efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Петък от 19:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Петък от 19:00 ч.

Мнениеот koisa » 31 окт 2024 08:34

metodito написа:Пак не разбра, нали, koisa? Обяснявам ти пак. "Левски" след 2010 (примерно) промени нормалното развитие на нормален клуб. Имаш n-футболисти, отбор. Залагаш на едни 13-14 футболисти няколко години, като сменяш треньорите. Не сменяш футболистите, а треньорите. Ти може да имаш самочувствоето да кажеш кой става и кой не, но нямаш експертизата. А не знам, може би си футболен специалист с дългогодишен опит, не знам. Аз не съм такъв. Аз гледам статистиката. Отиваш на levski.info. Цъкаш на "треньори" и искам да ми посочиш пет треньора с повече от два сезона. И глдаш съставите, към които се подхожда консервативно. И гледаш статистиката на отличията, които този клуб печели при тази стратегия. В смисъл, наистина ли не ти е ясно?

В последните 15 години стратегията в този клуб е обратната. Всеки сезон имаме нов отбор и всеки треньор, независимо от представянето му, сякаш на инат се оставя максимално дълго. Нека погледнем последният ни мач. Колко футболисти имат повече от два сезона в "Левски". Изключи Галчев. Той беше титуляр поради контузията на португалеца. Имаме четирима футболиста, които са играли повече от два пълни сезона заедно. Джими, Кристиян, Цунами, Каап. Като Кристиян и Каап принципно бяха резерви. Ти нямаш гръбнак. Кое не разбра? През годините аз можех да ти посоча 11-те, които ще започнат. Днес имената им не знам. Тук, пак ти казвам! Не става дума за единици. Кое не разбираш, брат! Помниш ли Генчев, като футболист? Той най-добрият дефанзивен халф ли е? Не. Той вършеше перфектно своята работа, благодарение на това, че имаше стиковка между съотборниците му. Те си знаеха и кътните зъби. Той беше интелигентен и трудолюбив. Аз не мога да разбера кое много от вас не разбирате. Няма значение единиците. А колектива.
П.С. Да нарочвате Маринчо, който е чисто крило, а го слагат вътрешен халф, абе, вие на какви наркотици сте?

Много добре те разбирам, но ти правиш сравнение с времена, когато Левски нямаше такива задължения, за да си позволи да има гръбнак от 14 човека. Имаше и хората, които да ги подберат тези футболисти. Сега се налага да се продава всеки, за когото се предложат над 500К евро. Няма как да се направи такъв гръбнак, дори 5 години да стои даден треньор. Нито има кой да подбере такива играчи, които с години да показват добро ниво, за да бъдат гръбнак. Сега се избират по флашки и ЮТуб.

Аз експертизи не правя... Казвам си мнението и виждането за отбора, треньора, играчите и т.н. Показвам неща, които с просто око се виждат и направо е чудно как хора играли футбол с години не ги виждат. Или се правят, че не виждат.

Марин не съм го нарочил. Той сам се нарочва със слабата си игра и форма. Още от преди да дойде Мъри, при Костов и сега при Генчев играе на периоди. През останалото време никакъв го няма и затова го държат резерва. Щом при толкова треньори не успя да покаже постоянство и да захапе титулярно място, значи проблемът е в него. Има голяма вероятност двамата с Галчев да свършат като други наши надежди от близкото минало по Враца, Арда, Крумовград, Хебър, Локо Сф и т.н.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 окт 2024 22:53

koisa написа:
metodito написа:Пак не разбра, нали, koisa? Обяснявам ти пак. "Левски" след 2010 (примерно) промени нормалното развитие на нормален клуб. Имаш n-футболисти, отбор. Залагаш на едни 13-14 футболисти няколко години, като сменяш треньорите. Не сменяш футболистите, а треньорите. Ти може да имаш самочувствоето да кажеш кой става и кой не, но нямаш експертизата. А не знам, може би си футболен специалист с дългогодишен опит, не знам. Аз не съм такъв. Аз гледам статистиката. Отиваш на levski.info. Цъкаш на "треньори" и искам да ми посочиш пет треньора с повече от два сезона. И глдаш съставите, към които се подхожда консервативно. И гледаш статистиката на отличията, които този клуб печели при тази стратегия. В смисъл, наистина ли не ти е ясно?

В последните 15 години стратегията в този клуб е обратната. Всеки сезон имаме нов отбор и всеки треньор, независимо от представянето му, сякаш на инат се оставя максимално дълго. Нека погледнем последният ни мач. Колко футболисти имат повече от два сезона в "Левски". Изключи Галчев. Той беше титуляр поради контузията на португалеца. Имаме четирима футболиста, които са играли повече от два пълни сезона заедно. Джими, Кристиян, Цунами, Каап. Като Кристиян и Каап принципно бяха резерви. Ти нямаш гръбнак. Кое не разбра? През годините аз можех да ти посоча 11-те, които ще започнат. Днес имената им не знам. Тук, пак ти казвам! Не става дума за единици. Кое не разбираш, брат! Помниш ли Генчев, като футболист? Той най-добрият дефанзивен халф ли е? Не. Той вършеше перфектно своята работа, благодарение на това, че имаше стиковка между съотборниците му. Те си знаеха и кътните зъби. Той беше интелигентен и трудолюбив. Аз не мога да разбера кое много от вас не разбирате. Няма значение единиците. А колектива.
П.С. Да нарочвате Маринчо, който е чисто крило, а го слагат вътрешен халф, абе, вие на какви наркотици сте?

Много добре те разбирам, но ти правиш сравнение с времена, когато Левски нямаше такива задължения, за да си позволи да има гръбнак от 14 човека. Имаше и хората, които да ги подберат тези футболисти. Сега се налага да се продава всеки, за когото се предложат над 500К евро. Няма как да се направи такъв гръбнак, дори 5 години да стои даден треньор. Нито има кой да подбере такива играчи, които с години да показват добро ниво, за да бъдат гръбнак. Сега се избират по флашки и ЮТуб.

Аз експертизи не правя... Казвам си мнението и виждането за отбора, треньора, играчите и т.н. Показвам неща, които с просто око се виждат и направо е чудно как хора играли футбол с години не ги виждат. Или се правят, че не виждат.

Марин не съм го нарочил. Той сам се нарочва със слабата си игра и форма. Още от преди да дойде Мъри, при Костов и сега при Генчев играе на периоди. През останалото време никакъв го няма и затова го държат резерва. Щом при толкова треньори не успя да покаже постоянство и да захапе титулярно място, значи проблемът е в него. Има голяма вероятност двамата с Галчев да свършат като други наши надежди от близкото минало по Враца, Арда, Крумовград, Хебър, Локо Сф и т.н.

Ми, не съм съгласен, koisa. За Марин. Той е крило. Баш при Костов след продажбата на Уелтън направи приличен сезон. Явно е, че не става за централен полузащитник. Както Филип не ставаше за такъв. Както Джемили явно няма да се научи да работи в защита. Марин не е Прохазка. Слагаш го на крилото - вкарва. Слагаш го дефанзивен халф - вкарва. Даже като бек не беше толкова зле. Представи си Мбапе вътрешен халф. Когато пишеш за продажбите, не забравяй и за освобождаванията. Панайотов, Миланов, Анди Краев. Не страда ли супер халфовата линия от липсата на Краев? Получаваш мелеони от трансфери - удовлетвори исканията му. Относно Миланов, вярвам повече на версията на Георги, отколкото на Наско. Има два варианта. Или в този клуб няма концепция. Или са го обърнали на продавалник и афишираните амбиции са за парлама, или се прави нарочно така че да не се изгради отбор и оня с кокаиновите кораби да е спокоен. Оставят ли се 8-9 футболисти да играят заедно два сезона, гаранция, че при тази публика на стадиона, ние сме шампиони. Публиката на стадиона дава крила на ритнитопковците. Това е специална публика. Публиката на "Левски" е много взискателна, понякога малко повече (да не кажа нещо грубо). И те се борят да заслужат аплодисментите ѝ.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 ное 2024 14:11

W84me написа:Абе те миналата година футболистите бяха дори по-зле ама Костов го гониха още от Септември месец. Не искам Генчев да се сменя, да му се даде шанс поне до края на сезона.

Не беше точно така. Реално го почнаха ноември и особено го настъпиха след отпадането от Хебър началото на декември. И не като да няма за какво. Направих си труда да видя статистиката на отбора за октомври и ноември и Левски има две победи, всичко останало равенства и загуби. Като победите са срещу Черно море на Герена, когато играха от двайстата минута с човек по-малко и срещу Дунав Русе за купата. А тогава си бяхме с пълен състав, все още никой не беше продаден. Та Костов си беше за гонене още декември.

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 09 ное 2024 20:38

Нормално безвремието да се завръща. Имаше един малък период с Мъри Стоилов в който той изгради отбор, взе купата на България, спаси Левски от фалит като докара милиони в касата на клуба с продажба на футболисти, които взе и разви за без пари. Та сега Сираков, Боримиров, Йовов и парашутистите от палмите да се мислят за ръководители, до няколко години с тези ръководители се завръщаме на нивото финансово преди да дойде Мъри и да направи така, че да има малка светлинка в тунела ... игрово вече сме там, пак всякакви идват на Герена и се снимат с таблото

Върни се в “Левски”