пускат в отбора и срещу кой да губим точки и как да играем. Тва ли ти е ЦСКА-ТО БЕ, Васконти? не те ли е малко срам да ги гледаш и да даваш пари за това дори. Начи според тебе треньоррът слуайно игра цял мач с един нападател срещу калиакра, суперотборът и с новия Меси вътрешен халф. За такива като теб мога да кажа само едно: Пази Боже сляпо да прогледа!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:vaskonti написа:Сигурен съм, че ще се върнеш на стадиона когато нещата се оправят. Всъщност точно тогава отбора ще има нужда от подкрепа, не сега, нали? Точна така действа един истински фен!
![]()
Нали ти казвам бе, за кво да ходя и давам пари за билет и да пълня гушата на титан. Тва не е ЦСКА в момента, тва е ФК "Титан". Тва е някво фирмено отборче бе пич. Шефовете си купуват игграчи, продават си ги. Сложили са ЕДНИ КУКЛИ НА КОНЦИ, доказано некомпетентни при това, манипулират ги кой да пускат в отбора и срещу кой да губим точки и как да играем. Тва ли ти е ЦСКА-ТО БЕ, Васконти? не те ли е малко срам да ги гледаш и да даваш пари за това дори. Начи според тебе треньоррът слуайно игра цял мач с един нападател срещу калиакра, суперотборът и с новия Меси вътрешен халф. За такива като теб мога да кажа само едно: Пази Боже сляпо да прогледа!
@Той на мачове НЕ ходи!!!

cska_90 написа:@Той на мачове НЕ ходи!!!![]()
![]()
Интересно как го реши това? Защото не съм на твоето мнение по въпроса за бойкота? Интересна "логика"... И между другото очевидно точно ти не ходиш на мачове!
danko_sot написа:vaskonti написа:Сигурен съм, че ще се върнеш на стадиона когато нещата се оправят. Всъщност точно тогава отбора ще има нужда от подкрепа, не сега, нали? Точна така действа един истински фен!
![]()
Явно няма смисъл да се говори, очевидно е, че си фен, който ще отиде на мач само когато отбора е добре. Очевидно ти не правиш и грам разлика между ЦСКА и Титан. Между отбора и Титан. Явно смяташ, че подкрепяйки отбора ще подкрепяш Титан. За такива като теб мога да кажа само едно: Пази Боже виждащ да ослепее.
п.п.Ако отбора нямаше проблеми и си биеше, кой щяхте да подкрепяте - Титан или самия отбор?
[center]I'll be the savior of you all
От както Ицо отиде в барса не съм ходил на мач на ЦСКА.Просто завършиш и се прибрах на село.Но сега като чета от няколко дена какви са агитаций,какво е чудо да не се подкрепя отбора(ЗА ПРОТЕСТ СРЕЩУ РЪКОВОДСТВОТО КАТЕГОРИЧНО ЗА)реших-ставам и поемам пътя към София на момента!Дано и донеса късмет 

Не знам дали има смисъл от бойкоти.Догодина най вероятно няма да получим лиценз(или ще ни обявят във фалит).Отсега трябва да се помисли как ще се управлява клубът след това и евентуално как ще изгоним боклуците ако не си тръгнат сами.На този етап е утопия да се вярва,че някой ще купи ЦСКА със всичките задължения.
И не се заблуждавайте,че задълженията са от Лупи.Ако Титан са купили ЦСКА за 10млн евра то са платили на Митал 4млн а останалите 6 са "заделени" за погасяване на дълговете.Лошото е,че дълговете не намаляват а се увеличават.Просто не виждам друга възможност освен фалит.И съм сигурен,че и Титан са наясно.Единственото което не мога да разбера е,каква им е далаверата.
И не се заблуждавайте,че задълженията са от Лупи.Ако Титан са купили ЦСКА за 10млн евра то са платили на Митал 4млн а останалите 6 са "заделени" за погасяване на дълговете.Лошото е,че дълговете не намаляват а се увеличават.Просто не виждам друга възможност освен фалит.И съм сигурен,че и Титан са наясно.Единственото което не мога да разбера е,каква им е далаверата.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
vaskonti написа:cska_90 написа:@Той на мачове НЕ ходи!!!![]()
![]()
Интересно как го реши това? Защото не съм на твоето мнение по въпроса за бойкота? Интересна "логика"... И между другото очевидно точно ти не ходиш на мачове!
![]()
Явно няма смисъл да се говори, очевидно е, че си фен, който ще отиде на мач само когато отбора е добре. Очевидно ти не правиш и грам разлика между ЦСКА и Титан. Между отбора и Титан. Явно смяташ, че подкрепяйки отбора ще подкрепяш Титан. За такива като теб мога да кажа само едно: Пази Боже виждащ да ослепее.
п.п.Ако отбора нямаше проблеми и си биеше, кой щяхте да подкрепяте - Титан или самия отбор?
Ти си като си -----------, обясняват ти нещо и пак не вдяваш. Отборът ЦСКА е отбор, футболен клуб. Не е фирма на Титан, не е фирма, която да обслужва интересите на боклуджиите. Те в момента са я превърнали точно в това. ЦСКА не е ФК "ЦСКА", ами е АД "Титан". За това искам да се махнат, а ти отивай и им лижи обувките щом искаш на господата Иванов и Борисов
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]