efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.

Мнениеот gdlk » 10 ное 2024 17:31

С което лъсна че българските треньори са посредствени.. Един, двама да стават за нещо!
Ако ще се сменя Генчев задължително чужденец с вече по-новото виждане за играта, а не ритай напред и каквото стане..

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 ное 2024 18:01

Вълчан написа:Много бърз и пробивен беше. Финтираше защитник, надбягваше го по крилото и центрираше. Особено ако е с гръб към вратата, защитникът му е качен на врата...някак успяваше да я промуши покрай него, да го заобиколи и хукне. Английски стил малко. Аз лично го харесвах много въпреки ,че не съм бил голям тогава, но си го спомням добре.

Странно как го помниш при положение че има общо 12 мача за Левски и то преди 31-2 години. Като гледам с кои е играл е нормално да не е хващал много ръка.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 ное 2024 18:37

Вълчан написа:
TristaNNN написа:
Serafim написа:Аз и не знам от къде се взе тоя прякор Жадното. Не знам човека пие ли, не пие ли, но всякак е принизяващо.....

Като футболист при нас е бил много борбен, непримирим, агресивен и т. н., особено на тренировките. Сиреч жаден за успех, жаден за победата. От там идва този прякор. Няма нищо общо с пиенето на вода или пукница.

Много бърз и пробивен беше. Финтираше защитник, надбягваше го по крилото и центрираше. Особено ако е с гръб към вратата, защитникът му е качен на врата...някак успяваше да я промуши покрай него, да го заобиколи и хукне. Английски стил малко. Аз лично го харесвах много въпреки ,че не съм бил голям тогава, но си го спомням добре.

Митов има десетина мача в Левски есента на 1992 г., но пролетта на 93-а Насо се върна от Ланс, изтика Ники Митов от състава и станахме шампиони. Няма как да се забрави обръщалката от 0-2 до 3-2 срещу чурбата с фамозното головото шоу на Наско и Гетов. Има ги головете в нета. Такива голове и Меси и Роналдо не са вкарвали.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 ное 2024 18:38

Serafim написа:Генчев има пълен комфорт и от ръководството, поне така изглежда. Далеч съм от мисълта, че футболистите ще го сготвят, но ако продължава така си мисля, че покрай зимната пауза ще бъде освободен. Обаче имам усещането, че ще бъде взет някой анонимник от Сърбия...

Сърбинът може да докара някое и друго технично халфче.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 ное 2024 19:17

NOMER14 написа:
Serafim написа:Генчев има пълен комфорт и от ръководството, поне така изглежда. Далеч съм от мисълта, че футболистите ще го сготвят, но ако продължава така си мисля, че покрай зимната пауза ще бъде освободен. Обаче имам усещането, че ще бъде взет някой анонимник от Сърбия...

Оня китариста беше същият като Генчев. Дано не правят трети път тая грешка.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 ное 2024 19:19

gdlk написа:С което лъсна че българските треньори са посредствени.. Един, двама да стават за нещо!
Ако ще се сменя Генчев задължително чужденец с вече по-новото виждане за играта, а не ритай напред и каквото стане..

Ние имахме такъв, който се опитваше поне да играе футбол - изгониха го. Обаче като си го изгонил, опитай се да вземеш треньор, който малко или много се доближава до тоя стил. Вместо това взехме юруша на Генчев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 10 ное 2024 19:20

vvessel написа:
Вълчан написа:Много бърз и пробивен беше. Финтираше защитник, надбягваше го по крилото и центрираше. Особено ако е с гръб към вратата, защитникът му е качен на врата...някак успяваше да я промуши покрай него, да го заобиколи и хукне. Английски стил малко. Аз лично го харесвах много въпреки ,че не съм бил голям тогава, но си го спомням добре.

Странно как го помниш при положение че има общо 12 мача за Левски и то преди 31-2 години. Като гледам с кои е играл е нормално да не е хващал много ръка.

Аз съм на 53 год. Гледал съм също и мачове на Левски в турнира Интертото.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 ное 2024 21:24

W84me написа:
gdlk написа:С което лъсна че българските треньори са посредствени.. Един, двама да стават за нещо!

Ние имахме такъв, който се опитваше поне да играе футбол - изгониха го. Обаче като си го изгонил, опитай се да вземеш треньор, който малко или много се доближава до тоя стил. Вместо това взехме юруша на Генчев.

Феновете си го избраха. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2024 23:26

W84me написа:

Непоправим си, човек. Изпуснахме Европа, завършихме на пето място, инкасирахме дест гола във вратата си за три поредни мача за пръв път в историята си. Не отправихме един точен удар в дербито. Ако разбира се приемем че мача с "-" е дерби. А, футболистите, с които разполагаще този пич бяха оценени на 22 милиона лева. В смисъл... Ти, реален ли си? Е*аваш се, нали? Или държиш да си прав? ... Нямам думи. Това е наглост. Кажи нещо за Маринчо при любимия си треньор с 6 гола и 9 асистенции какъв е неможач.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 ное 2024 00:00

NOMER14 написа:

В централно-западно европейските клубове следват политики с години, а не с назначаването на нов треньор. Той може да идва с цяла циркова трупа, обаче почти навсякъде има един спортно-технически директор, дето отговаря за селекцията, а тя съобразена с това какъв футбол и съответно какъв профил играчи се търсят. Както и треньор. При нас първо бе Мъри, който практикуваше по-прагматичен футбол. После Костов, който искаше много по-техничен и търпелив. Сега Генчев, който иска само изсипани топки напред и статични положения. Т.е. политика никаква. Ако Сити назначат Клоп, а след година Моуриньо половината им играчи ще са безполезни за съответните треньори.
Ние оправдаме или обвиняваме треньорите, че си водят играчи или пък, че им взимат такива, но такава си е практиката.
С две думи - да чакаме сърбин да дойде да ни оправи футбола/клуба е казуа пердута, щото повече сме се парили от такива. Но и нидерландец или белгиец да дойде, като го удари културния шок и той вероятно ще се оглежда, като в необрано лозе.
А както каза някой тук - Генчев се оказа популист. Казва неща, дето феновете искат да чуят, но като резултати и игра вече започва да става скандално.
Интересно ще е. Сираков се извини на Костов, че трябвало да разпордават играчи и да довършва сезона с каквото има, а Генчев сам казва, че получава пълна свобода. Поне за два трансфера знам, че са негови - Колев и Сангаре, за останалите нови - Маркович, Алдаир, Макун, Икена - не знам. Да видим колко търпение ще има. И по-скоро имам усещането, че Боримиров ще е този, който ще иска да го махне, а не Сираков.

Върни се в “Левски”