efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.

Мнениеот realno » 06 окт 2024 20:53

THE G.A.M.E написа:Глупава загуба, при условие, че и ремито ни устройваше.
От друга страна, ако бяхме тръгнали да "клатим мача", с човек повече, щеше да е рев до небесата ...
Отделно... Наистина започвам да НЕ разбирам ината на Генчев.
Преди сезона на няколко пъти натърти, че не харесва схемата 3-5-2 и съответните и разновидности, и че, ако "разполага с подходящите футболисти", не би играл така с Левски !
Ами, пич, имаш 3-ма централни, сравнително равностойни, 3 изявени халф-бека, 3-ма "дефанзивни" и един куп офанзивни халфове+нЕколко крила... Е, аджаба, от къде реши, че немаш изпълнители за 4-3-3 / примерно / .. ?
Отделно имаш и 2-ма тарани, които можеш да ротираш ...

Не казвам, че ако сменим схемата, ще започнем да "летим", но някак си ми се струва, че ще видим повечко смисъл и идея в продукцията ни.
Престъпление е, да караш остри крила, като Ел Джем' и Марин, да играят вътрешни халфове ...
А хора като Цунами и Охене, да ти "правят играта".
Съжалявам, ама трябва да видим, че ако не да е гол, то Царят вече започна да се съблича ...

Идеята на Генчев беше добра, но хората, на които се довери като смени го предадоха. По - добре да не беше ги пускал.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 окт 2024 20:57

realno написа:
THE G.A.M.E написа:Глупава загуба, при условие, че и ремито ни устройваше.
От друга страна, ако бяхме тръгнали да "клатим мача", с човек повече, щеше да е рев до небесата ...
Отделно... Наистина започвам да НЕ разбирам ината на Генчев.
Преди сезона на няколко пъти натърти, че не харесва схемата 3-5-2 и съответните и разновидности, и че, ако "разполага с подходящите футболисти", не би играл така с Левски !
Ами, пич, имаш 3-ма централни, сравнително равностойни, 3 изявени халф-бека, 3-ма "дефанзивни" и един куп офанзивни халфове+нЕколко крила... Е, аджаба, от къде реши, че немаш изпълнители за 4-3-3 / примерно / .. ?
Отделно имаш и 2-ма тарани, които можеш да ротираш ...

Не казвам, че ако сменим схемата, ще започнем да "летим", но някак си ми се струва, че ще видим повечко смисъл и идея в продукцията ни.
Престъпление е, да караш остри крила, като Ел Джем' и Марин, да играят вътрешни халфове ...
Съжалявам, ама трябва да видим, че ако не да е гол, то Царят вече започна да се съблича ...

Идеята на Генчев беше добра, но хората, на които се довери като смени го предадоха. По - добре да не беше ги пускал.

И аз това си помислих, дано е разбрал, че на тези не може да се разчита изобщо. По-добре да беше пуснал Фадига.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 окт 2024 21:01

Ще се напаснат нещата. Много сте остри. На пролет Левски ще е силен. С няколко нови попълнения Европейските турнири ще са на дневен ред.
Ганчооо....Ганчо. Не сядай пийнал пред монитора. Не ти е мястото в този форум да пишеш. Едно е да се бъзикаш друго е да се излагаш.
Последна промяна от Вълчан на 06 окт 2024 21:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 окт 2024 21:04

THE G.A.M.E написа:.

И аз започвам да си мисля, че май трябва да сменим схемата.
Според мен Майкон и Алдаир са слаби като халф-бекове. Но, ако имат крила пред себе си, които да ги покриват и подпомагат, могат да се окажат чудесни бекове.
Като много от хората и аз започвам да мисля, че Сангаре и Колев си пречат. Или поне не си пасват.

Да попитам какво стана с Фадига? В началото почна добре, сега вече и като резерва почти не влиза. Мислович и Икенна явно са супер зле, щом служат само за попълване на групата.
Не сме чак толкова богати, че да си позволяваме чужденци само за бройка в групата. На скамейката се нуждаем от футболисти, които при закучени мачове могат да влязат и да спечелят мача.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 окт 2024 21:06

Прав си. Изкарай половин милион за 2ма нови и се решават нещата

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 окт 2024 21:32

Имат три месеца да намерят халфове и да разкарат 4-5 човека.
Да се насочат към първенствата които свършват ноември, декември.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 окт 2024 22:04

Вълчан написа:Прав си. Изкарай половин милион за 2ма нови и се решават нещата

Парите от Андреев едва ли са вкарани предварително в бюджета.Ето ти половин милион.
САМО ЛЕВСКИ!

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 06 окт 2024 23:45

14 ъглови удара, като помня едно или две мелета и едно воле на Майкон. Като .. имаше май един опасен удар с глава на Димитров. А, бая лунгури сме събрали и точно тук, Сангаре и Алекс Колев са големите длъжници. Не може Димитров и Цунами да са ни най-опасните играчи при центриранията от ъглов удар… вярно, че и Сашо и Мустафа ги пазят, дърпат и бутат , но трябва да успяват да се пласират и поне 3-4 удара да направят от 14 корнера!!! Пък и центриранията на Бала и Марин са си ок…

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 окт 2024 01:03

Да добавя още малко размисли за загубата.
Не съм гледал Колев в Крумовград, но в Левски не е това което трябва да бъде една деветка. Сангаре, колкото и да изглежда непохватен на моменти, е много по-опасен в нападение.
Освен това съм много учуден от присъствието на двама халфове на резервната скамейка, които не се пускат нито минута, а реално единственият ни оригинален, непрефасониран халф се вади в шейсета минута и отборът остава с шестима защитника и четирима нападатели. В тази връзка почвам да си мисля, че Генчев няма никакво намерение да ги ползва и за в бъдеще, щом говори за купуване на трима нови. Реално нужда от нови има главно в средата и може би още един в нападение. Така че, като че ли играе повече с мисъл за бъдещето, отколкото да вземе конкретния мач или просто е твърде самонадеян, за да си мисли, че ако пусне нападатели вместо халфове по-лесно ще го спечели. Ако беше вкарал Митков и Икена в средата, а Цунами да отиде на левия бек, където си му е мястото, вероятно щяхме да стоим далеч по-стабилно и нямаше да загубим. Джемили на мястото на Бала щеше да е по-удачна смяна в тази конфигурация, защото щеше да има стабилност зад гърба си. Но това са вече разсъждения от сорта "ако Ботев беше с каска, а Левски с ботуши".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2024 10:32

honda написа:
metodito написа:
W84me написа:
koisa написа:
W84me написа: но мисля, че и футболистите толкова си могат.

Футболистите наистина толкова си могат. Лошото е, че Генчев не го вижда и си мисли, че могат много повече. Зимата се кани да взима двама-трима, а снощи се видя много добре, че качеството на повечето е ниско, а на скамейката потресаващо.

Кой треньор не иска това? Ние говорихме същото за Мъри, после за Костов, напълно нормално е.

Селекцията ни на хартия е много по-добра от тази на Кърджали, на Славия и на "Ботев", не си ли съгласен? И ние не убеждаваме. За миналогодишната селекция говорят парите. Футбалери, които са оценени на 20 милиона лева. Извън Лудогорец, има ли друг бг отбор, за чиито футболисти ще дадат толкова? Не е проблема във футболистите.
П.С. Ако футболът беше нещо толко просто да наринеш едни скъпи футбалери и ще печелиш, ние трябваше да бъдем на второ място. Ма бяхме на пето.

Методи, понякога говориш неща, които нямат нищо общо с реалността . Този Наумов, който споменаваш е искал някакви абсолютно нереални пари. Веднага мога да ти посоча 6-7 футболиста желани и от нас ,но играещи в Арда и Ботев , понеже оттам им дадоха по-големи заплати. Пример - Стаси Иванов, Ив.Тилев, Л.Котев, Г. Николов, Кр.Колев, В. Трибуле , Н.Илиев( хайде той е юноша на Ботев). Примерно Ботев(Пд) взеха играч като Уджа - ние за такъв футболист не можем да мечтаем.

При 20 милиона лева получени от трансфери?
Относно вратаря, Наумов е пример просто. Продаваш си основния вратар, предявяваш амбиции за върха и вземаш вратар от опашкар в Хърватия, който имал рекордно получени голове. Как ти звучи?

Върни се в “Левски”