Левски София - Дебрецен [Официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски София - Дебрецен [Официална тема]
Всички на мача та ако ще и потоп да има 

Re: Феновете на Левски ще помогнат за успех срещу Дебрецен
Аийде довечера всички моШно на стадиона да подкрепим Левски!!! 

Аз ще подкрепям по телевизията. 

-
- Контакти:
Да смачкаме унгарците
Довечера ни чака много труден мач.Комплиментите на унгарския треньор са по-скоро за отвличане на вниманието от неговия отбор.Унгарците се славят с твърд футбол и груба игра.Левски ще има малко голови положения ,които трябва да се използват на 100% ,тъй като унгарците не крият, че ще играят затворено и ще се стремят да отбележат поне един гол който ще им даде голямо предимство на реванша.Левски трябва да направи всичко възможно футболистите от Дебрецен които висят с картони да отпаднат за реванша.Това също е част от играта и битката и Левски има играчи с индивидуална техника които могат да свършат тази работа.Другото важно нещо при игра с отбор който е дошъл в София да не допусне гол е да се правят пробиви и се търси съприкосновение със защитниците с цел нарушение и право на пряк свободен удар.В Левски има футболисти които могат да бележат от статични положения.Смятам че ,битката ще се реши в София само ако Левски отбележи през първото полувреме ,тъй като Дебрецен ще се отвори и ще тръгне да търси гол.При друго развитие на мача всичко ще се реши на реванша.Но каквото и да се случи Левски трябва да гони всяка точица ,защото видяхме колко е важно да си поставен отбор при теглене на жребия.ТОМЕ СЪГЛАСЕН ЛИ СИ С МЕН?
- Aut vincere aut mori
- Контакти:
MuFc1878 написа:PFC Litex написа:Кофтито ще е, че сектор "Б" отново ще е пълен с туристи.
Много неподготвен се изказа, ако си тръгнал да гледаш такива неща коментирани във този или онзи форумТуристи в сектор Б
Аз пък ще ти кажа ,че се изказа доста подготвен!В СЕКТОР Б в горната част преобладават туристите и едно 30 % не пеят,а долу при оградата си правиме лудница.
- Aut vincere aut mori
- Контакти:
mavi написа:Аз ще подкрепям по телевизията.
Това не е подкрепа

Re: Левски София - Дебрецен [Официална тема]
futbolqga написа:Всички на мача та ако ще и потоп да има
Това е ясно!

За следващият мач ще съм там непременно. 

- levskarinvt
- Контакти:
А е хора кога сме играли с Хайдук,че не мога да се сетя.
И къде мога да видя евентуално снимки от мача?

- levskarinvt
- Контакти:
levskarinvt написа:А е хора кога сме играли с Хайдук,че не мога да се сетя.И къде мога да видя евентуално снимки от мача?
А опраих са.Намерих си