Мач №8: Германия-Австралия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Мач №8: Германия-Австралия

Мнениеот Madridist » 14 юни 2010 00:14

megan fox написа:
А Какао кое поколение германец е?! Хитлер сигурно се обръща в гроба като гледа как в националният отбор на Германия играят кюмюри и резаци!!!

Леле, това един приятел с който гледах мача го каза същото за Хитлер и гроба. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 юни 2010 00:16

Madridist написа:
megan fox написа:
А Какао кое поколение германец е?! Хитлер сигурно се обръща в гроба като гледа как в националният отбор на Германия играят кюмюри и резаци!!!

Леле, това един приятел с който гледах мача го каза същото за Хитлер и гроба. :roll:

Този лаф е още от времето, когато в отбора беше Джералд Асамоа :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 14 юни 2010 00:19

Viktor4o_Rs написа:Kомплексарче , аз съм много добре информиран , Подолски се мести в Германия на 2 години , Клозе на 8 , чети и тогава се обаждай :lol: :lol: :lol: Много те е яд , ама това е положението , Германия доминира , приеми го , пий една студена вода и лягай да спиш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]Единствения комплексар, който виждам тук си ти! Сигурно у вас не ти се чува думата и се опитваш да си налагаш мнението тук![/offtopic]

С какво доминира Германия? С победа над непобедимият отбор на Австралия? :lol:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Казуса
Контакти:

Мнениеот Казуса » 14 юни 2010 00:20

megan fox написа:

Супер! Това още повече ме кара да се радвам, че мултиетическият състав на Германия печели по такъв категоричен начин! Изображение
Първият и истински форум на "Гонг": http://forum.radiogong.net

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 юни 2010 00:20

Съзирам огромен страх и избиване на комлекси от доста хора тук , май се поуплашиха и почнаха обичайните реплики за Хитлер как се обръщал в гроба , за съдии и т.н. ;) Същевременно , ако аз кажа , че не обичам примерно негрите и евреите , веднага ще бъда заклеймен от същите тези хора :lol: :lol: :lol:
Германия гази , мачка , унижава , това е положението , така е било , така и ще бъде ;) Да се готвят сърбите , наши отколешни врагове :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 юни 2010 00:22

jindo написа:п.п.
ъъъх... по последни данни Хилер е лошият или греша?

Ми това е въпрос на гледна точка! ;) За едни е дявол, за други ангел..., на мен лично ми е все тая (евреите не са ми противни), но щях да се радват, ако Хитлер бе насочил цялата си агресия срещу циганите и ги бе избил до крак! Тогава щеще да бъде герой за мен. ;)

Viktor4o_Rs написа: Kомплексарче , аз съм много добре информиран , Подолски се мести в Германия на 2 години , Клозе на 8 , чети и тогава се обаждай Много те е яд , ама това е положението , Германия доминира , приеми го , пий една студена вода и лягай да спиш

Толкова много си информиран, че чак си се превърнал в абсолютен задник! Ако ще Подолски и Клозе да са се преместили в Германия в дена на раждането си... това НЕ ГИ ПРАВИ ПОТОМСТВЕНИ ГЕРМАНЦИ!!! Имаш ли поне минимална представа какво означава да си "потомствен", о информирани??!

Джералд Асамоа и той ли беше потомствен германец? А?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 юни 2010 00:24

И къде пише , че трябва да са потомствени германци бе ? Какъв ви е проблемът с това ;)
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 юни 2010 00:24

Стига сте спорили за глупости, защото, като се замисля, май само Бразилия и Аржентина от водещите футболни сили нямат натурализирани играчи :roll:
Последна промяна от Tommi на 14 юни 2010 00:27, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 юни 2010 00:25

Viktor4o_Rs написа:
Германия гази , мачка , унижава , това е положението , така е било , така и ще бъде ;) Да се готвят сърбите , наши отколешни врагове :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И кого сгази? Едни кенгурута, дето да направим сборен състав на играчите от "А" група и да им сложим треньор различен от Мъ(ду)ри и ще победят Австралия!!! Ебати повода за величие и страх! :lol: :lol: :lol:

Нека дойдат мачовете от директната елиминация и Германия да успее да отсрани някой от топ фаворитите... тогава ще си говорим ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 14 юни 2010 00:26

За протокола - бащата на Клозе е германец. Подолски е отговарял безброй пъти на този нелеп въпрос дали се чуства германц - да, целият му съзнателен живот е преминал в Германия. Асамоа е от 12 годишен в Германия.

Върни се в “World Cup 2010”