ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: Пак фишек,Помпони не е купил Сиена

Мнениеот alive » 24 авг 2009 20:37

VHP написа:Нашенеца най-се дразни като му кажеш истината . ;) Айде , лека нощ - да сънувате сладки сънища с нови собственици и италиански суперзвезди. :geek: Лаптопа каза на играчите си ,че са шматки... Май не само играчите.

Много е рано за лягане особенно при такива добри новини!Ако наистина си фен на Ботев не пиши в множествено число,защото и ти си при "шматките"!
Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: "Лука Помпони"

Мнениеот Fallen_Angel » 24 авг 2009 20:37

Lord VOODOO написа:Абе нече нещо, ама досега се рових в Google за тоя въпросният Лука Помпони (Luca Pomponi) и излиза, че той е фалирал футболният отбор "Пиза"!!!
Да не се окаже, че Селският продава отбора ви на жабарският вариант на Селският? Или както казваме в България "От трън, та на глог"... :(

Не знам какво други да ви кажа освен УСПЕХ! Дано мъките ви свършат!

Да, това и аз го открих преди 2 седмици. Това, което съм получил като инфо е, че не става дума за Помпоне, а за друг човек... Ще видим. До дни ще се разбере дали е партенка на нечовека или нещо реално. Преди години ни плакнеше така с месеци, сега "толеранса" вече е дни.

Потребителски аватар
PAPI1912

Re: НОВО 20

Мнениеот PAPI1912 » 24 авг 2009 20:39

Fallen_Angel написа:
Atila написа:
PAPI1912 написа:atila- от къде това инфо

От хора близки до Христола...Даже в момента май се водят преговорите.Продажбата най-вероятно ще е факт след седмица-две.
Но вероятно още от други ден клуба ще се издържа от новите собственици.

"Голямата къща" е вече дадена на концесия. По-вероятен сценарий би бил стадион на мястото на Авиотехника, а на мястото на Колежа - някакви търговски обекти.

Като цяло се говореше още декември, че има вариант Ботев да се премести на 2 км от сегашното си място, за да се избегне сложната концесия от Община и Министество на отбраната.

доколкото съм запознат нещата около''Голямата къща'' още неса ясни

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 24 авг 2009 20:41

PAPI1912 написа:доколкото съм запознат нещата около''Голямата къща'' още неса ясни

И да, и не.

Общината действа агресивно, а доколкото съм запознат със ситуацията, Тотев, областния управител, ще има интерес да си припише активи. "Голямата къща" е възможно най-бързия вариант Тотев да излезе и да се изтупа "Аз върнах стадион Пловдив на града!".

Концесията бе блокирана няколко пъти от Тодор Петков.

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 24 авг 2009 20:45

ай канари.смърт за селския.свободен Ботев.

VHP

Мнениеот VHP » 24 авг 2009 20:47

Да , от Ботев съм !!! И ме боли да ни/ме/ правят на глупаци. Засега има 0 % поводи за празнуване. Всички са изнервени докрай , но розовите очила които сте надянали са глупави.

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 24 авг 2009 20:48

Пичовееееее преди малко ми се обади това типче,за което говорих и най-вероятно от утре сме свободни :)) дай боже да е така!
Утре ще се разбере окончателно.Стига селския да не направи пак измекярщина.До колкото разбрах,моментално ще си фане партакешите и няма да има досег до Ботев от мемента на продажбата.Хората,които искат да купят клуба не са му много близки и всичко си е било бизнес интереси.А и явно има дългове и на апенините,защото ще се раздели с клуба за доста по малко от колкото му искаше.Дано усъмнем СВОБОДНИ!

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 24 авг 2009 20:52

Yobs1912 написа:ай канари.смърт за селския.свободен Ботев.
Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 24 авг 2009 20:54

Atila написа:Пичовееееее преди малко ми се обади това типче,за което говорих и най-вероятно от утре сме свободни :)) дай боже да е така!
Утре ще се разбере окончателно.Стига селския да не направи пак измекярщина.До колкото разбрах,моментално ще си фане партакешите и няма да има досег до Ботев от мемента на продажбата.Хората,които искат да купят клуба не са му много близки и всичко си е било бизнес интереси.А и явно има дългове и на апенините,защото ще се раздели с клуба за доста по малко от колкото му искаше.Дано усъмнем СВОБОДНИ!

Ако бях вярващ, щях молитва да отправя :) Но не съм, затова ще стискам палци...

И все пак - нека не е сляпо. Нови, нови, но имат, да речем, десетина дни, за да се види какво мислят. Много бързо ще се разбере какви им са плановете...

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 24 авг 2009 20:55

свободен Ботев!!!!

Върни се в “Ботев”