Пълним Георги Аспарухов до капата , и от началото - Уелтъъъън , Уелтъъъън и буууум гол в 3тата минута.
Втори в 10-12тата и ги приключваме.
После Айнтрахт и всичко си ЕПМ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
icemanbg33 написа:drvasko98 написа:Тактически добре, но вземането на решенията не беше на ниво от офанзивните играчи. Треньорът може да помага, но не може да я вкара. Съдията може и дасе оплакваме, но дузпата за евреите с ВАР беше 100%, защото тоя щеше да вкара
Къде видяхте дузпа, не знам.
Тоя толкова свиреше за тях, че ако имаше дузпа щеше да я даде.
helic написа:от три мача в ЕКТ - три сухи мрежи. Нямам спомен за такова нещо досега в историята ни.
Това при всичките проблеми в защита днес.
vlong написа:Много обичате да се правите на обективни,а поне два жълти спестени срещу Уелтън???
А смешния жълт на Кордоба?Всяко театрално падане на жидовете се свиреше.Много ме изнерви тоя зъбат португалец и физиономията му такава немъжка.
Нервят ме тези постоянни натяквания за някое наше нарушение или грешка,ако беше ,ако беше.Стига с този футболен нихилизъм!
Нашето си е най -добро!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
MASTER_COOL написа:Страхотен Левски. Истинска наслада е да се наблюдава този отбор. Изграден от Стоилов и надграден от Костов. Просто имате перфектните футболисти за стила, който се налага.
Очаквам да продължите. Сценариите са два - категорично или след продължения.
Уелтън ми е Антъни !Много шоу за публиката, може да са братовчеди
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта