Играчът Базил Де Карвальо вече не е обвързан с ПФК Левски София. Играчът съди клуба за неизплатени дължими суми и компенсации както и за налагането на спортни санкции на клуба (пр. лишаване от трансферни права за две години). Делото вече чака във ФИФА.
Тема: Базил де Карвальо
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: ЕКСКЛУЗИВНО: Карвальо разтрогна с Левски връща се в Пловдив!
Играчът Базил Де Карвальо вече не е обвързан с ПФК Левски София. Играчът съди клуба за неизплатени дължими суми и компенсации както и за налагането на спортни санкции на клуба (пр. лишаване от трансферни права за две години). Делото вече чака във ФИФА.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Гонзо как може да си такъв боклук!
Дано Карвальо ни осъди и се разкарат от Герена тия некадърници!
Дано Карвальо ни осъди и се разкарат от Герена тия некадърници!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
- Boksiorcheto
Де Карвалъо е оле! Добре дошъл у дома, Базил! Сега за наказание да лепнеш 2 парцала на Левски, да видят какво са изпуснали. Много ще съжалявате, че така се отнесохте с един такъв играч като Карвалъо
.

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- milen.hristov
- Контакти:
Вече в подфорима на Левски пожелах на Карвальо да ни вкара 3,и да покаже директорчето ни колко струва като началник.
- DrAvalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:Вече в подфорима на Левски пожелах на Карвальо да ни вкара 3,и да покаже директорчето ни колко струва като началник.
За подфорум ЦСКА ли говориш?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Това е най голямата глупост която съм гледал скоро време и за нея сме си виновни САААААМО НИЕ ( Демек Гонзо! )Много го уважавам , но с това се доказа като плен некомпетентник. Неможе да мине прегледи и 1 сед след това да е "повреден" Неможе да няма договор ама с екипа до Паткоф и Гонзо ... ПАРОДИЯ НА ФУТБОЛ е това в България. То за това нац са такива злетаци ...

- blue avalanche
- Контакти:
Boksiorcheto написа:Де Карвалъо е оле! Добре дошъл у дома, Базил! Сега за наказание да лепнеш 2 парцала на Левски, да видят какво са изпуснали. Много ще съжалявате, че така се отнесохте с един такъв играч като Карвалъо.
"Много ще съжалявате, че така се отнесохте с един такъв играч като Карвалъо"
Нали не говориш за "оня" Карвальо от Реал М?Щото,като ти чета "поста",май си се пообъркал."ЕДИН ТАКЪВ ИГРАЧ като Карвальо"!Брей,брей,брей...
- Irish stout
- Контакти:
blue avalanche написа:Boksiorcheto написа:Де Карвалъо е оле! Добре дошъл у дома, Базил! Сега за наказание да лепнеш 2 парцала на Левски, да видят какво са изпуснали. Много ще съжалявате, че така се отнесохте с един такъв играч като Карвалъо.
"Много ще съжалявате, че така се отнесохте с един такъв играч като Карвалъо"
Нали не говориш за "оня" Карвальо от Реал М?Щото,като ти чета "поста",май си се пообъркал."ЕДИН ТАКЪВ ИГРАЧ като Карвальо"!Брей,брей,брей...
Знаем, че според вас добрите играчи стават добри едва, когато дойдат в Левски, а преди това са били посредствени дупки.

Знаем, че всеки играч извън Левски не заслужава вашето внимание и че манията ви за безпогрешност е приела патологични рамери.
Независимо от това какво се случи оттук нататък, резилът и срамът остават за вашето ръководство.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
На мен ми е интересно колко пари ще трябва да платят на Локомотив като неустойка или дори цялата сума? Кофтито е, че очаквам натиск от БФС към Коко да не си иска парите. Иначе много се радвам, че Базил се връща. Само не знам как ще наложим и Огнян и Бай Кольо... Здравко да се отказва и да става помощник треньор и това е...
- Пловдив1926
- Контакти:
Нападателят каца в България в понеделник, завежда дело срещу Левски
Сагата около Базил де Карвальо има ново развитие от днес, след като представителят му по случая Георги Градев съобщи, че футболистът едностранно е прекратил договорните си отношения със „сините”, съобщи gong.bg.
„Считано от днес договор между Карвальо и Левски вече няма, категоричен бе за Gong.bg Георги Градев, който представлява футболиста по случая във ФИФА. Едностранно прекратихме договора изпращайки факс съобщение до Левски.При това положение Карвальо е така наречения „свободен агент”. Причините са три. Първата е неплащане на две месечни заплати на Базил от страна на Левски, плюс аванс към заплата. Втората причина е недопускането му до работното място за дълъг период от време. Третата причина е чисто спортна.Това,че Карвальо не е бил картотекиран във футболния съюз от Левски, го лишава от правото му на ефективен труд, което иначе е гарантирано за всеки един футболист.”
Според Градев изброените причини са достатъчно основателни да се прекрати договора на Базил де Карвальо с Левски.
От страна на „синия” клуб имат право да обжалват прекратяването на договора, макар че оттам твърдят, че такъв договор изобщо няма.
„Разговарях с футболиста и той ми каза, че в понеделник ще пътува за България, заяви Градев. Ако Базил и Локо Пд се разберат , то няма да има никакви проблеми той отново да заиграе при „Черно- белите”. Поне по твърденията на Левски той е футболист на Локо Пд или поне е свободен агент, което означава, че може да бъде картетокиран и извън трансферния период.”
Сагата около Базил де Карвальо има ново развитие от днес, след като представителят му по случая Георги Градев съобщи, че футболистът едностранно е прекратил договорните си отношения със „сините”, съобщи gong.bg.
„Считано от днес договор между Карвальо и Левски вече няма, категоричен бе за Gong.bg Георги Градев, който представлява футболиста по случая във ФИФА. Едностранно прекратихме договора изпращайки факс съобщение до Левски.При това положение Карвальо е така наречения „свободен агент”. Причините са три. Първата е неплащане на две месечни заплати на Базил от страна на Левски, плюс аванс към заплата. Втората причина е недопускането му до работното място за дълъг период от време. Третата причина е чисто спортна.Това,че Карвальо не е бил картотекиран във футболния съюз от Левски, го лишава от правото му на ефективен труд, което иначе е гарантирано за всеки един футболист.”
Според Градев изброените причини са достатъчно основателни да се прекрати договора на Базил де Карвальо с Левски.
От страна на „синия” клуб имат право да обжалват прекратяването на договора, макар че оттам твърдят, че такъв договор изобщо няма.
„Разговарях с футболиста и той ми каза, че в понеделник ще пътува за България, заяви Градев. Ако Базил и Локо Пд се разберат , то няма да има никакви проблеми той отново да заиграе при „Черно- белите”. Поне по твърденията на Левски той е футболист на Локо Пд или поне е свободен агент, което означава, че може да бъде картетокиран и извън трансферния период.”
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]