04.10. 16:00 Сливен - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: 04.10. 16:00 Сливен - Левски

Мнениеот daniel875 » 04 окт 2010 18:32

Не знам, не смея да твърдя, че е имало нещо нередно в този мач. Но е факт това, че много хора се настроиха след загубата в Лисабон срещу тима. Много, ама много им бях ядосан и аз и още не ми е минало, трудно ще ми мине този позор, случил се благодарение най - вече на Петков в Португалия, но днешният мач много ми приличаше на един мач на Милан с Лече преди два сезона. Е, не беше чак същото, защото тогава мачкането беше тотално, че и ударите си бяха множко само за Милан, но играта беше доста несериозна. Та и днес, прекалено леко играха нашите футболисти, твърде сковани ли бяха, твърде много се взеха насериозно ли? Не знам, пак казвам, отборът е много добър и ако отново започне да играе така надъхано, както до мача с "Берое", трудно ще бъде спрян у нас нали? В Европа също може да постигне много, но просто трябва постоянство, трябва повече съсредоточеност в защита. Прекалено много, а и евтини голове пуска тимът ни, за да искаме нещо по - сериозно. Не знам защо, но когато Дембеле влезе, макар че бях убеден в победата, помислих дано тези хора в защита не сгафят, че дори и при втори гол какъвто очаквах, ще ни се стъжни живота. Стана по - лошото, не само, че не вкарахме, но и допуснахме и така... Мюлдер играе доста слабо вече втори мач, това е доста обезпокоително. Излекувал ли се от травмата, или не? Минев е ясно, че си е посредственик, Милиев - също. Интересно, че Иса нищо не прави в атака.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 окт 2010 18:32

Ах как искам да чуя нашият ,,нашия собственик-направо ще се изкефя да му чуя коментара за мача.

Мале само ако знаете какво ни чака срещу Лил с тази игра добре че тогава съм ношна смяна ама срама ще е голям ,помнете ми думата-тия са с 16класи над Сливен.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 окт 2010 18:33

kartago написа:
deepblue1963 написа:И двата щаба странно спокойни след мача!Лечков:"Нямаше дузпа!"Нашите ги чух и тях(все едно е станало най-нормалното нещо)!Пак казвам-играхме,за да не спечелим(според мен,разбира се)!Не чух само Гонзо да каже-това неговият Левски ли е или-не?Защото,ОПРЕДЕЛЕНО,НЕ Е моя!

Хахахахаха, аз вчера ти казах нещо! В друг раздел, но фактите продължават! За мача! Хубав мач, играха отборите, мен ми се струва, че "Левски" очакваше Сливен сами да се бият! Защо чак накрая натиснаха?! Не ми е ясно! За тези, които си мислят, че Левски не искал да спечели, да ми коментират положението в последната минута, където вратаря с триста зора изкара топката?! Малко повече трябва да се мисли преди да се пише или поне мааааалко да са ритали топка, не само на компа!

На какви основания сме чакали Сливен "сами да се бият"?В кой мач срещу Левски Сливен са се били сами?При гола на Сливен,кой от нашите защитници игра адекватно?Те само дето не си го вкараха сами!А,ето го и Гонзо:
"Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо прие спокойно равенството срещу Сливен в града под Сините камъни."Не разбрах-това неговия Левски ли е,или-не е !
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 окт 2010 18:37

deepblue1963,
зададох конкретен въпрос за положението в последната минута! Ако беше влязло, щеше ли сега да дразниш сините си колеги с неадекватните си изказвания! И въобще да те питам, играл ли си въобще някога футбол?!...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 окт 2010 18:40

kartago написа:deepblue1963,
зададох конкретен въпрос за положението в последната минута! Ако беше влязло, щеше ли сега да дразниш сините си колеги с неадекватните си изказвания! И въобще да те питам, играл ли си въобще някога футбол?!...

Този форум само за настоящи и бивши футболисти ли е?Нали не си мислиш,че когато един мач трябва да завърши с определен резултат,може да се направи да изглежда "страшно драматично"?И пак казвам-това е мое мнение.Не ангажирам никого с него.Вярването не е задължително.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 04 окт 2010 18:43

Честита точка, господа левскари.
Ако за пореден път не ви беше ударено здраво рамо от черногрешкото и точица нямаше да вземете.
П.С: Ако тези две положения бяха в наказателното поле на Сливен, тоя смешник съдията щеше да си счупи краката да търчи за да свири дузпи.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 окт 2010 18:46

deepblue1963 написа:Този форум само за настоящи и бивши футболисти ли е?Нали не си мислиш,че когато един мач трябва да завърши с определен резултат,може да се направи да изглежда "страшно драматично"?

Дано все пак ми отговориш, Левски преследвали шампионската титла и тези за мен загубени точки днес не са ли важни за отбора?
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 окт 2010 18:49

PFC Litex написа:
deepblue1963 написа:Този форум само за настоящи и бивши футболисти ли е?Нали не си мислиш,че когато един мач трябва да завърши с определен резултат,може да се направи да изглежда "страшно драматично"?

Дано все пак ми отговориш, Левски преследвали шампионската титла и тези за мен загубени точки днес не са ли важни за отбора?

Естествено,че преследва шампионската титла!В "светлината" на хикса на Ч-ц и очертаващата се НЕПОБЕДА на Локо Сф,загубата на точки няма да е фатална.

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 04 окт 2010 18:50

За пореден път съм прав и започва да става точно това, което писах, че ще стане, след загубата в Лисабон. Заради едната загуба от Спортин сега ще следва потоп. Започват намеси в работата на Ясен, интриги, измислени кризи. Само в България е възможна подобна глупост :) до преди седмица нямаше кой да ни спре, сега се почва трагедията. Царе сме на подобни глупости. И ние, и цесекато.
Гледайте само какво следва.
При положение, че на практика нищо фатално не се е случило.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 окт 2010 18:54

Има и такива моменти ;) Сега има пауза момчета ще се заредят и след това почваме пак да мачкаме. ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”