ППЛ / Верея (Стара Загора) - Левски (София) /3:4 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Верея
33
18%
Равен
27
15%
Победа за Левски
122
67%

Общо гласове: 182

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: ППЛ / Верея (Стара Загора) - Левски (София) /16.03/ 13:00

Мнениеот alexdb » 19 мар 2019 21:49

metodito написа:
Вълчан написа:Искам само да ни обяснят без да ни правят на прости.....как така Мариани му преотстъпил дузпата като се видя че двамата си промърмориха нещо и първият просто хвърли топката назад без да се обърне.Видимо се видя че е обиден и разочарован.Явно няма кои да каже че Божи гол се полакоми да се направи на герои със победно попадение.Създават напрежение такива волности. :evil:

И на мен ми направи лошо впечатление това. Ако искаше хората да му ръкопляскат да беше стиснал зъби и да излезе срещу Лудогорец титуляр. :evil: Всички помним постъпката на Гонзо, нали? Някои си мислеха, че си прави PR, ала-бала, но кариерата му приключи за едно полувреме, а имаше поне още три-четири годинки футбол в него.

Той да се благодари, че не изпусна. Че за същото в Португалия го изритаха.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 мар 2019 21:56

Вярно, че имаше нещо такова. Ей, това глупостта по животните не ходи. Само по хората. Де можеше да е, ако имаше глава на раменете си...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 мар 2019 21:58

След онази изпусната дузпа в Португалия на практика кариерата му в големия футбол приключи. От там Риека, Левски, Партизан, Ботев Враца и тн. Чичо Гошо ако управлява с такъв невидим камшик, както твърди, е редно да му свие сърмите много здраво.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 мар 2019 22:02

[offtopic]И тая контузия, когато беше в Шити. Но това да те покани Милан на лагер и ти да им откажеш, не го разбирам.[/offtopic]

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 20 мар 2019 03:22

Божи искаше да бие дузпата,но Мариани като първи изпълнител си взе топката и я заложи.Божи се съгласи,че така е правилно и отстъпи.След това Дерменджиев се "намеси",започна да ръкомаха и позволи на Божинов да бие дузпата.Цялата идея според мен беше Божинов да вкара 1 гол и образно казано да се "отпуши".Това е.Драма няма.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 мар 2019 09:46

sinfen14 написа:Божи искаше да бие дузпата,но Мариани като първи изпълнител си взе топката и я заложи.Божи се съгласи,че така е правилно и отстъпи.След това Дерменджиев се "намеси",започна да ръкомаха и позволи на Божинов да бие дузпата.Цялата идея според мен беше Божинов да вкара 1 гол и образно казано да се "отпуши".Това е.Драма няма.

Ба, няма. Я зачети нагоре словото форумно. Дисциплина, колективи, егоизми, н'ам си какво ... драмата е пълна!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 мар 2019 14:42

Този мач не го гледах и не съм си позволявал да коментирам.

Не съм хазартно джънки и определено не се интересувам от детайли около залагания, но чат-пат слагам по някоя дребна сума (най-често на брой голове) за да ми е по-интересен мач, който смятам да гледам ;)
Та, .... вчера чак гледах репортаж от въпросния мач и се втрещих от поведението на част от двете защити при някои от головете.
При гол 2 и 3 за Левски, двойката ЦЗ на Верея подскачаше в такт, (но на място :) ) на границата на вратарското поле и достатъчно далеч от голмайсторите.
При гол 2 и 3 за Верея, зетя и Цветко направиха почти идентични ( и доста нескопосани) имитации на люх, без дори да има опит за финт от страна на нападателя ;)

По мое мнение, в този мач трябваше да паднат определен брой голове. Чия е схемата и кой, колко е изкарал не е от съществено значение.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 мар 2019 17:11

Край! Orange_Neck разкри схемата! ШоГ! БоНба! СкандаУ! ТотУ! МафЯ!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 мар 2019 08:39

Значи част от нас приеха за напълно нормално и "отпускане и подценяване" отбор, който на 4 мача вкарва по гол, да ни вкара 3 и то с 10 души. Значи не се чудя, че в Левски всеки прави каквото си иска...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 мар 2019 14:18

drvasko98 написа:Значи част от нас приеха за напълно нормално и "отпускане и подценяване" отбор, който на 4 мача вкарва по гол, да ни вкара 3 и то с 10 души. Значи не се чудя, че в Левски всеки прави каквото си иска...

Аз не приемам за нормално! Нито приемам за нормално примиренчески изказвания от типа:"Важно беше да спечелим" Като това на Божинов. Явно той не е разбрал къде се намира! И че срещу изплющяци като Верея за Левски не е важно просто да спечели. Па ако ще да е с 8-7.

Върни се в “Левски”