Един за всички, всички за Левски! 01.03 | 14:15ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Един за всички, всички за Левски! 01.03 | 14:15ч.
Голям рев, голяма мъка.... Играчите са супер слаби, това е. Толкова си могат и изобщо не им е виновен Хубчев. Просто са си некадърни. След 3-4 слаби мача и вече е за гонене, повечето от вас дори не бяха на стадиона, ама мрънкането ви голямо. Да сме връщали Славиша, че да го изгоните и него след 5 мача. Истината е, че на който не му се играе в това финансово състояние на отбора, да си хваща пътя. Тактически били ни били славия, глупости. Вие явно не гледате български футбол. От поне 20 години, няма никакво тактическо надиграване в нашият футбол. Излиза се на терена и малко по добрият и с повече късмет побеждава. Каква тактика имаше при Мъри? Или при Роси? Как може да изграждаш тактика, като знаеш, че имаш 11 дървета и играеш срещу други 11 такива. Да махаме Хубчев, да идва следващият да се изгубият 12 месеца да се учат на футбол отново и 2021 по това време, пак ще има мрънкотене от недоволни "фенове". Бъдете мъже и приемете загубата, има такива мачове, има такива дни.
Аз съдии не пиша. Срамно е и е жалко, когато са те били насред Герена като тупан, много е нагло.
Но гьонсурата Хубчев отново се провали. Тва не му берое да си седи и да взима държавна заплата.
И не неса 2-3 мача слаби, нямаме добър мач с игра от октомври.
Но гьонсурата Хубчев отново се провали. Тва не му берое да си седи и да взима държавна заплата.
И не неса 2-3 мача слаби, нямаме добър мач с игра от октомври.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Лудогорец спокойно може да излязат със втория отбор за купата. Поне може да бъде оспорвано. Ако играят като срещу Интер, а ние както обикновено, ще има разгром.
Тото, съдията, Борисов, заплатите, времето са виновни. Славия ни видяха два мача колко сме несъстоятелни, стъпиха твърдо и хубчевите лешпери се оцапаха, това е пиложението. Подготовката и тактиките на Хубси, видимо не струват. Костов не е на себе си. Райнов и без маска е неориентиран с нея-майка плаче. Рейш все по-малоумни грешки, Мазурек-0,
- ralka_levskarka
- Контакти:
Dust написа:Ралке, днес не си в кондиция, съдиите са последни, които трябва да бъдат споменавани след края на този мач.
Знам, че той е съдия затова го питам. Теб какво те бърка? Задавам адекватен въпрос. Аз не мисля, че абсолютно всичките играчи са неадекватни. Но какво мисля аз е без значение. В сряда съм там.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
alexdb написа:Dust написа:Славия са най-силно играещият през пролетта отбор, така че, какво странно има след края на този мач?
Щото са били Арда и Дунав това ги прави някакво страшилище и дрийм тим ли? Айде сериозно, за първенство Славия ни е един от най-удобните за бой отбори. И фактът, че днес просто ни размазаха говори красноречиво за манталитета на влечугите в синьо които ги касае единствено да си приберат заплатите и толкова.
Добре хайде по-сериозно, Славия от 23.11.2019 имат шест мача , от тях 5 победи и равен с Лудогорец.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
vvessel написа:Дори да приемем, че защитата е експериментална, какво да кажем за нападението? Всичко най-добро беше на терена, но гола дойде от корнер, а чисто положение от игра май нямаме. Докато пред нашата врата имаше поне 5-6.
Никога това нападение не е играло заедно. Робърта не е играл от Ноември, Паулиньо го убиха. Стасито влезе, ама някой разбра ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ralka_levskarka написа:Съдиите какви тестове минават? Второто полувреме тоя откъм А беше като баба. Тотално изоставане в едно 80% от случаите. Пълен дебил.
Тест на Купър преди всеки полусезон. И тест за връзкарство.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Напълно заслужена победа за Славия.
Чудя се какъв беше този експеримент с Костов на крилото?
И не търсете под вола теле - никакво тото няма в този мач. Просто от преди зимната подготовка играем ужасяващ футбол - в атака за 0-0, а отзад каквото стане
.... и в халфовата линия сме потресаващи .
Не знам какви ги върши Хубчев, но това, което играем от мача в Коматево насам определено не е футбол.
Чудя се какъв беше този експеримент с Костов на крилото?
И не търсете под вола теле - никакво тото няма в този мач. Просто от преди зимната подготовка играем ужасяващ футбол - в атака за 0-0, а отзад каквото стане

Не знам какви ги върши Хубчев, но това, което играем от мача в Коматево насам определено не е футбол.

- bilyaletdinov
- Контакти:
От лятото с юношките и някой ала Митов няма да имаме тия нужди да се борим за победи и челно класиране. Според чергата, колкото изкараме част толкова д харчим и да се надяваме, че кафевите приятели на ЛК-М и Борисов Шемса далеч от Левски ....а дано, ама надали.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!