Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.
Не виждам особена драма. Нашите излязоха да се надборват с едни катъри. Вие какво очаквахте? Да играем като Барселона? Срещу тия трябва да ги пребориш и пребиеш. Въпросът е кога ти дават да отвърнеш и кога не. Съдията пеерас си го знаем. Ковра. Като цяло се справи и когато трябваше свиреше каквото трябваше без да е очевадно. Помен да му правят и на него и на други некадърници от ВАР буса. Надявам се на следващия мач на Герена да ги смажем и да си тръгнат с няколко потрошени крака и унижен национален селекционер. Иначе ако трябва да сме честни не заслужавахме да спечелим мача. Ръгачите първото полувреме освен грубата игра предложиха и малко повече футболни неща. Мисля, че Хулио правилно сложи Търдин и Мечката в центъра, а Майкон резерва. Бяхме се подсигурили добре. Единственото което не разбрах беше защо го нямаше КД а вместо него игра ВДК. Здраве да е! Само Левски. Иначе гледам в София много миролюбив мач за Купата. 2 жълти картона от кумова срама :lol:
110 години любов!
Спокойно, сега г.з. ще уреди мача с припоците, може дори и да се разберат да ги бием, и всичко ще е точно, не се притеснявайте.
БГЛ + г.з. = славизация!
БГЛ + г.з. = славизация!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
metodito написа:Ако нещо работи, не го поправяш. Алдаир и въобще цялата четворка в защита е едно. И Хулио реш да направи две промени баш в защитата. Защо? Гашпар още не се е утвърдил, не е запознат. Цунами на неговата позиция някак си се утвърди. Евала на Ел Капитан. Мечката... Това ми е най-странния трансфер. Кипърското въобще не е по-силно от нашето първенство. Някои сравняват идването на Боримиров с неговото. Къде игра Дани, къде Мечката? Мислович е вероятно футболистът с най-много отнети топки след Цунами. Това мачът на сеозна ти, едва ли не и слагаш Каап? динствено бих възприел решенията на Хулио, ако са направени с оглед на мача в неделя. Този мач беше по-важен в ...техническо отношение. Купата дава излаз на УЕФА, а тя даже при отпадане, повече мачове в Европа. В неделя победата има по-скоро... емоционално значение предвид грешните стъпки на "морето" и "Ботев". Един хикс в неделя няма да промени класирането. А една победа няма да ни направи шампиони.
Ами аз ти написах защо Хулио слага точно тези футболисти и не искам да се повтарям, ако си чел, чел. Пуска футболистите които да дадат битка и да блокират Морето и реално те имаха първо положение и първи удар във вратата в 87-мата минута с човек повече. Та как Илиев е надиграл Хулио не знам. Това са си твои интерпретации. А за съдията кво да ти кажа. Не знам дали си гледал мача, щом казваш че не влияел, но му пожелавам дано мангали го мандръсат толкова пъти, колкото ни поряза.
Последна промяна от vvessel на 26 фев 2025 21:53, променено общо 1 път.
tmanolov написа:аз ли не го виждам, или липсва плакатът "Сираков-вън"
П.С. Няма и знамето на София-Запад - да не са на контрапротест срещу копейките и да нямат време за мача, щото Левски си е Левски, ама бизнесът си е бизнес :mrgreen:
Аз и другите знамена не видях. Много вероятно ги нямаше организираните фенове от София.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
Ами добре се завърнал и лека нощ на Troll.Lindeman
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
groti написа:Не виждам особена драма. Нашите излязоха да се надборват с едни катъри. Вие какво очаквахте? Да играем като Барселона? Срещу тия трябва да ги пребориш и пребиеш. Въпросът е кога ти дават да отвърнеш и кога не. Съдията пеерас си го знаем. Ковра. Като цяло се справи и когато трябваше свиреше каквото трябваше без да е очевадно. Помен да му правят и на него и на други некадърници от ВАР буса. Надявам се на следващия мач на Герена да ги смажем и да си тръгнат с няколко потрошени крака и унижен национален селекционер. Иначе ако трябва да сме честни не заслужавахме да спечелим мача. Ръгачите първото полувреме освен грубата игра предложиха и малко повече футболни неща. Мисля, че Хулио правилно сложи Търдин и Мечката в центъра, а Майкон резерва. Бяхме се подсигурили добре. Единственото което не разбрах беше защо го нямаше КД а вместо него игра ВДК. Здраве да е! Само Левски. Иначе гледам в София много миролюбив мач за Купата. 2 жълти картона от кумова срама :lol:
Да, и аз това забелязах, тези нежни оранжево-червени душички. Как да им дадеш картон, как да не им подариш и гол. Първият им гол, който се води автогол сякаш има настъпване, но Арда като си мълчат като плъшоци, така ще е.

Първо го настъпва и след това онзи си вкарва автогол, айде сега ВАР-а къде е?
Ето и на цял екран, че тука нещо се преоразмерява https://ibb.co/hxhcFfg7
Паднем ли и от тирето ще стане страшно.
Бай Хулио ще стяга куфарите.
Бай Хулио ще стяга куфарите.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
За нихилистите. Това е само малка част от безчинствата.
https://www.facebook.com/10006435961824 ... 5358073110
https://www.facebook.com/10006435961824 ... 5358073110
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Впрочем съдийството от днешния мач е абсолютно копие на това от мача са първенство с тия катъри.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Айде пак съдията виновен, явно манталитета вече в Левски е на малко отборче :lol: По едно време играеха 11 чужденци, ама нямат качествата взетите футболисти, това са посредствени играчи... Така, че продължава още от същото като преди